GAMEWAREZ Gaming Chair arvostelu - Kohtuullinen Valinta

GAMEWAREZ -tyynyn laukku on 95 x 65 x 90 cm ja painaa vain 4,2 kg. Se on peitetty tyylikkäällä mustalla polyesterillä. Reunavahvikkeita, joita kutsutaan putkistoiksi, on saatavana kolmessa värivaihtoehdossa: punainen, sininen ja hopeanharmaa, jolloin jälkimmäisessä istuimen laukku on antrasiittiväristä.Hessian Butzbachin valmistaja GAMEWAREZ on täyttänyt nojatuolimuodossa olevat istuinkalusteet korkealaatuisilla ja pölyttömillä omalla tuotannolla varustetuilla EPS-helmillä. Sisällä papupussi on päällystetty PVC: llä, kun taas ulkopinta on valmistettu polyesteristä. Tämä tekee pelipuupusista erittäin tukevan, repäisynkestävän ja palonkestävän sekä erittäin likaa ja vettä hylkivän.
>>> Tarkista se Amazon Detai halvemmalla valinnalla Amazon De

>> BuBiBag Sitzsack Gamer BeanbagToinen vaihtoehto on paljon halvempaa

>>> AliexpressSiten istuimia ei ole vain helppo puhdistaa, vaan myös käyttää niitä ulkona. Olohuonevälineet ovat suunnilleen L-muotoisia ja pyöristettyjä, niissä on tukeva selkänoja, jonka takaosaan on painettu GAMEWAREZ, oikealla puolella kolmiosainen tasku ja vasemmalla koukku-lenkki.Papulaukun käsittely on erinomaista ja pinta miellyttävä. Kaikki saumat on kääritty ja ommeltu siististi, kaikki sopii yhteen ja antaa vakaan ja vankan vaikutelman. Vaikka pudotettaisiin aikuisen ihmisen ollessa enemmän kuin laukku, istuisi, tämä ei kärsi. Vain hiukan vähemmän arvoa on painettu kirjoitus takana. Tämä olisi voinut kirjoittaa kokonaiskuvan täydentämiseksi.Ei vähämerkityksinen pavupussien kanssa, kunhan muutama vuosi sitten tunnettuja valmistajia kritisoidaan pahasti, koska niiden epäpuhtauksia sisältävät tuotteet ovat vain pilaavia aineita. Pyynnöstä GAMEWAREZ vahvisti, että pavupussit eivät sisällä pehmitteitä eikä (bromi) palonestoaineita. Molemmat ongelma-aineet, joiden epäillään olevan tai joiden on osoitettu olevan syöpää aiheuttavia ja teratogeenisia. Joten hyviä uutisia tältä puolelta, pelikassit eivät ole vaarantavia. EPS-rakeet sisältävät jäännösmäärän samalla tavoin kiistanalaista ainetta styreeniä, mutta vähemmän kuin 1000 ppm.
>>> Tarkista se Amazon Detai halvemmalla valinnalla Amazon De

>>> BuBiBag Sitzsack Gamer Beanbag


Toinen vaihtoehto on paljon halvempaa

>>> Aliexpress


Tuolin sisällä olevat EPS-helmet varmistavat, kuten monien pavupussienkin kanssa, että se mukautuu itsensä vartaloon. Yhdessä tukevan selkänojan kanssa, jota harvoin löytyy beanbageista, tämä edistää erittäin mukavaa ja ergonomista istuma-asentoa, joten pidentyneiden pelisessioiden takana mikään ei seiso siellä. Joten GAMEWAREZ-beanbagin muoto on enemmän kuin tuoli.EPS-helmien pienen koon vuoksi kuulet jopa liikuttaessasi näitä pieniä toisiaan vastaan, niin et kuule kaikkia liikkeitä. Muuten, pieniä helmiä ei pakata uudelleen, vaan niihin pääsee suoraan huonekalun alapuolella olevan suuren vetoketjun kautta. Joten ole varovainen täällä, jolla on talossa pieniä lapsia tai uteliaita lemmikkejä.Mutta Hessenissä otettiin huomioon myös muut pelifanien tarpeet, ja oikealla pelattavien huonekalujen sivuilla, tasku, jossa kolme lokeroa, ja vasemmalla kuulokkeiden pidike. Kestävän pussin taskut voidaan helposti säätää tarranauhalla ja käyttää esimerkiksi erikseen pitämään iPad Pro 12,9 tuumaa.


Muutoin kaukosäädin, (Bluetooth) pelityynyt ja juomat voidaan säilyttää konsoli- ja mobiilipelifaneille, joilla on ChromeCast- tai AirPlay-yhteys, etäajoneuvo (Bluetooth) -pelejä ja juomia, jotta sinun ei tarvitse etsiä kauan pelaamisen aikana. Vasemmalla puolella oleva HF-pidike on myös toteutettu tarranauhalla ja auttaa antamaan VR-lasille tai kuulokkeille lujan paikan. Istuimilla voit tietysti myös vain katsella televisiota pitämällä kaukosäätimen ja kylmän juoman puhtaana ja tyylikkäästi.Price


Suositushinta on 109,90 euroa tai SFR. on GAMEWAREZ Beanbag, jota on saatavana valmistajalta ja myös Amazon.de. Hinta, joka on ehdottomasti kilpailukykyinen verrattuna muihin markkinoiden beanbag-laukkuihin.
>>> Tarkista se Amazon Detai halvemmalla valinnalla Amazon De

>>> BuBiBag Sitzsack Gamer Beanbag


Toinen vaihtoehto on paljon halvempaa

>>> AliexpressJohtopäätös


Classic-sarjan GAMEWAREZ beanbag on loistava huonekalu jokapäiväiseen käyttöön; Netflix ja Amazon Prime Video Bindge Watching sekä laajennettu peliistunto älypuhelimella. Ajaton muotoilu ja vankka, vettä ja likaa hylkivä pinta sekä erinomainen työstö tekevät pelikalusteista loistavan vaihtoehdon sohvalle tai sängylle.


Vain takaosa painaa minimaalisesti korkealaatuisen kuvan ja että EPS-helmet voivat pudota suoraan pohjassa olevan vetoketjun läpi, jos uteliaiset ihmiset avaavat sen, valitettavasti. Tämä ei kuitenkaan heikennä kokonaisvaikutelmaa. Saksalainen GAMEWAREZ-istuinkaluste on erittäin suositeltava.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita