3 Suosituinta Videopeliä Vanhemmille

Miksi kaikkien lasten pitäisi hauskaa? Sitä monet aikuisten vanhemmat sanovat hakeessaan Xbox-ohjaintaan tai alkaessaan ampua pois tietokoneelta. Oikein! Vanhemmat muodostavat tosiasiallisesti suuren osan ihmisistä, jotka pelaavat tietokonepelejä, ja Grand Theft Auto- ja FIFA-pelien kaltaisilla markkinoilla voit nähdä, miksi tietyt pelit vetoavat vanhempien sukupolvien joukossa. Lisää siihen, että tekniikka vain paranee entisestään jokaisen kuluneen vuoden kanssa, ja alat nähdä, kuinka jotkut hahmot, taustat ja skenaariot voivat olla elämämäisiä.

Vanhemmille videopelit voivat usein lievittää 9–5-työn jokapäiväistä stressiä, kun palaat kotiin lataamalla pelilevyn ja poistamalla turhautumisen virtuaalitodellisuusalustalla, ja uskokaa vai ei, on todistettu, että videopelit voivat vähentää stressi ja masennus, joten teillä on tekosyy pelata muutama tunti suosikkipelisi. Suosikkipeleistä puhuttaessa olemme rivittäneet myös nykyiset 3 aikuisten videopelivalikoimaa, ja olemme varmoja siitä, että hyväksyt, nämä ovat parasta, mitä voit saada nyt.

Joten laita säätintyyny hetkeksi alas ja katsele näitä videopelejä.

Peli 1: Grand Theft Auto 5


Hauska asia tässä pelissä on se, että se on nyt muutaman vuoden vanha, mutta se ei ole vain vähentynyt suosioissaan, jos jotain peliä kasvaa jatkuvasti uusien pelaajien ostaessa pelin joka kuukausi. Jos haluat korkealaatuisia grafiikoita ja Hollywood-elokuvaa, niin tämä on sinun peli, se ei vain vanhene, ja pääpelissä on runsaasti pieniä tarinoita, jotka pitävät sinut tyytyväisenä tuntikausiksi. Jopa pelin suorittamisen jälkeen moninpeliversio avaa sinulle aivan uuden maailman.Jos haluat liian ajaa (ja murskata) huippuluokan autoja, lentää lentokoneita ja helikoptereita ja osallistua harrastuksiin, kun purkaudut lyijyä ikkunasta ulos, kun puskutat jalankulkijoiden yli, tämä peli ei ole yksi, jota haluat unohtaa. Puhutaan päivittäisen rutiini stressisi ottamisesta, tämä peli jättää potkut ja tyytyväisenä maailmaan, joten mene ostamaan rakettien kantoraketti ampumakaupasta ja aiheuttamaan tuhoa kaupungissa…

Peli 2: Minecraft
Blokkien sijoittaminen haluamiesi esineiden valmistamiseen on usein ollut utelias asia, ja siksi Minecraft ja vanhempien luovat mielet tekevät tämän pelin toiseksi kolmannella listallamme. Ei ole väliä kuinka vanha olet tai kuinka hyvä olet konsolipeleissä, Minecraft palvelee melko paljon kaikkia ja ketään. Ilta-aikoina hirviöt tulevat tuhoamaan upeita luomuksiasi, joten on ensiarvoisen tärkeää, että rakennat suojia estääksesi tätä.

Tässä pelissä on olemassa selviytymis-, luova- ja seikkailutilat, joista kaikilla on erilaisia vaihtoehtoja ja ominaisuuksia pelaamisessa. Varmasti on, että et todellakaan kyllästy tähän peliin nopeasti. Se on hieno tapa lopettaa ilta, jos et löydä televisiosta mitään sen jälkeen, kun lapset ovat menneet nukkumaan. Miksi ei? Sinulla on myös aikuisten aika!

Peli 3: FIFA


Viimeisin jalkapallopeli, joka tulee kuumaksi EA: n hyllyiltä, ​​on FIFA 16, joka houkuttelee vuosittain miljoonia innokkaita jalkapallofaneja ostamaan pelin. Olitpa vastaanottanut sen nykyisenä, tuonut sen itse tai onnistuitko voittamaan tämän kilpailussa, et koskaan kyllästy FIFA-sarjaan.

Tämän vuoden uusin peli ei ole poikkeus. Huomaat, että jotkut fysiikat ovat erilaisia ​​ja tiettyjä uusia ominaisuuksia lisätään peliin jatkuvilla parannuksilla. Esimerkiksi tämän vuoden versio voi pitää molemmat vanhemmat onnellisina ...se on äiti ja isä, koska FIFA: lle ei ole hyvää jalkapallo-elementtiä, joka myöntäisi luottoa silloin, kun luottotiedot erääntyvät.Haluatko aloittaa uramoodin managerina, tulla omasta pelaajasta Pro-ominaisuudessa rakentaessasi omaa uraasi ja taitojasi vai haluatko vain pelata kokonaisena joukkueena, löydät todella loputtomia tunteja hauskaa pelaamalla tätä peli.

On paljon muita pelejä, jotka voivat olla hyvä argumentti päästäksesi vanhempien videopelien kolmen parhaan listan joukkoon, ja olemme varmoja, että jokaisella on omat mieltymyksesi valitsemasi videopelityypin suhteen. Ehkä pidät Clash of Titansin strategiapeleistä, tai ehkä nautitte retro-PC-peleistä, kuten Quake 3 Arena, joka piti erittäin suosittua alusta alkaen markkinoiden pitsiin 1990-luvun lopulla hyvin 2000-luvulle, ennen kuin ne vaihdettiin kirjoittanut Quake Live.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita