Hyvin varustetut pelihuoneet

Hyvin varustetut pelihuoneet Pelit tekevät henkilöstä urheilullisen. Pelit antavat hauskaa ja rentoutumista. Suurin osa meistä on nauttinut sekä sisä- että ulkopeleistä. Sisäpelejä pelataan yleensä varustetuissa huoneissa. Hyvin varusteltu pelihuone tekee sinut ja ystäväsi onnelliseksi

Sisäpelien suosituimpia lajikkeita ovat korttipelit, lautapelit ja pöytäpelit. Sisäpelien luetteloon sisältyy pelikortti, carom board, foosball, biljardi, snooker-allas, biljardi ja shakki jne. Sisäpeleissä on monia lajikkeita, kuten korttipelit, lautapelejä, pöytäpelejä.

Pelihuoneen ulkoasu
Pelihuoneen sijoittelu riippuu sisällä pelattujen pelien luettelosta. Pohjimmiltaan pöydät vievät suurta merkitystä ja tilaa myös pelihuoneessa. Suositut pöytäpelit, kuten biljardi, snooker ja uima-allas, carom board jne. Vievät tilaa pöydälle ja pöytää ympäröiville ihmisille.

Foosball on suosittu sisäpeli, ja siten foosball-pöytä saattaa viettää tilaa pelissäsi. TT-taulukon pinta-ala on 9 × 5 jalkaa, jaettuna tasaisiin puolikkaisiin, saattaa viettää enemmän tilaa pelivaiheessa. Jos korttipelit ovat luettelossasi, sinulla voi olla pyöreä pöytä, jota ympäröivät hyvät mukavat tuolit

Valaistusjärjestelmät
Valaistus on erittäin tärkeä kaikissa pelihuoneissa. Oikea valaistus tarjoaa tunnelman sinulle

• Kattovalaisimet: Tyylikkäät uppoasennettavat ja puoliksi uppoasennettavat kattovalaisimet. Ne ovat hyviä valintoja pelihuoneelle. Mataloille kattoille korkea valinta, joka säteilee valoa ylöspäin, on hyvä valinta. Katosta heijastava valo lisää valoa pelihuoneessa.

• Biljardipöydän valokorkeus voi olla nenän tasolla, jotta valoa voidaan levittää pöydän yli. Biljardipöydässä on parempi valinta 60 watin lamppujen valaistus. Kun etsit pöytäpelejä, kuten biljardipöytää, pokeripöytää, Ping-Pong-pöytää tai flipperilaitetta, etsi houkuttelevuutta riittävän valon avulla huoneessa ilman häikäisyä. Estä television ja biljardipöydän häikäisy, käytä lattiavalaisinta tai LED-nauhaa television takana tai aseta valot television taakse ja käytä riipusvaloja suoraan biljardipöydän yläpuolella.

• Radan valaistus - Aseta radan pään kalteva esine ja jos siinä on esine, jossa on lasirunko, aseta valo 3 jalkaa seinän läheisyyteen heijastuksen vähentämiseksi.

Istumajärjestelyt ja huonekalujen istumajärjestelmä on erittäin tärkeä näkökohta pelihuoneessa.


Istuimien tulisi olla mukavat, koska suurin osa sisäpeleistä sisältää yleensä istuimen. Huonekaluilla on erittäin tärkeä rooli. Vetovoiman keskipiste voi olla pelipöytäsi, biljardipöytä tai pokeripöytä tai muu; näissä pöydissä tulisi olla vastaavat tuolit.

• Pavupussi-tuolit: Ne on tarkoitettu raskaisiin rentoutumistarkoituksiin. Aktiiviset mini-väsyneet ihmiset voivat nukkua myös näihin.

• Biljardipöydät: Jos uima-allas on peli soittolistasi, mukavia biljardipöytiä, kuten biljardipöytiä, tulee kuvaan. Niitä on saatavana erikokoisina.

• Ping Pong -pöydät: Ping pong tai pöytätennis on suosittu huonepeli. Pingpong-pöytiä on paljon tyylejä. Näiden joukossa jotkut ovat täysin taitettavia, ja jotkut saattavat tulla myös jalkattomiksi.

• Pokeripöydät: Erinomainen pokeripöytä antaa mukavan pelipinnan ja tarjoaa riittävästi tilaa kaikille pelaajille. Saatavana on erityyppisiä kokoja neljän hengen pokeripeleistä valtaviin, jotta ne mahtuvat suurille pelaajaryhmille.

• Dart-levyt: ripusta tikkataulu seinälle. Peliyön tarkoitetaan olevan vuorovaikutteinen istunto, joka kokoaa yhteen koko perheen, ja siksi on erittäin tärkeää ottaa kaikkien ideat huomioon ja työskennellä yhdessä pelaamishuoneen herättämiseksi. Jos sinulla on lapsia, on tärkeää suunnitella huone siten, että lapsilla on myös pieni nurkkaan ja aikuiset voivat tulla pelaamaan. Oikean sekoituksen tuominen huoneeseen vaatii mielikuvitussi hyvää yhdistämistä, joten se on yleisesti houkutteleva jokaiselle eri ikäluokan jäsenelle.

On tärkeää istua yhdessä perheenä ja päättää, mitä pelejä voidaan esitellä ja ostaa, koska tämä olisi pitkäaikainen sijoitus ja vaatii jonkin verran pohdintaa. Sinun tulisi myös ottaa yhteyttä sisustusarkkitehtiin, joka voi auttaa sinua antamaan ideoita huoneen suunnittelusta ja sisustamisesta. Päivän lopussa huoneen päätarkoitus on tuoda kaikille ainakin yksi hauska täytetty yö viikossa, joten mene eteenpäin ja pidä hauskaa sen kanssa, koska viime kädessä pelihuone on FUN-huoneesi.

• Kun olet päättänyt, haluatko pelihuoneen ja päätät sen sijainnin, on ehdottomasti suunniteltava, mihin huonekalut ja pelaaminen menee, koska tämä vaikuttaa koko huoneen sisustukseen ja siihen, miten kaikki ovat vuorovaikutuksessa. Yksi kulma, kuten mainittiin, tulisi pitää välipaloja ja juomia varten, jotka voidaan helposti täydentää.

• Tärkeää on päättää, mikä huoneesi tärkein kohokohta on shakkipöytä, snookerpöytä jne., Koska kaikki muu on sisustettu tämän ympärillä.

• On tärkeää päättää lattiakuvio, joka ei ole liian liukas ja ei liian karkea pelatakseen. Siksi oikea lattia on välttämätöntä.

• Seuraava vaihe on valaistus. Valon tulisi olla riittävästi koko huoneen valaistamiseksi, mutta päävahvuutesi korostamiseksi voidaan tarvita voimakkaampaa valoa, joka voi olla biljardipöytä tai snookerpöytä tai shakkipöytä.

• Valaistuksen mukana tulee koristeet ja seinät. Jos pelkäät ei-toivottuja onnettomuuksia etkä halua käyttää kuvia ja maalauksia, voit saada seinillesi tai mielenkiintoisia hahmoja maalata seinillesi tai kohtauksia eeppisistä elokuvista, jotka kuvaavat peliä, esimerkiksi kohtaus Lord of the Ringsistä tai Avengersista, joihin voit liittyä.

Jos peli on enemmän lapsille, voit käyttää Mario-kaltaisia ​​hahmoja innostumaan. Tämä riippuu kuitenkin täysin budjetistasi ja siitä, kuinka haluat hallita huonetta. Voit jatkaa pelaamista pelivarusteiden asetuksilla ja paikoilla, kunnes olet tyytyväinen järjestelyyn.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita