GAMEWAREZ Relax Series RX arvostelu

Gamewarezin Relax-sarja on sekoitus beanbagista ja lepotuolista. Olemme vastaanottaneet Gamewarezilta Relax-sarjan paketin, joka koostuu nojatuolista ja jalkatuesta versiossa 'RX RED' (musta nojatuoli punaisilla saumoilla), ja testasimme sitä laajasti noin kahden kuukauden ajan. Pitkäaikainen testi osoittaa, onko nojatuoli, joka on väristä riippuen kallis 139,90 eurosta korkeintaan 149,90 euroon, hintansa arvoinen.

Gamewarezin Relax-sarja on suunniteltu tarjoamaan konsolipelaajille samat mukavuudet ja hyvät istuinominaisuudet uhkapeleihin, joita PC-pelaajat ovat jo pitkään saaneet erityisistä pelituoleista.

Yhteenveto


Papupussi on suhteellisen suuri 117 x 57,5 x 57,5 senttimetriä kohti. Lisäksi on ylimääräinen jalkatuki, jota ei ole kiinnitetty tiukasti papuun.

Testin aikana beanbag testattiin pääasiassa ja sen havaitsi olevan erittäin mukava noin 185 senttimetriä pitkä suhteellisen ohut mies ja 170 senttimetriä pitkä hoikka nainen. Jopa pitkien istumisten tai makuiden jälkeen asema oli silti mukava. Vain yhdellä erittäin korkealla (yli 2 metrin) koehenkilöllä oli käsitys siitä, että nojatuoli voisi olla hiukan isompi. Kaikilla normaalikorkeilla henkilöillä tulisi olla erittäin mukava nojatuoli Relax-sarjan kanssa.

Kaiken kaikkiaan ergonomia on klassisen beanbagin ja lepotuolin välissä. Muoto mukautuu vartaloon, mutta ei niin vahva kuin beanbag. Vahvat saumat pitävät perusmuodon aina muodossa.

Toinen positiivinen huomautus on, että niskatuki ei ole kiinnitetty tiukasti nojatuoliin, mutta sen korkeutta voidaan säätää joustavalla pidikkeellä tarrakiinnityksellä.

>>> Tarkista se Amazon.deLaatu


Nojatuolin laatu näyttää erittäin hyvältä kahden kuukauden testauksen jälkeen intensiivisen käytön kanssa. Sisältämät EPS-helmet eivät menettäneet rakennettaan eikä niitä puristettu.

Pakkaus sisälsi tietoja uusien EPS-helmien täyttöpakkauksesta. Pitkän käytön jälkeen beanbag voi hengittää uutta elämää, kun helmet ovat menettäneet rakenteensa. Mielestäni tämä on kuitenkin tarpeen vasta muutaman vuoden kuluttua.Myös saumat ja kangas näyttävät laadukkaalta. Täällä ei ole merkkejä kulumisesta, vaikka kissat väärinkäyttivät nojatuolia raapimispuuna. Myös Gamewarezin beanbagissa ei ollut päästävää täytemateriaalia toisin kuin kilpailevissa tuotteissa.

Käytännön lisätoiminnot


Mukava ja korkealaatuinen Relax-nojatuoli on täydennetty käytännöllisillä lisätoiminnoilla. Niskatuen vieressä on pidike kuulokkeille ja kuulokkeille.

Nojatuolin molemmilla puolilla on myös pieni tasku, joka riittää ohjaimiin, kaukosäätimiin tai välipaloja sekä juomia varten.

Design


Relax-sarjaa on tällä hetkellä saatavana kahdeksassa versiossa, jotka eroavat vain väriltään.

RX Blue, RX Green, RX Pink ja RX Red versiot ovat pääosin mustia. Vain pienet aksentit, kuten saumat, valmistajan logolla varustettu laastari, HF-pidike ja niskatuet eroavat toisistaan ​​näissä malleissa.

>>> Tarkista se Amazon.de
Comougflage-versio, joka toimitetaan klassisena naamiointikuviona, on väriltään huomattavasti erilainen. Myös tässä huonekalujen sivut ovat mustia ja saumat oranssi-punaisia.

Kuudes versio on Ice-malli, jossa sininen istuin ja mustat sivut.

Myrkkyvihreä Venom-variantti yhdistää mustat sivupaneelit keltaisen vihreään malliin.

Viimeinen valinta nimellä Fire tulee paistaa punaisena. Myös täällä sivut ovat mustia kuin muiden mallien.

Johtopäätös


Gamewarezin Relax-sarja sopii kaikille täysikokoisille konsolipelaajille, jotka etsivät mukavaa kompromissi nojatuolin, sohvan ja beanbagin välillä.

Valitusta versiosta riippuen beanbagin tulisi sopia hyvin useimpien nuorten koteihin. Katson kuitenkin, että beanbag on melko soveltumaton klassisempiin kalusteisiin.

>>> Tarkista se Amazon.de

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita