Bean Bag -huonekalut TAI pelituolit?

Tämän artikkelin tarkoituksena on tuoda esiin taistelu papupussihuonekalujen ja pelituolien välillä: Kumpi näistä kahdesta on kuninkaallinen paikka pelihuoneessa? Aloitetaan ymmärtämällä molempien kilpailijoiden keskeiset piirteet

Pavupussihuonekalut


Tämäntyyppisiin huonekaluihin kuuluu iso säkki kuten kangastuoleja, jotka on täytetty polystyreenihelmillä, kuivattuilla papuilla tai muulla vastaavalla aineella. Pavupussihuonekalujen mielenkiintoinen asia on, että niillä on amorfinen luonne: käyttäjän määrittelemä tuolin muoto.

 


Pelituolit


Videopelien pelaamiseen räätälöityä tuolia kutsutaan pelituoliksi. Nämä tuolit ovat eri tyylejä ja variaatioita. Heillä voi olla vinyyli- tai kangaspäällyste tai kallis nahkaverhoilu. Ne on suunniteltu korostamaan pelikokemustasi. Näiden tuolien valmistajat väittävät, että näillä muilla istuimilla kuin mukavien istuimien tarjoamisella on monia lisäominaisuuksia, joiden tarkoituksena on lisätä yleistä pelikokemusta, kuten värisevät istuimet.Valitettavasti nykypäivän yhteiskunnassa kärsineessä kulutuskysymyksessä on kyse vain suuntauksen seuraamisesta, ja tässä prosessissa ihmiset jättävät huomiotta terveydelle aiheutuvat haitalliset vaikutukset. Pelkästään pelaajille suunniteltujen hienojen tuolien syntymästä lähtien ihmiset ovat sokeasti alkaneet ostaa niitä. Pavupussit ovat kuitenkin paljon parempia kuin Katsokaamme miten:

- Suurin osa pelituoleista on nykyään varustettu sisäänrakennetuilla tärinäpaneeleilla, monilla surround-kaiuttimilla ja jopa kuppitelineillä. Kuten hienoa miltä se kuulostaa, tämä lisävarusteena saatu tuoli todella haittaa terveyttäsi. Sisäänrakennetut kaiuttimet ovat korvakorvasi suurin vihollinen. Jatkamme lukemista siitä, kuinka haitallista ja vahingollista suuri määrä voi olla kuulo- ja hermostojärjestelmällemme ja mitä teemme sen suhteen? Valitsemme sivuuttaa nämä tosiasiat ja mennä hieno näköinen tuoli.

- Vaikka suurin osa papusäkeistä oli alun perin täytetty vaahtohelmillä, useimmat valmistajat mieluummin silputtu muistivaahto. Tämä auttaa pitämään beanbag-tuolin muodon. Tällä muutoksella entinen amorfinen pavupussi ei menetä nyt muotoaan ja tarjoaa riittävän tuen. Pelituolit ovat vaikeammin kosketettavissa kuin beanbag-tuolit. Useimmat pelaajat ovat riippuvaisia ​​videopeleistään ja pelaavat tuntikausia. Pitkän aikaa uppoantuneena kovaan tuoliin, lannerangassasi tapahtuu kuitenkin tuho. Lääkärit suosittelevat pavupussihuonekaluja niille, joilla on selkäongelmia

- Pavupussit antavat huoneelle erittäin retro-ilmeen, jota modernin tekniikan pelituolit eivät tee. Niitä käytettiin alun perin pelihuoneissa vain koriste-esineinä. Mutta tämä on ennen papupusseja sementoitu konkreettinen paikka pelihuoneessa, kun niistä tuli "pelaamista ystävällisiä". Siitä tuli erottamaton osa pelihuonetta eikä ilman syytä - ne ovat tyylikkäitä, mukavia ja myös ystävällisiä lannerangassysteemillesi, koska toisin kuin pelituolit, ne eivät aiheuta painetta lannerankaan.

- Pavupussit ovat myös kätevämpiä pelihuoneessa, koska ne ovat niin kevyitä. Ne voidaan helposti vetää mihin tahansa pelihuoneen kulmaan, jonka haluat. Tämä on toisin kuin raskaat pelituolit, joissa on niin paljon lisälaitteita ja lisävarusteita, että niiden liikuttaminen on erittäin vaivalloista. Joten jos kutsut paljon ystäviä pelaamista varten ja päätät siirtää huonekaluja enemmän tilaa saadaksesi, joudut kymmenenkertaisesti vaihtamaan, jos sinulla on pelituoleja, kuin jos sinulla on pavupussihuonekaluja.

- Pavupussihuonekalujen tiedetään parantavan henkilön asentoa. Hyvän asennon on tiedetty parantavan ihmisen fyysistä terveyttä. Esimerkiksi selkä- ja nivelkipu hoidetaan tehokkaasti, kun asento on hyvä. Tämä on pavupussihuonekalujen houkuttelevin ominaisuus. Toisaalta pelituolit ovat usein löysällä. Vaikka ne näyttävät erittäin swankyltä ja hienoilta, jos pysäköit itsesi niihin pitkiä aikoja, silloin asennollasi on loistava tausta

- Pavupussi ei vain paranna fyysistä terveyttä, vaan myös roolia hyvän mielenterveyden edistämisessä. Syy on hyvin yksinkertainen. Pavupussihuonekalut ovat niin mukavia, että rentouttavat sinua vähentäen siten tunnevaikeuksia. Tutkimukset osoittavat, että epämukavat huonekalut työpaikoilla ovat tärkeä syy päänsärkyyn. Nyt tämä ei ehkä kuulosta sinulle todennäköiseltä, mutta se on tieteellisesti totta. Väärän asennon suurin haitta on hartioillesi tämä hartioille ja niskalle. Huono ryhti voi aiheuttaa verisuonten supistumista ja aiheuttaa siten vakavia päänsärkyjä. Juuri tästä syystä edistykselliset yritykset, kuten Google, luopuvat perinteisistä toimistokalusteista ja asentavat papulaukkukalusteita työntekijöilleen. Nyt, jos tätä aihetta otetaan niin vakavasti niin suurella tasolla, voit ainakin tehdä jonkin verran henkilökohtaista aloitetta ja korvata pelihuoneen kalusteet papulaukun huonekaluilla.

Lisäksi pelituolit ovat muodoltaan huomattavasti pienempiä kuin pavupussikalusteet. Tämä lisää epämukavuutta. Kaikki pelaajat eivät ole laihtuneita ja lyhyitä, jotta he voisivat istua mukavasti näissä pelituolissa. Itse asiassa tänään näemme, että jopa laiha, kun kuukausia on liimattu videopeleihinsä heidän välipalapakettiensa kanssa, paistuu. Jos sinulla ei ole riittävän leveää tuolia, vatsan elimet saattavat supistua, koska painojakauma on epätasainen. Beanbag-tuolit ovat toisaalta leveitä ja sopivia kaiken kokoisille ihmisille, joten paino jakautuu tasaisesti, kun lepäät itsesi beanbag-tuolilla.

• Lisäksi papupussihuonekalut ovat erimuotoisia ja -kokoisia, ja täyttävät siten jokaisen ihmisen vaatimukset. Pelituoleilla on yleensä yksi vakiokoko.

• Uuden muotoiset beanbag-tuolit antavat heille mahdollisuuden taittaa sänkyyn tai sohvaan. Tämä tekee papupussi-tuolista monikäyttöisen ja rahaa kannattavan. Jotkut beanbag-tuolit on suunniteltu taitettaviksi sänkyyn.

Niinpä näemme, että tuki- ja vaihtamismahdollisuudet tarjoavat papupussi-tuolit varmistavat sekä kehon että mielen hyvän terveyden pelaajille. Tämä tyylikkään ulkonäön ansiosta loistava yhdistelmä. Korosta pelihuoneesi ja pelikokemuksesi hankkimalla papupussi-tuoli TÄNÄÄN!

 

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita