Kuinka Tehdä Hauska Pelihuone

Meillä ei juuri ole aikaa virkistykseen, ja pelkästään hauskanpitoon meneminen on jotain, se on kaukainen ajatus. Tässä on henkilökohtaisten pelihuoneiden pelastus! Tulos: Lähes meillä kaikilla on tänään talo, jota kutsumme pelihuoneeksi.

Mutta tämä on uusi asia, ja suurin osa meistä on edelleen hukassa, kuinka tehdä pelitiloista todellisia hauskoja huoneita. Ainoa mitä me yleensä teemme, on heittää muutama sohva ja lautapelejä tyhjään huoneeseen ja odottaa Pelijumalan tekevän loput työn. Valitettavasti murskata monien uskon, mutta sitä ei tapahdu.

Sinun on itse tehtävä työtä suunnitellaksesi täydellinen pelihuone, joka pitää stressin loitolla.

Noudata näitä yksinkertaisia sääntöjä ja tee pelihuoneesta ihanteellinen pelihuone:

Sääntö 1: Ajattele laatikon ulkopuolella.


Sinun ei tarvitse noudattaa tavanomaisia sääntöjä suunnitellessasi pelihuonetta. Se on pelihuoneesi ja voit tehdä siitä niin funky ja omituisen kuin haluat!

[caption id="attachment_361" align="aligncenter" width="602"]  [/caption]

Aloita valitsemalla teema huoneellesi.

Jos pidät Ninjasista, kanavoi Ninjaness luovasti pelisalin seinille! Se voi olla myös yleinen teema, kuten 'retro' tai 'jalkapallo', mutta tehdä siitä innovatiivinen ja luova on sinun tehtäväsi.

Sääntö 2: Asenna erilaisia pelivarusteita.


Sovittu, sinun tulee keskittyä ensin pakollisten tarvikkeiden asentamiseen pelivarusteiden suhteen, mutta älä unohda, että pelihuone on paikka talossasi, jossa on ihmisiä kaikista ikäryhmistä!

Pelihuoneella pitäisi siis olla jotain tarjottavaa kaikille. Sinulla on oltava erilaisia pelivarusteita.Älä vain tartu biljardipöytiin ja shakkilautaan. Jokaiselle on jotain nautittavaa. Asenna esimerkiksi ilmakiekko pöytä lapsille pitäen shakkilauta vanhemmille.

Sääntö 3: Oikean ilmapiirin luominen.


Miksi mikään ei voita katsella live-koripallopelejä, istua stadionilla? Koska tätä tunnelmaa ei voida korvata televisiolla!

Hiki, cheerleaderit, maskotti taistelevat ja pelin draamaa ja jännitystä ei voida luoda uudelleen muualle.
Mutta emme voi mennä katsomaan kaikkia haluamiamme pelejä, eikö niin? Mitä voimme tehdä, on luoda ilmapiiri, joka lähestyy todellisen kentän vastaavuutta.Luonnollisesti nouseva kysymys on, miten se tehdään? Seuraavat asiat, jotka voit tehdä henkilökohtaisessa pelihuoneessasi oikean ilmapiirin luomiseksi, ovat:

a) Asenna kaiuttimet huoneeseen ja soita suosikkimusiikkiasi. Musiikki kiihdyttää adrenaliinia pelin aikana. Kuvittele, että pelaat ilmakiekkoa ja Eminem-raitaa soitetaan taustalla - suloinen, eikö niin! Ehdotan kuitenkin jukeboksia tavallisten kaiuttimien sijasta, koska se antaa huoneelle reunan

b) Valaise paikka luovasti. Älä kiinnitä säännöllisiä polttimoita hauskahuoneeseesi. Voit laittaa neon pelihuoneen kyltit tai miekat! Tämä ei missään nimessä tarkoita, että huone ei olisi riittävän valaistu. Erityisiä valaistuslaitteita, kuten yksinoikeusvalaisin biljardipöytään, suositellaan myös. Tämä tekee huoneesta näyttävän yhtä hyvältä kuin ulkona sijaitsevat pelihuoneet.

c) Huoneeseen pääsy:

  • Nyt tämä saattaa kuulostaa liitännäiseltä, mutta on melko tärkeää, että huoneen lisävarusteena lisätään huoneen tunnelmaa. Lisävarusteita ovat kaikki - seinäverhot, kyltit, julisteet, matot jne. Esimerkiksi lattiakuvion vaihtaminen teeman kanssa samanaikaisesti tai seinien maalaaminen teemaasi vastaavaksi muuttaa koko huoneen ilmeen.

  • Ymmärretään lisävarusteiden hankkiminen hyvin yksinkertaisella analogialla. Esimerkiksi oluen juominen henkilökohtaisista olutmukkeistasi tekee koko juomisprosessista hauskempaa. Pohjimmiltaan lisävaruste tarkoittaa huoneen vetovoiman lisäämistä, mikä tekee siitä hauskemman olla. Tämä on avaintekijä, kun haluat tehdä pelihuoneestasi erilaisen kuin kaikki muut! Käytä kaikkea innovatiivista energiaasi täällä.


Sääntö 4: Ruokavaraston EI pidä loppuu.


Pelihuoneen tarkoituksena on virkistäytyminen. Mutta et voi edes aloittaa virkistäytymistä tyhjään vatsaan, voit?
Kaikki nauttivat popcornista ja oluesta intensiivisen ottelun aikana, eikö niin? Joten popcornikoneen tai soodakoneen asentaminen on järkevää.

Pelihuoneessa oleva minijääkaappi on myös loistava idea! Sinun ei tarvitse juosta keittiöön hakeaksesi itsesi ja ystäväsi välipaloja ja olutta.

Sääntö 5: Ääni ja visio.


Pelihuone on täydellinen paikka katsoa live-peliä.

Kotiteatterijärjestelmän tai projektorin asentaminen on erittäin hieno idea.

Mikä tosiasiallisesti tapahtuu, on, että pelihuonesi muuttuu elokuvasaliksi tai urheilubaariksi aina kun haluat sen olevan! Tämä on varma tapa pitää ystäväsi ja perheesi viihdytettynä vaivattomasti.

Sovittiin, että mikään ei voi korvata pelin elävää draamaa ja toimintaa, mutta tämä on lähin tapa pitää hauskaa kuin toisella stadionilla.

Jos sinulla on auto, laitat tyynyt ja pehmeät lelut tehdäksesi henkilökohtaisemmaksi. Jos ostat talon, kulutat kaiken energian, aikaa ja vaivaa sen sisustamiseen. Joten miksi sääntöjen pitäisi olla erilaiset pelihuoneelle?

Pelihuoneen koko tarkoitus on olla stressihäiriö ja hauska keskus kaikille. Siksi on erittäin tärkeää käyttää ylimääräistä vaivaa, jotta pelihuoneesta tulee yksilöllisempi ja erilainen kuin muut pelihuoneet.

Suoritettavat vaiheet ovat helppoja ja aikaa vieviä. Lähes kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kertaluonteinen asia - olipa kyse sitten luovan valaistuksen vahvistamisesta tai huoneen lisävarusteista, joten on järkevää sijoittaa aikaasi ja energiaasi.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita