Lioncast LX55 USB RGB Gaming Headset arvostelu

Tekniset yksityiskohdat

Kuljettaja 53 mm korkea suorituskykyinen neodyymiohjain

Taajuus 20Hz-20 kHz

Paino 325 g (ilman kaapelia)

Materiaali Metallinen pääpanta ja Memory Foam -tyyny

Modularointikaapeli ja mikrofoni irrotettavissa

Yhteensopivuus PC, PS4 (Pro), Xbox One (S ja X), Mac, älypuhelin ja tabletti

LX55 esittelee uusimman kuuloke-mikrofoni-yhdistelmänsä LX55 USB RGB -kuulokkeilla. LX50: n seuraajana USB-versiossa se tarjoaa RGB-valaistuksen lisäksi myös 7.1-tilaäänen. Versiossa puuttuvat vain liittimet, molemmat lisäominaisuudet. Voivatko vakuuttaa myös täällä testatut USB-kuulokkeet, löydät täältä testissä.

>>> Tarkista se Amazon.de tai Amazon UKSuunnittelu ja ammattitaito


Ensi silmäyksellä LX55 näyttää yksinkertaiselta ja näyttää Lioncast-logoja lukuun ottamatta kelloja ja pilliä. Koko HF on musta, vain korvan sisäosa on punainen ja siinä on merkintä Lioncast. Pehmustetusta pääpannasta isoihin soikeisiin korvakoruihin, jotka asettuvat tyylikkäästi pitohihnoihin, kaikki luo harmonisen kuvan. Koko asia pyöristetään logot RGB LED -valaistuksella ja renkaalla aurinkokengän ympärillä.Kuulokkeiden alumiininen pääpanta tekee koko rakenteesta erittäin vakaan menettämättä tarvittavaa joustavuutta. Lisäksi nauhan yläosassa on vaahtomuovi, jonka tyylikkäästi rajaa sauma. Joten pelikuulokkeet mukautuvat vaivattomasti mihin tahansa päähän. On sääli, että korvakuppeja ei voi taittaa tai kääntää kuljetusta varten. Kaiken kaikkiaan Lioncast LX55 -kuulokkeiden suunnittelu on enemmän kuin onnistunut. Selkeillä ja yksinkertaisilla linjoilla se näyttää todella hyvältä.

Suunnittelu ehdottaa, että työstö on erinomaista. HF-laite on korkealaatuinen. Joustavuudestaan huolimatta se on edelleen vakaa ja kestävä kestämään lämmitetyn pelisession vaikutukset. Vain sisäänrakennettu kaukosäädin näyttää vähän halvalla eikä sovi täysin konseptiin.

Yllään mukavuus


Kun Lioncast LX55 on päällä, huomaat heti korkean käyttömukavuuden. Noin 325 gramman painoinen se ei ole yksi kevyistä painoarvoista, mutta se ei ole myöskään liian raskas. Kokeessa se käpertyi varovasti pään ympärille lisäämättä liian suurta painetta. Siten sitä voidaan kantaa myös pidempään aikaan ilman ongelmia.

Vaalean vaahtopehmusteen ansiosta jopa silmälasien käyttäjät voivat käyttää kuulokemikrofonia pidempiin peliistuntoihin ilman epämiellyttävää kipua. Testissä, jopa useiden tuntien käytön jälkeen, korvakorujen alla ei ollut liiallista lämmönkehitystä, joten korvat eivät todella hikoilleet. Käyttömukavuus on siksi enemmän kuin vankka ja tarjoaa siksi korkean käyttömukavuuden, vaikka hieman ylisuuri inline-kaukosäädin olisi joskus ärsyttävä.

>>> Tarkista se Amazon.de tai Amazon UKÄäni


Linocast haluaa vakuuttaa LX55: n USB-version kanssa 7.1-surround-äänen. Tietysti sinun ei pitäisi odottaa ihmeitä. Mutta itse testissä voisit paremmin arvioida meluaseman ja siten myös vastustajiensa peleissä kuten Battlefield V tai Overwatch. Tämä paransi merkittävästi pelikokemusta. Ääni hyötyy erityisesti 53 millimetrin ohjaimista, jotka toistavat selvästi laajan taajuusspektrin. Korkeat vai matalat yksittäiset äänet eivät ole epäselviä ja erottuvat selvästi toisistaan.

Mikrofoni


Koska mikrofoni on suunnattu yksisuuntaisesti, melu ei kuulu meluun. Tällä tavalla olet aina helppo ymmärtää ottelun ratkaisevina hetkinä. Mikrofoninvarsi on joustava ja riittävän pitkä siirtämään mikrofonin helposti mihin tahansa asentoon.Testissä puhe ymmärrettiin ja välitettiin aina ilman paljon kohinaa. Mikrofonin äänitystaso oli valitettavasti erittäin alhainen. Joten sinun oli asetettava se maksimiin ohjelmistolla aktivoidaksesi lisäystoiminnon tallentaaksesi normaalilla äänenvoimakkuudella.

Ohjelmisto


Yksilöivien asetusten tekemistä varten tarvitaan ilmainen ohjelmisto, joka voidaan ladata valmistajan verkkosivustolta.

Helposti asennettavan ohjelmiston avulla on mahdollista vaikuttaa HF-laitteen ääneen oman maun mukaan. Jos et tarvitse 7.1-surround-ääntä, voit kytkeä sen pois täältä tai hienosäätää sitä. RGB-valaistusta voidaan säätää myös täällä, joille joitain tiloja on saatavana.Valitettavasti ohjelmisto ei ole aivan intuitiivinen. Esimerkiksi, ei ole täysin selvää, kun tilaäänitoiminto kytketään päälle tai pois päältä. Erityisesti värinäkövammaisille yksinkertaisesti indikaattorit.

Johtopäätös


Lioncastin LX55 USB on harmoninen pelikuuloke RGB-valaistuksella. Se ei ole vain vakuuttava suunnittelussaan, vaan myös tekniikassa. Vain mikrofoni on pieni heikko kohta. Jos matkapuhelin on suhteellisen halpa, noin 80 euroa, sitä suositellaan kaikille pelaajille ja se tarjoaa paljon rahaa vastaan.

>>> Tarkista se Amazon.de tai Amazon UK

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita