Kuinka kytkeä Xbox One -ohjain tietokoneeseen

Jos olet pelaaja, yksi järjestelmä ei todennäköisesti riitä sinulle. Mutta loistavilla järjestelmillä tulee suuri sotku, parafraseerida tietyn Hämähäkkikaverin setää. Asioiden yksinkertaistamiseksi kannattaa ehkä miettiä, kuinka Xbox One -ohjain yhdistetään tietokoneeseen.

Ehkä olet ajatellut liittymistä “PC Master Race”, mutta et halua sitoutua täysin. Ehkä haluat vain lisätä hieman maustetta pelielämääsi. Ehkä et pidä pelien pelaamisesta hiirellä ja näppäimistöllä. Tai tietysti, et ehkä halua päästää noin 150 dollaria, jonka olet kuluttanut Elite-ohjaimeen, hukkaan.

Riippumatta syystäsi miettiä, kuinka Xbox One -ohjain yhdistetään tietokoneeseen, tiedät mielelläni, että se on erittäin helppoa.

Xbox One -ohjaimen liittämisen tietokoneeseen perusteet


Oletko valmis selvittämään, kuinka Xbox One -ohjain yhdistetään tietokoneeseen? Sinulla on muutamia vaihtoehtoja harkittaessa miten se tehdään: langallinen, Bluetooth ja langattoman sovittimen kautta. Kummassakin tapauksessa valitset, sinun on helpompaa kuin ensimmäinen Dark Souls -pelisarja NG + 6 -vaikeuksissa.

Varsinkin jos olet enemmän hiiren ja näppäimistön pelaajia, jotka haluavat vaihtoehtoja, tiedät mielelläni, että Xbox One -ohjaimen kytkeminen tietokoneeseen ei ole vain helppoa, mutta myös halpaa (tai ilmaista).

Voit kytkeä jopa kahdeksan Xbox-ohjainta samanaikaisesti. Mutta jos käytät kuulokkeita, tämä määrä voi olla niinkin alhainen kuin neljä tai jopa kaksi, riippuen siitä, minkä valitset. Jos käytät Xbox Chat -kuulokkeita, voit käyttää korkeintaan neljää. Jos käytät Xbox-stereokuulokkeita, numero laskee kahteen. Ilman kuulokkeita voit käyttää jopa kahdeksan.

Ennen aloittamista


Ennen kuin yrität selvittää, kuinka Xbox One -ohjain yhdistetään tietokoneeseen, muista päivittää sekä kuulokemikrofonisi että ohjaimen laiteohjelmisto. Vaikka tämä saattaa olla tai ei välttämättä ole välttämätöntä, on parempi, että se poistetaan tieltä vain joka tapauksessa.

Langaton adapterilla


Monet, elleivät useimmat PC-pelit sallivat sinun käyttää Xbox One -ohjainta hiiren ja näppäimistön sijasta. Joten noutit juuri kopion Fallout 76 -sovelluksesta vai oletko riippuvainen Steamistä, sinun ei tarvitse luovuttaa arvokasta ohjaintasi nauttiaksesi tietokoneella pelaamisesta.

Ensimmäinen vaihtoehto tässä on tarttuminen langattomaan sovittimeen muuntaaksesi Xbox One -ohjaimen tietokoneohjaimeksi. Voit noutaa yhden Amazon noin 20–30 dollaria - paljon vähemmän kuin uuden ohjaimen ostaminen tietokoneellesi.

Vaiheet Xbox One -ohjaimen kytkemiseen tietokoneeseen ovat melko yksinkertaisia riippumatta siitä, käytätkö Eliteä tai tavallista ohjainta vai jotain niiden välillä. Koska muodostat yhteyden langattomasti, sinun ei tarvitse huolehtia johdon lyömisestä pois, kun yrität naulata päänosat.


Askeleet


Aseta ensin langaton Xbox One -sovitin tietokoneesi mihin tahansa USB 2.0- tai 3.0-porttiin. Nyt napata voileipä. Asennus tapahtuu automaattisesti, ja ohjaimet ovat jo Windowsissa. Eikö tulevaisuus ole upea? Yksi varovaisuuden sana: jos USB-portti ei ole ohjaimesi vastapuolella tai metalliset vaihtoehdot tukkivat sen, kannattaa käyttää mukana toimitettua USB-laajenninta häiriöiden välttämiseksi.

Seuraava osa on jotain, joka sinun pitäisi olla tuttu, koska olet jo käyttänyt Xbox-ohjainta. Paina kytkentäpainiketta, kuten kun kytket ohjaimen Xboxiin. Paina järjestelmässäsi olevan sijasta sovittimen painiketta. Käynnistä sitten vain ohjain ja paina Yhdistä-painiketta. Ohjaimen merkkivalo vilkkuu osoittaen, että yhteysprosessi tapahtuu. Kun yhteys on muodostettu, sovittimen ja ohjaimen LED-valot palaavat jatkuvasti.

Langaton ilman sovitinta


Joissakin Windows-tietokoneissa on sisäänrakennettu langaton Xbox. Tämä yksinkertaistaa langatonta yhteysprosessia, koska sinun ei tarvitse viettää osaa pelaamista koskevasta budjetistasi sovittimelle. Parasta on, että se tehdään nopeammin kuin Bethesda kieltää pelaajia pääsemästä laittomasti Fallout 76: n kehittäjähuoneeseen.


Kuinka tehdä se


Siirry tietokoneellasi kohtaan Asetukset ja valitse sitten Laitteet. Napsauta seuraavaksi ”Add Bluetooth or other device”. Sen jälkeen valitse ”Everything else” ja ”Xbox Wireless Controller”. Napsauta ”Done”.

Kuten kaikissa muissakin yhteyksissä, ohjaimen valo palaa tasaisesti, kun yhteys on valmis.

Bluetooth


Jos ohjaimesi tukee Bluetoothia, tämä antaa sinulle toisen kätevän yhteysvaihtoehdon kuinka yhdistää Xbox One -ohjain tietokoneeseen, johon ei liity johtoa. Voit selvittää, onko sillä tämä ominaisuus, tarkkailemalla Xbox-painikkeen ympärillä olevaa muovia. Jos muovi on pikemminkin osa säätimen pintaa kuin puskurin yläosaa, onnittelut - ohjaimesi tukee Bluetoothia! Tarvitset myös Windows 10: n vuosipäiväpäivityksen.

Tämä on ehkä helpoin tapa kytkeä ohjain tietokoneeseen. Pidä vain ohjaimen kytkentäpainiketta painettuna kolme sekuntia ja vapauta. Sekunnissa ohjaimen valo muuttuu tasaiseksi.


Missä on tahto, siellä on johdin


Yksinkertainen mutta ärsyttävä ratkaisu Xbox One -ohjaimen kytkemiseen tietokoneeseen on johdon käyttö. Tämä toimii, jos et voi muodostaa yhteyttä langattomasti tai jos videopelien pelaaminen viidakon vastaavalla pöydän tuolilla lisää jotenkin realistisuutta kokemukseesi.

Jos sinulla on Elite-ohjain, sen mukana tuli hiukan vähemmän ärsyttävä kuin tavallisella takkujen vailla. Muuten voit napsauttaa yhden Amazonista alle 10 dollarilla. Kytke pienempi pää ohjaimen takaosaan ja USB-pää tietokoneeseen. Voila! Voit nyt liikkua hankalasti johdon ympäri pelatessasi suosikkipelejäsi.

Vaikka johdotetun ohjaimen käyttämisessä on monia ilmeisiä haittoja, jos olet kova pelaaja, se säästää tuhansia vuodessa akkuilla. Lisäksi langallinen yhteys voi antaa sinulle hieman paremman vasteajan kuin langaton. Valitettavasti johdon asennossa on oltava varovainen säätäessäsi itseäsi istuimellasi. Muuten jalkasi voi hankkia USB-yhteytesi ja lopettaa ”vapaa tappaus”.

Xbox-ohjaimen käytön edut ja haitat tietokoneellasi


Nyt kun tiedät kuinka yhdistää Xbox One -ohjain tietokoneeseen, sinun on päätettävä, haluatko. Tämä voi antaa sinun tuntea järjestelmien välillä, jos siirryt usein Xboxista tietokoneeseen. Jos pelaat peliä, jossa on vain muutama ”näppäinliitos”, Xbox Elite -ohjain voi olla hieno työkalu PC-pelille. Monissa peleissä on myös sisäänrakennettu tavoiteapu, jos käytät ohjainta. Tämä kompensoi ohjaimen käytön aiheuttaman tarkkuuden menettämisen.

Mutta kuten me vihjasimme, hiiren ja näppäimistön käyttö antaa sinulle tarkemman tarkkuuden ja enemmän näppäinsidontavaihtoehtoja - varsinkin jos hiiri on jotain Razer Naga Trinity kaltaista, jonka sivussa on useita rivejä numeroituja painikkeita. Jos haluat, että sinulla on enemmän vaihtoehtoja ja parempaa hallintaa kuulokkeiden rivittämisessä, kannattaa todennäköisesti pitää kiinni hiirestä ja näppäimistöstä sen sijaan, että päätät kuinka yhdistää Xbox One -ohjain tietokoneeseen.

Mutta jos osaat pelata hyvin Xboxillasi, miksi sotkea jotain, joka toimii? Tietysti tässä tilanteessa on tietoa Xbox-ohjaimen kytkemisestä tietokoneeseen. Pelit, kuten Overwatch, ovat saatavilla lukuisilla alustoilla. Joten yhdenmukaisuus, kun hypät tietokoneella pelaamaan ystävän kanssa, jolla ei ole Xboxia, auttaa.

Riippumatta siitä kuinka pelaat pelejäsi, tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on hauskaa!

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita