Huomautuksia Omien Pelitietokoneiden Luomiseksi

Pelitietokoneen luominen on enemmän kuin vain näyttävää. Kyse on enemmän vallasta. Se voi antaa sinulle reunan ja saada sinut voittamaan! Sinun täytyy miettiä, mitkä osat ovat todella välttämättömiä pelaamisen kannalta. Tarjoamme sinulle muistiinpanoja neuvomalla kuinka pelaustietokonetta rakennetaan. Poisto!

Kuinka rakentaa pelitietokone?


Vaihe 1: Päätä, mitä suoritinta sinun on käytettävä järjestelmässäsi.


Se voisi olla tehokasta, jos voisit tarkastella vertailuarvoja ja yrittää verrata niitä nykyisiin hintoihin. Periaatteessa uskotaan, että toiseksi paras prosessori on aina suuri kustannusten ja suorituskyvyn suhteen.


Vaihe 2: Valitse emolevy, joka tukee prosessoria.


Tee muistiin prosessorin pistorasia, muistimoduulin tyyppi ja RAM-taajuus, kun valitset emolevyä. Prosessorin pistorasiat ovat yhteensopivia vain tiettyjen suorittimien kanssa. Harva emolevy sisältää ominaisuuksia, kuten HDMI. Siksi etsi emolevy, jolla on nämä ominaisuudet.

Samanaikaisesti ole tietoinen myös korkeiden taajuuksien RAM-muistista, koska sen edut ovat epäjohdonmukaisia ja niiden virhetasot ovat korkeat. Muistimoduulin nastojen lukumäärä on huomattava, sillä se muodostaa yhteyden emolevyyn.

Vaihe 3: Kerää tarpeeksi RAM-muistia.


Jos sinulla on enemmän työpöydän muistia tai RAM-muistia, suorituskyky on vaivatonta ja nopea latausaika. Valitse muisti, joka kuuluu budjettiisi. Voit valita sen tunnetuilta valmistajilta, kuten Kingston tai corsair. Sinun on valittava ne, joilla on nopein kellonopeus ja vähiten ajoituksia, koska muistin suorituskyky riippuu yksinomaan näistä.

Vaihe 4: Valitse näytönohjain


Tämä voisi olla yksi tärkeistä, mutta vaikeista päätöksistä, jotka sinun pitäisi tehdä, koska markkinoilla on paljon näytönohjaimia. Koska videokortteja on niin paljon, paras tapa valita kortti on tarkastelemalla heidän saamiaan arvosteluja ja tarkistamalla, ovatko budjettisi alaisia.

Vaihe 5: Valitse kiintolevyn tallennustila


Kiintolevy on valittava hyvin. Pelit, videot ja audiot tarvitsevat paljon tilaa, jotta peleihin liittyvät suuret tiedostot tallennetaan. Tutustu parhaiden kiintolevyjen arvosteluihin ja valitse parhaat hinnat. Nopeammat kiintolevyt voivat vaikuttaa pelin latausaikoihin, mutta eivät paljon. Keskity pelkästään varmistamaan, että sinulla on riittävästi tallennustilaa etkä todellakaan aseta kovalevyjen nopeudelle etusijaa.

Vaihe 6: Valitse virtalähde


Sinun on tarkistettava virtalähteesi antama virta. Nämä toimitetaan yleensä 24-nastaisilla liittimillä tai 20-nastaisilla liittimillä. Sinun on valittava se emolevyllä olevien kytkentätappien lukumäärän perusteella. Varmista, että se täyttää laitteiden, kuten näytönohjaimen, kaikkien suositeltujen virtavaatimusten tarpeet.

On tärkeää tietää, että monet virtalähteet toimitetaan huonolaatuisten koteloiden mukana. Voit harkita niiden korvaamista uusilla, jotka ovat tehokkaampia ja tehokkaampia.

Vaihe 7: Osta kotelo


Et saa aliarvioida kotelon elinvoimaa, koska se kätkee kaikki arvokkaat osat, jotka käyttävät tietokonetta. Haluat keskittyä enemmän jäähdytykseen täällä. Tuulettimia on saatavana erikokoisina. Yleensä suuret puhaltimet aiheuttavat vähemmän melua ja lähettävät enemmän ilmaa kotelosta. Korkeammat voiman komponentit tarvitsevat ylimääräistä jäähdytystä, ja siksi on mietittävä, mitä tapausta ostaa.

Vaihe 8: Valitse käyttöjärjestelmä


Kun olet ostanut kaikki yllä mainitut komponentit, haluat jonkin käyttöjärjestelmän, joka voi tehdä muodostamasi järjestelmän käyttökelpoiseksi. Kun se on asennettu, tarkista päivitykset ohjaimista verkossa. Windows on paras käyttöjärjestelmä käyttöjärjestelmässä. Myös Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä kasvaa nopeasti, mutta pelituki saattaa olla rajoitettu.

Vaihe 9: Hanki itsenäinen jäähdytin


Yleensä, kun kyse on huippuluokan tietokoneista, tapauspuhaltimet eivät leikkaa sitä. Nestemäisen jäähdytyksen etsiminen olisi parasta.

Järjestelmän kokoaminen ja käyttö


Vaihe 1) Sinun on varmistettava, että olet poistanut kaiken käsissäsi olevan staattisen. Tämä on todella tärkeää. Et todellakaan halua vahingoittaa prosessoriyksikköäsi. Voit päästä eroon staattisesta koskettamalla vain tietokoneen kotelon ulkoosaa. Voit myös halutessasi hankkia jotain antistaattisista kelloista tai antistaattisista käsimatoista, koska ne antaisi sinulle ylimääräisen rauhan mieltäsi.

Vaihe 2) Sinun on varmistettava, että olet kiinnittänyt kaikki kotelon osat oikein. Tietokoneen yhdistäminen on monimutkaisempaa kuin miltä se kuulostaa. Osien kokoamisen on oltava erityisen varovainen, tai on mahdollista, että ne eivät välttämättä käy.

Vaihe 3) Tietokoneesi on kytkettävä televisioon, jolla on korkea resoluutio tai teräväpiirto. Erittäin laadukas pelitietokone on yleensä erittäin tehokas verrattuna pelikonsoliin. Voit nauttia peleistäsi liittämällä tietokoneen teräväpiirtotelevisioon niin, että saat kokemuksen suuremmasta näytöstä ja tietokoneelta virtapakatun suorituskyvyn. On paljon yrityksiä, joilla on näytöt kuten Asus tai BenQ. Hieno vakioresoluutio olisi 1920 × 1080 pikseliä huippuluokan tietokoneille. Voit myös käyttää 4K-näyttöjä. Sinun on muistettava, että Dee-liittimet tukevat muiden päätöslauselmia.

Vaihe 4) Kiinnitä konsolin peliohjain tietokoneeseen, jos pidät niistä paremmin. PC: n pelinhallinta voi olla vaikea oppia ja sitä on vaikea käyttää niille, jotka tuntevat pelikonsolit paremmin. Mutta voit kytkeä konsolipeliohjaimen vaivattomasti tietokoneeseen ja nauttia peleistä normaalisti.

No, itsellesi pelaamista varten tarkoitetun tietokoneen tekeminen ei ole oikeastaan ​​herkeä tehtävä, ja olemme juuri hinnoitelleet sen! Luo oma pelitietokoneesi!

 

 

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita