Kuinka Valita Paras Pelimonitori - Gaming Monitor

Saatat olla täydellinen huone talossa lajiteltu, hiljainen huone, joka on lukittu pois muusta sivilisaatiosta täydellisellä pelituolilla, joka on valmis pitämään sinut viihtyvänä, mutta mikään pro-pelaaja ei ole koskaan valmis ilman asianmukaista näyttöä.

Emme myöskään puhu täällä tavallisista näytöistäsi; Tarkastelemme parhaita pelimonitoreita, joita rahalla on tarjota. Ensinnäkin on joitain asioita, joita sinun on todella etsittävä, kun kyse on pelimonitorin valinnasta, ja nämä pari vinkkiä auttavat sinua tulemaan onnistuneeksi pelaajaksi pelistä riippumatta.

Joten millaista näyttöä sinun pitäisi katsoa?

Otamme sinut läpi näyttömonitorien nykypäivän suosittujen valintojen taajuuden, paneelit, hinnat ja koot, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Sukellaan sisään ja annamme neuvoja!

Monitorin taajuus
Yksi suurimmista asioista, joita pelaajien on etsittävä, on näytön taajuus, ja vuosien mittaan se on muuttunut sen jälkeen, kun esiteltiin moderni 120Hz näytöt, jotka ottivat haltuunsa 60Hz monitorit. Tämä tarkoittaa vain sitä, että monitorisi päivittyy kaksi kertaa niin nopeasti kuin 60h: n näyttö, ja ollakseni rehellinen FPS-peleissä, jotka ovat yli 120FPS, et huomaa suuria eroja, mutta melkein varmasti 60–120.

Jos FPS-pelaaminen on sinun juttusi, niin tietysti 120 Hz: n näytön tulisi olla katsomasi, joka antaa sinulle nämä ylimääräiset kuvat, yleensä tasaisemman kokemuksen ja paremman prosessinopeuden.

Jos et ole FPS-pelaaja, valinnalla 60Hz tai 120hz ei pitäisi olla todellista havaittavaa vaikutusta näyttösi suorituskykyyn, joten joko 60hz tai 120hz riittää, mutta ota huomioon, että jos joskus harrastat FPS-toimintaa, hieman kalliimpi vaihtoehto 120Hz: llä antaa sinulle paljon tasaisemman pelikokemuksen, joten ota askel taaksepäin ja mieti pitkän aikavälin suunnitelmasi ennen kuin aloitat vain ostoksen tekemisen.

TN- tai IPS-paneelit näytöllesi?
Toinen katsottava asia nyt, kun olet päättänyt näytön taajuudesta, on TN tai IPS. Nyt tämä saattaa tulla yllätyksenä joillekin teistä, joilla ei ole aavistustakaan siitä, mitä puhun, mutta useimmat ammattilaispelaajat tietävät, että TN on yleinen näyttöpaneelin ympärillä ja mahdollisuutesi siihen, että näytölläsi on TN-tekniikka. TN-näytöillä on lyhyt vasteaika ja ne ovat nykyään vanhaa tekniikkaa; ne korvataan IPS-paneeleilla, jotka ovat uusia tekniikoita, jotka parantavat värintoistoa yhdessä suurien katselukulmien kanssa.

Uuden tekniikan suurimpia puutteita on, että ne syövät paljon energiaa verrattuna TN-paneelien alhaiseen kulutukseen, ja koska ne eivät ole LED-taustavalaistuja, et saa samanlaista kirkkautta. Sen lisäksi, että tiedät jo nyt jo, että IPS-paneelit ovat paljon kalliimpia.

Tärkeintä on löytää tasapaino sekä kuvanlaadun että vasteaikojen välillä näytön kanssa; Jos voit tehdä tämän, olet osunut jättipottiin. Arvaa mitä? On tekniikka, joka voi tehdä tämän ja se on aivan uusi, ja sitä kutsutaan super IPS: ksi tai S-IPS: ksi. Tämä antaa parhaat vastausajat erinomaisella kuvanlaadulla, joten se on periaatteessa sekoitus IPS- ja TN-paneeleja.

Täydellinen näyttöyhdistelmä
Niin monien tuotemerkkien, ominaisuuksien ja tyyppien kanssa voi olla vaikea löytää oikeaa näyttöä, puhumattakaan sellaisesta, joka todella kuuluu mielesi budjettiin. Koon suhteen sinun pitäisi katsoa 27-tuumaisen merkin ympärille siten, että kaikki ylöspäin 24-tuumasta ovat hyväksyttäviä ja mikä tahansa, joka on yli 27-tuumainen, tulee hieman raskaammaksi pankkitilillä tai lompakollasi.

Brändien suhteen älä ole niin nirso, koska löydät usein suurimmat tuotemerkit, jotka eivät aina tarjoa parasta näyttöä. Dellin tapaiset tekevät parhaista näytöistä parhaan vastineen rahalle ja ominaisuuksille; huomaat, että hyvät 27-tuumaiset näytöt, joissa on HD-tarkkuus 120Hz taajuudella, voidaan noutaa erittäin hyvillä hinnoilla. Lisää hämmästyttävä kuvanlaatu, upeat katselukulmat ja alhaiset vasteajat. Sinulla on yksi pelikokemus, jota et koskaan unohda.

Se lähettää oppaamme loppuun, joten toivottavasti sinulla on nyt idea siitä, minkä tyyppinen näyttö tulee olemaan osumaluettelossasi seuraavan kerran, kun tarvitset suuntaa kauppoihin.

 

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita