Kolme asiaa, jotka tulee pitää mielessä ennen pelihuoneen suunnittelua

Jos luet tätä artikkelia, se tarkoittaa, että olet ainakin ajatellut, että sinulla on pelihuone talossasi. Katsot juuri oikeaa sivua. Tämä artikkeli pyrkii vastaamaan yleisimpiin epäilyihin, joita meillä on ennen pelihuoneen suunnittelua. Pelihuoneista voi tulla henkilökohtainen virkistyspaikka, jossa voit rentoutua, rikkoa kaikki stressisi ja pitää hauskaa puhtaasti. Lisäksi tämä huone lisää taloon paljon brownie-pisteitä lasten näkökulmasta. Mutta se on ymmärrettävää vain, jos suhtautuvat ajatukseen ajatukseen, että elämässämme on taloudellisia ja aikarajoitteita.

Pelihuoneen suunnitteluEnsimmäinen kysymys, jonka tulisi pohtia, on ”Miksi minun pitäisi suunnitella pelihuone? Mihin tarkoitukseen se ratkaisee? Nyt voit joko olla intohimoinen ideaan, joten et tarvitse enemmän syytä. Mutta jos olet yksi niistä "käytännöllisistä ja järkevistä" ihmisistä, niin haluaisit enemmän kuin vain halua. Tässä ovat tärkeimmät syyt, miksi sinun pitäisi olla pelihuone talossasi. Nämä ovat:

• Se on erittäin tehokas tapa viettää laadukasta perheaikaa. Sinun ei tarvitse tehdä yksityiskohtaisia ​​suunnitelmia, pelihuoneesta kotona tulee koko perheen painopiste. Ja tähän on yksinkertainen syy - lapsista isovanhemmille, kaikki nauttivat hyvästä pelistä.

• Kodin pelihuoneet ovat paljon parempia vaihtoehtoja kuin joutuminen menemään etsimään pelihalleja ja pelaamisaloja tai peliklubeja, joilla on suosikkipelejäsi. Tarpeetonta sanoa, että nämä paikat maksavat sinulle pienen omaisuuden

• Jos otat jonkin aikaa virkistykseen tylsästä ja työlästä elämästämme, lisäämme tuottavuuttamme. On osoitettu, että tuottavaa stressiä kuvaava kuvaaja on kellon muotoinen. Vain jonkin verran stressiä on meille tuottavaa, nimeltään 'eustress'. Tähän pisteeseen saakka stressi ja paine stimuloivat ihmismieltä ja tuottavuus ei ole esteenä, mutta sen ulkopuolella tuottavuus laskee eksponentiaalisesti. Siksi on erittäin tärkeää, että pidämme tauon saavuttaessamme tämän pisteen säilyttääksemme tuottavuuden ja tehokkuuden työssä.

• Pelihuoneet auttavat myös lapsia kehittämään joitain perustaidoja. Tärkeimpiä näistä ovat oppiminen lisäämään huomioväliä, kyky seurata ohjeita ja ajattelu kriittisesti. Lapset ovat yleensä erittäin levottomia eivätkä voi keskittyä yhteen asiaan liian kauan. Houkutteleva peli lisää huomattavasti heidän huomionväliään eli aikaa, jolloin voi keskittyä yhteen asiaan. Lisäksi pelihuoneet ovat välttämättömiä luonteen ja persoonallisuuden rakentamisessa. Pelien avulla lapset saavat itseluottamusta ja oppivat urheilutaitoja. Tämän seurauksena heistä tulee vahvempia yksilöitä.

Täydellinen pelihuone
Kun sinulla on syytä suunnitella pelihuone talosi, toisessa vaiheessa siirrytään kysymykseen 'Minne tämän huoneen asennat'. On erittäin tärkeää, että otat aikaa pois ja pohdit, missä haluaisit pelata huoneesi. Voit harkita seuraavia vaihtoehtoja:

• Kellari: Tämä on yleensä ensimmäinen paikka, jonka ihmiset ajattelevat muuntamiseksi pelitilaksi eikä ilman syytä. Kellarissa on riittävästi tilaa monien pelivarusteiden asentamiseen, se on hiljainen ja vapaa yleisestä hummerista. Kellari on parasta, jos baaripelitila on asennettu.

• Olohuoneen tai ruokasalin pelihuone: Jos et halua hienostunutta pelihuonetta, sinulla voi olla ruokasali tai olohuone myös pelihuoneena. Voit asentaa biljardipöydän tai pelitauluja ja nöyrä pelitilasi on valmis. Dart-levyt voitiin kiinnittää myös seiniin. Sinun on kuitenkin varmistettava, että huoneesi on riittävän tilava pelilaitteiden sijoittamiseen. Et halua kaiken sotkea huoneesi.

• Mikä tahansa talon varatila tai varastotila voidaan myös muuttaa pelihuoneeksi. Ajattele sitä. Haluatko mieluummin hukkaan huoneen arkistoimalla sen asioihin, joita et todella tarvitse, tai muunna se ystävien ja perheen hauskaaksi paikkoksi?

Kolmas vaihe pelihuoneen suunnittelussa on nähdä, onko rakennuksia, jotka sinun on ensin tehtävä ennen pelitilan suunnittelua. Monet asiat, jotka sinun on otettava huomioon ennen pelihuoneen suunnittelua, ovat:

• Onko huoneen seinät kehystetty ja eristetty? Mooroolbarkin putkimiehen mukaan tämä on tärkeä huomio ennen riistalaitteiden asentamista, koska nämä varusteet ovat yleensä puuta ja jos ne joutuvat vedenvuotoihin seinämän halkeamien takia, pilata ne pian.

• Tiivistetäänkö lattia vettä vastaan? Tämä johtuu samasta syystä kuin yllä.

• Jos kyseessä on kellarikerroshuone, onko siellä katto, joka ei salli pölyn putoamista ja estä äänen nousua. Pelihuoneet ovat yleensä melupakattuja alueita. Jos äänen nousun estämiseksi ei ole kattoa, saatat vain häiritä muita talosi jäseniä.

• Onko huoneessa riittävästi pistorasioita? Syyt useisiin pistorasioihin ovat ilmeisiä. Monet pelivarusteet vaativat pistorasioita. Pelihuoneen on oltava hyvin valaistu. Tämän lampun palvelu on yleensä parempi, mikä taas vaatii pistorasioita. Monet muut laitteet, kuten kaiuttimet ja kotiteatterijärjestelmät, on asennettu pelihuoneisiin, jotka tietysti tarvitsevat sähkönsyöttöä. Jos vastaus mihin tahansa yllä olevista kysymyksistä oli kielteinen, sinulla on tehtävä käsilläsi, ennen kuin voit suunnitella pelihuoneesi. Kun olet arvioinut huoneen kunnon, voit ennustaa, kuinka paljon rahaa sinun tulee kuluttaa tekemällä siitä sopiva pelihuone.

Siksi, jos olet varma 'miksi', 'mihin' ja 'miten' haluat suunnitella pelihuoneesi, älä lykkää sitä enää. Aloita tänään!

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita