Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Elämme aikana, jolloin kaikki viihdemme on tallennettu pilveen. CD-, DVD-, CD-ROM- ja jopa kirjat tallennetaan verkkoon. Joten ei ole ihme, että Steam, maailman suurin pilvipelikirjasto, on sähköisen kaupan eturintamassa. Jos olet kuitenkin tyytymätön verkkokauppaan, et voi vain palata palauttaaksesi tuotetta. Steam ei tee rahan palauttamisesta helppoa. Sinun on tiedettävä, kuinka hyvittää pelin Steamissä.


Tärkeä ero Steamin hyvityksessä verrattuna minkään muun digitaalisen alustan palautukseen on, että Steam-peleillä on aikarajat, kuinka kauan olet käyttänyt niitä. Järjestelmä voi seurata kuinka monta minuuttia olet pelannut, joten jos vietät muutama viikko kokeillaksesi peliä ja pyytääksesi sitten hyvitystä, saatat huomata, että olet onnekas. Tämä vaikeuttaa pelin testaamista Steamillä. Sinun on selvitettävä, pitäisitkö siitä ensimmäisen toistoajan sisällä. Se on vain yksi vaivaa, kun opit palauttamaan pelin Steam-ohjelmassa, mutta on myös muita.

Kaikki Steam-peleistä


Steam omistaa suurimman pelikirjaston Internetissä. Heillä on kaikkea 20-vuotiaista klassikoista uusimpiin massiivisiin moninpelin ensimmäisen persoonan ampujaihin. Heillä on jopa pelejä Macille ja Linuxille! Tällaisen humongous-kirjaston avulla on helppoa löytää jotain pitämästäsi. Valitettavasti se tarkoittaa myös, että lopulta löydät myös huonolaatuisia pelejä. Kun näin tapahtuu, olet onnellinen, että osaat palauttaa pelin Steamissä, koska tapa, jolla he ovat asettanut sen, ei ole ollenkaan intuitiivinen.

Ostin kerran Hearts of Iron IV Steamiltä, ​​kun se ilmestyi ensimmäisen kerran. Peli oli 60 dollaria, mutta strategisena nörttinä minua pelattiin täysin. Valitettavasti tietokoneeni tuolloin oli heikko, eikä se pystynyt käsittelemään peliä. Se oli viivästynyt, ja pingin määräni oli liian matala liittyäkseen mihin tahansa verkkoyhteisöön. Koska vietin 60 dollaria peliin, en voinut päivittää hetkeksi. En tiennyt kuinka palauttaa peli Steamissa, vaikka katsoin kaikkialle. Lopulta lähetin heille sähköpostia ja he lähettivät minulle takaisin ohjeet.

Ennen kuin opit palauttamaan pelin Steamissä, pidä mielessä joitain asioita.

Miksi tarvitset palautusta?


Joskus peli, jota luulit pitävästäsi, putoaa yksinkertaisesti. Joskus laitteistosi ei ole parin tasolla, ja peli ei toimi. Harvoissa tapauksissa lataus on vioittunut ja saat rikki pelin. Kaikki nämä ovat päteviä syitä pyytää Steamiltä palautusta. Upea uutinen on, että vuodesta 2015 lähtien et enää tarvitse syytä palautukseen. Temppu yrittää selvittää, kuinka palauttaa peli Steamiin.

Steam-hyvityskäytäntö


Steam oli aiemmin nirso siitä, miksi ihmiset halusivat hyvitystä. Pelin pitämättä pitäminen ei ollut tarpeeksi hyvä syy. Koska peliä ei voida testata ennen sen ostamista, monet ihmiset huusivat virhettä. Sitten Steam ilmoitti hyväksyvänsä lähes kaikki syyt palautukseen. Huomaa, että sanoimme melkein. Jos lataat ohjelmaa, joka tekee peruuttamattomia muutoksia peliin, kuten merkin päivittämistä, et saa hyvitystä. Sinulla on myös kaksi viikkoa lataamispäivästäsi pyytääksesi hyvitystä, mikäli pelin kulussa on vähemmän kuin kaksi tuntia. Voit myös pyytää palautusta mistä tahansa syystä.

Kuinka kauan hyvityksen lähettäminen kestää?


Kun olet hypännyt kehien läpi ja pyytänyt hyvitystä, voi kulua viikko, ennen kuin rahat näkyvät takaisin luottokortillesi. Steam tekee hyvityspäätöksen melko nopeasti, usein alle 24 tunnissa. He lähettävät sinulle sähköpostia, että hyvityksesi on hyväksytty. Yksi huomaa, että peli näkyy kirjastossasi muiden Steam-peleidesi rinnalla. Kun napsautat sitä, peli ei aukea, ja sinut ohjataan ostamaan se uudelleen.

Kuinka palauttaa pelin Steamissä


Jos haluat tietää kuinka hyvittää pelin Steamissä, etsi vain seitsemän helppoa vaihetta, jotka olemme luoneet sinulle. Jos noudatat näitä vaiheita, suoritat prosessin loppuun muutamassa minuutissa, ja sinun on pakko istua vain odottaa palautusta. Se, että Steam tarjoaa palautusta mistä tahansa syystä, tekee koko prosessista stressitöntä.

Vaihe 1: Siirry Steam-tukeen
Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on hyppää Steam-tukeen. Voit tehdä tämän tietokoneesi Steam-sovelluksesta tai suoraan selaimelta. Jos käytät Steam Support Steam-sovelluksesta, etsi vasemmalla olevasta valikkopalkista "Help" -valikko. Napsauta sitä, ja avattavan luettelon ensimmäinen kohde on Steam-tuki. Onneksi olkoon!

Vaihe 2: Kirjaudu sisään
Jos käytät Steam-tukea verkkoselaimella, sinun on kirjauduttava sisään Steam-tiliisi. Se on helppo tehdä, koska näytön keskellä näkyvät kaksi ensimmäistä suurta painiketta osoittavat "Sign in to Steam" ja "Help, I can’t sign in".

Kirjoita käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Se vie sinut takaisin Steam-tukisivulle. Jos käytät Steam-tukea sovelluksesta, olet todennäköisesti jo kirjautunut sisään. Jos et ole, kirjaudu sisään samalla prosessilla kuin selaimessa.

Vaihe 3: Etsi peli, jonka haluat palauttaa
Seuraavaksi sinun on löydettävä peli, josta haluat hyvityksen. Steam on älykäs. He tietävät, mitkä pelit omistavat, kuinka kauan olet pelanneet kutakin, ja he voivat jopa arvata, millaista peliä haluat ehkä pelata tulevaisuudessa. Ei siis ole yllättävää, että kun olet kirjautunut sisään, Steam tarjoaa luettelon suosituimmista ostossasi. On kuitenkin suuri mahdollisuus, että palautettavaa nimikettä ei ole täällä.

Tässä tapauksessa haluat napsauttaa ”Purchases”. Jotkut ihmiset saattavat nähdä “A Purchase” -kohdan. Kummallakin tavalla napsauttamalla sinut pääsee julkaisunäyttöön. Valitse peli, josta saat hyvitystä. Jos peliäsi ei ole luettelossa, se tarkoittaa, että se ei ole oikeutettu hyvitykseen. Se olisi saattanut pudota aikatauluikkunan ulkopuolelle tai olet voinut toistaa sitä yli kaksi tuntia.

Vaihe 4: Valitse syy
Nyt valitset hyvityksen syyn. Seuraava näyttö, kun olet valinnut pelisi, kysyy miksi haluat hyvityksen. Normaalisti on kaksi vaihtoehtoa:

I purchased this by accident, and

Gameplay or technical issue

Jos yritit peliä, et pitänyt siitä ja haluat hyvityksen, valitse ”I purchased this by accident.” Jos pelissä on ongelmia tai tietokoneesi ei ole tarpeeksi tehokas pelaamaan sitä, valitse ”Gameplay or technical issue”.

Vaihe 5: Pyydä palautustaSeuraavassa näytössä on vielä kaksi vaihtoehtoa. Valitse joko "Help me fix this issue" tai "I’d like to request a refund." Koska olet täällä oppimasta pelin palauttamista Steam-palvelussa, vastauksen pitäisi olla melko ilmeinen.

Tähän mennessä sinun on oltava varma, että haluat palautuksen, koska kun napsautat painiketta, peli poistetaan käytöstä ja prosessi aloitetaan. Jos sinulla on epäilyksiä, kuten "The game is okay, and maybe I can give it another shot", sinun kannattaa ehkä harkita uudelleen napsauttamalla painiketta. Toisaalta, jos todella haluat hyvityksen ja pudottaa tämän pelin kuin pussillinen kiviä, mene eteenpäin ja napsauta.

Vaihe 6: Täytä lomake
Seuraavaksi Steam kysyy perustietoja palautuspyynnöstäsi. Steam haluaa tietää, kuinka hyvittää palautus joko Steam Wallet -kortillesi tai luottokortillesi. Jos et ole koskaan käyttänyt Steam Wallet aiemmin, kannattaa kannattaa tarkistaa se.

Voit lisätä varoja kaikkiin sovelluksen sisäisiin ostoksiin joko suoraan luottokortillasi tai ostamalla Steam-lahjakortin. Koska haluat ehkä ostaa toisen pelin hyvityksellä, voit pyytää, että he pudottavat varat suoraan Steam-lompakkoosi. Jos haluat vain rahat takaisin taskuun, valitse luottokortti.

Valittuaan palautusmenetelmän Steam pyytää lisätietoja siitä, miksi haluat palautuksen. Kirjoita heille lyhyt selitys, kuten “Not enough GPU RAM to run this game” tai “I hate this game and never want to see it again for the rest of my life.” Napsauta sitten “Submit request” -painiketta.

Vaihe 7: Odota kuulla Steam
Kun olet lähettänyt pyyntösi, sinun täytyy istua alas ja odottaa, että Steam tarkistaa sen ja tekee päätöksen. Siitä lähtien kun he ottivat käyttöön politiikan, jonka mukaan he myöntävät palautusta mistä tahansa syystä, hyväksyntäaste nousi nopeasti.

Hyvinkin taattu, että saat hyvityksen nyt, ellet ole kelpoisuusvaatimusten ulkopuolella. Kun Steam tekee päätöksen, hän tallettaa hyvityksesi ja lähettää sinulle sähköpostia. Jos he hylkää pyyntösi jostakin syystä, he ilmoittavat siitä sähköpostitse.

Käytä rahaa viisaasti


Nyt kun sinulla on rahat takaisin, on aika miettiä, mitä sillä tehdä. Suosittelemme aina uuden pelin ostamista. Olemme melko varmoja Final Fantasy XIV Online -paketista, ja myös Rainbow Six Siege - Year 4 Pass näyttää upealta. Varmista vain, että sinulla on valta käsitellä mitä tahansa peliä. Jos valitset kuitenkin uuden pommin pommittavan otsakkeen, tiedät kuinka palauttaa peli Steam!

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita