10 Parasta Peliä, Jotka Sinun on Pidettävä Pelihuoneessasi

Pelihuoneen suunnittelu ei ole helppo tehtävä. Jokaisen mielestä pelihuoneen tulisi heijastaa heidän tyylinsä, ja se on totta. Mutta tulisi pitää mielessä, että myös muiden ihmisten tulisi pitää ajan viettämisestä pelihuoneessasi. Joten sisällytä asiat, jotka tekevät myös muista mukavia. Yksi asia on erittäin selvää, että jos ajattelet pelitilaa, rahaa on katettava. Ja pelihuoneelle on oltava todella hyvää tilaa.

Peruspelitila
Joten mitkä ovat peruspelejä, joista voi ajatella? Antakaamme antaa sinulle katsauksen kymmeneen suosituimpaan pelihuonepeliin.

Biljardipöytä: Se on yleisin peli, jonka voit löytää mistä tahansa pelihuoneesta. Biljardipöytä sijaitsee pääosin huoneen keskustassa, joten se on viehätyksen keskipiste paikoillesi tuleville ihmisille. Jos sinulla on biljardipöytä, varmista, että sinulla on myös jalustasi tikkuja varten. Muuten paikka näyttää täynnä, ellei sitä ole järjestetty.

Dart Board: Se on jälleen yksi yleisesti löydetty peli ihmisten kanssa ja se voidaan sijoittaa pelihuoneeseesi. Se pitää ihmiset miehitetynä, kun muut pelaavat. Muista sijoittaa tikkataulu jonnekin, missä ihmiset eivät kävele. Voit aina lisätä jotain luovaa dart-peliin tehdäksesi siitä mielenkiintoisemman.

Pelihallit: Pelihallien pitäminen pelihuoneessa voi olla hauskaa. Pelit vaikuttavat vanhoilta, mutta ne ovat paljon mielenkiintoisempia kuin jotkut nykypäivän peleistä. Pidä muutoksia mukanasi, jotta pelivirta pysyy.

Shuffleboard: Mukava shuffleboard voi pelata paljon ihmisiä. Vaikka jotkut ihmiset sitä mieltä, että se on tylsä ​​peli, mutta hyvä sekoituslauta voi olla hauskaa.

Baari: Peli baari pelihuoneessa voi näyttää erittäin mukavalta. Se ei vain näytä hyvältä, mutta voi pitää vieraat kiireisenä silmälasien ja vauvojen täyttämisessä.

Koripallovanne: Koripallovanne ei vain pidä sinua kiireisenä, vaan se vaatii myös vähemmän tilaa pelihuoneellesi.
Pidä se erilaisena: Voit aina sisällyttää erilaisia ​​pelejä, joita et löydä muualta. Pelit, kuten ilmakiekko, skeeball tai arcade-peli, voivat olla minkä tahansa pelihuoneen ja ystäväpiirin vetovoima.

Televisionurkkaus: Pieni televisiokulma voidaan sisällyttää pelihuoneeseesi. Tämä nurkka voi olla hyvä idea perheellesi ja ystävillesi. Voit pitää mukavan kokoelman elokuvia ja kappaleita erilaisille tunnelmille ja tilanteille.

Putter-golfpallot: Ei ole välttämätöntä, että sinulla olisi turvetta pelata golfia huoneessasi. Tarvitset vain joitain golfpalloja ja putterin pelaamiseen. Se antaa huoneeseesi ylimääräisen reunan, jos sinulla on sellainen kanssasi. Kukaan ei voi vastustaa sitä, ettei poimia putteria ja lyö palloa tai kahta.

Uhkapelit: Uhkapelien, kuten pokeripöydän ja korttien, pitäminen voi olla erilaista, mutta hauskaa hyvissä ajoin. Se on hyvä lisä pelihuoneeseesi ja tarjoaa myös suuren vetovoiman.

Pelihuone on paras asia
Pelihuoneesi voi olla paras asia, joka sinulla on. Joten tee siitä houkutteleva antamalla sille oma tyylisi. Käytä pelihuoneesi parhaita asioita, jotta se antaa hyviä tuloksia pitkään ja sinun ei tarvitse tehdä asioita kerta toisensa jälkeen.

Sinun on varmistettava, että huolehdit pienistä asioista, kuten budjetistasi ja huoneen koosta. Aloita sitten sen suunnittelu. Tee luettelo huoneestasi tarvitsemistasi asioista ja kirjoita niiden hinnat esineiden viereen. Se antaa sinulle lyhyen kuvan siitä, mihin budjettisi on menossa.

Muista sisällyttää valaistus ja tarvikkeet pelihuoneluetteloosi. Ilman niitä pelihuone näyttää tylsältä ja löysältä. Etsi myös hyviä huonekaluja, jotka sopivat huoneesi seinäväriin ja peleihin. Joten olisitpa sitten syntymäpäiväjuhlisi tai uudenvuoden bash, pelihuone on aina valmis palvelemaan perhettäsi ja ystäviäsi.

Voit käyttää sitä rentoutuakseen, jakamaan onnea ja voit vain käyttää sitä piiloutumiseesi kaikista huolenaiheista ja jännitteistä. Pelihuone voi olla monikäyttöinen, vain varmista, että teet siitä sellaisen kuin olet kuvitellut. Älä ylitä budjettiasi ja ota kaikki irti pelitilaasi koskevista rajoitetuista rahastasi.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita