Luo pelihuone perheen hauskanpitoon

"Perhe, joka syö yhdessä, rukoilee yhdessä ja pelaa yhdessä, PYSYY YHTEEN"

Nykypäivän modernissa maailmassa, johon vaikuttavat paitsi eri kulttuurit myös kiireiset aikataulut, joissa lasten todellinen hoitaminen on miehitettyjen vanhempien toimesta piikien käsissä, täytyy olla jotain, joka voi silti auttaa meitä sitomaan perhettämme yhdessä.

Yhdessä ruokailu ja piknikille meneminen ovat jo menneet liian valtavirtaan. Eikö siinä olekaan ajatusta 'yhdessä pelaamisesta'? Olen varma, että se toimii.

Pelihuoneen omistaminen ei ole vain viime aikojen hieno asia, mutta se on myös tarve. Yhdessä pelaaminen antaa perheelle ainakin riittävästi aikaa viettää yhdessä. Lisäksi se lisää naurua, iloisia hetkiä ja kupin täynnä muistoja.
Pelihuoneille tai leikkialueille annetaan paljon huomiota hiljattain rakennetuissa taloissa, ja vanhoilla rakennuksilla olevat ihmiset etsivät tapoja ja tilaa.

Pelihuoneiden hyödyntäminen on tietysti hauskaa, mutta myös niiden rakentaminen voi olla hauskaa. Joten jos ajattelet pelitilan suunnittelua tänään ja asetat sitten perheesi työskentelemään tänä viikonloppuna, on muutamia asioita, jotka sinun on ajateltava, keskusteltava ja toteutettava.

Avaruuden päättäminen
Jos talosi ei ole rakennettu pitäen mielessä leikkihuoneen tilaa, älä huoli. Etkö ole kuullut huvittavia tarinoita siitä, mitä ihmiset tekevät autotalleilleen tai muuttamalla turhien kellariensa juhlasaliksi, joiden biljardipöytä on yhdessä nurkassa ja baari toisessa?

Tarvitset vain parin tunnin suunnittelun perheen kanssa tai ehkä sisustussuunnittelijan kanssa ja olet valmis lähtemään. Mutta se on henkilökohtainen neuvo asettaa perheesi toimimaan, ei arkkitehtiisi. Kutsu sitä ensimmäiseksi peliksi.

Ajattele, minkä tyyppisiä ja minkälaisia ​​pelejä haluat sisällyttää pelihuoneeseesi.

Varo talosi tilaa, joka on vain hyödynnetty.

No, tilan ei tarvitse olla erillinen huone. Voit myös harkita aulan kulman käyttöä, joka voidaan erottaa jonkin verran erillisestä tunnelmasta.

Kellaritilat ovat yleensä turhia pienille perheille. Joten jos sinulla on kellari, se voidaan parhaiten hyödyntää.

Jos sinullekin, ensimmäinen ajatus on biljardipöytä, unohda se. Biljardipöydät vaativat paljon tilaa. Joten älä tee pelihuoneesta ruuhkaa. On parempia pelejä parempaan perheaikaan.

Rajoitetuissa tiloissa voit varoa kääntyviä pöytiä. Pöydät, joita voidaan käyttää uima-altaassa sekä illallisessa tai pokerin pelaamisessa.

Annetaan sille sopiva tila
Nyt kun olet löytänyt paikan leikkihuoneellesi, on aika päättää, mikä tunnelma tulisi antaa.

Jos olet päättänyt biljardipöydästä ja se sopii budjettiisi, sen on varmasti oltava keskipisteesi. Keskustan sijainti sopisi parhaiten.

Haluat ehkä myös baaripöydän. Anna sille kulma. Se voi olla myös pieni pyöreä baaripöytä alueesi keskellä, jos et ole suunnitellut biljardipöytää tai pokeripöytää.

Leikkihuoneissa ei ehdottomasti tulisi olla vakavaa, yksitoikkoista tai perinteistä ympäristöä.

Jos sinulla on kotona pieniä lapsia, voit valita kirkkaita värejä tai valitsemia värejä.

Puu- / vinyylilattiat sopisivat parhaiten alueellesi.

Päätä huonekaluista, jotka ovat mukavia ja jotka eivät tee väsymystä lyhyessä ajassa.

Suorita pohjapiirros, kun tarvitset niin paljon laitteita. Voit vihata sen kanssa, kunnes se sopii sinulle parhaiten.

Laitteiden päättäminen


Kuten aiemmin totesin, biljardipöydän ei tarvitse aina olla ensimmäinen valinta.

Pelaa asemia, videopelejä tai perinteisiä nastapallolaitteita on hyvä pitää hauskaa. Mutta pidä vain mielessä, että näiden laitteiden hankinta ja ylläpito on kallista.

Taulutelevision kiinnittäminen seinälle ei vie ollenkaan tilaa. Anturilla varustettuja urheilupelejä on paljon, joista voit kiinnittää huomiota.

Pokeripöytä on uskomaton vaihtoehto. Sitä voidaan käyttää paitsi pokerin pelaamiseen, myös paljon enemmän pelejä, kuten shakki, backgammon ja ruletti jne. Lisäksi se on vain pöytäpeite, joka sinun täytyy laittaa päälle ja ruokailla perheen kanssa.

Jos sinulla on hyvin pieniä lapsia, nurkka, joka on varustettu muovilla ja täytetyillä leluilla, ei vastaa heille mitään. Ne eivät edes maksa paljon.

Lapsesi voivat nauttia ilmakiekon pelaamisesta. Hanki ilmakiekko pöytä, jos se sopii budjettiasi.

Seinälle kiinnitetyt tikkataulut, vaikka niitä ei pelattaisi; lisää pelin huoneen tunnelmaa.

Oletko musiikkifani? Sinun täytyy hankkia taloudellinen musiikkijärjestelmä asennettuna. Mitä parempaa pyydät kuin pehmeää taustamusiikkia, kun nautit peleistä perheesi kanssa?

Olet melkein valmis! Huoneesi tarvitsee sinua vain nyt. Täytä se ja tee muistoja.

Voit myös suunnitella pelihuoneen ja yllättää perheesi yhtenä päivänä, kun he ovat palanneet lomalta.

Pelihuoneet ja leikkialueet ovat välttämättömyys tänään. Nykyään vanhemmilla on vain aikaa viettää aikaa perheidensä kanssa työpaikoillaan ja sosiaalisilla vastuillaan. Heidän perheensä ja lapset, jotka tarvitsevat heitä. Pelihuoneet voivat olla parhaat vaihtoehdot viettää viikonloppuja. Pelaa, ruokailla ja nauti.

Ja kuten aiemmin totesin, leikkihuoneen luominen ja uudelleen tekeminen on hieno tapa viettää aikaa perheen kanssa. Ota kaikki perheenjäsenesi mukaan. On parempi, että siitä tulee projekti, ei sisustussuunnittelijasi projektiksi. Leikkialueen löytämisestä sen viimeistelyyn, maalaamisesta puhdistukseen ja huonekalujen asettamiseen, tee siitä kaikki sinun. Loppujen lopuksi juuri sinä ja perheesi nauttivat tästä tilasta koko loppuelämäsi.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita