Maalaa seinien lisäksi myös mieliala

Opas oman henkilökohtaisen pelihuoneesi suunnitteluun

Kun kyse on seinien maalaamisesta, huoneistamme useimmat meistä jättävät huomioimatta tietyt tosiasiat, jotka toiselle ajatukselle saattavat tuntua liian ilmeiseltä. Voi ihmetellä, kuinka se voi olla? Mutta tosiasia, että niin tapahtuu, että suurin osa meistä jättää tieteen yksinkertaiset perusteet huomiotta. Katsotaanpa - miten?

Ulkoinen vaikuttaa sisäiseen
 • Yksi tärkeimmistä asioista, jotka on pidettävä aina mielessä, on se, että ulkoinen ympäristömme vaikuttaa sekä mielialaamme että ajattelutapaamme. Miesten on pitkään ollut tiedossa, että vihreä väri rentouttaa mieltä parhaalla mahdollisella tavalla, kun taas punainen väri provosoi mielen ja täyttää sen voimakkaiden tunteiden kanssa.

 • Joten miksi et käytä sitä parhaalla mahdollisella tavalla?

 •  Seuraavan kerran kun olet mielessä maalata nuo yksinkertaiset tiilet rapatut seinät, muista, että maalaat myös tunnelmasi, ja sinun on tehtävä se maalata sinisellä tai eksoottisella.

 •  Psykologit ovat jo kauan sitten antaneet parhaansa värikoodien salaamiseksi, etenkin kuinka ne vaikuttavat mielialaan. Suuri psykologi Carl Jung oli niin uskovainen ajatukseen, että hän etsi jatkuvasti alkemian ja kuuluisten maalauksien tekstejä ymmärtääkseen väriyhdistelmien vaikutusta tiettyjen ihmisten erityisten tunteiden herättämiseen.

 • Äskettäisessä kokeilussa, vuonna 2000, Glasgowissa havaittiin, että sinisen valon asentaminen alueelle vähensi rikollisuutta alueella.

 • Nyt se on liikaa. Oikea? Mutta se on totta ja tämä osoittaa, että värit vaikuttavat mielialaamme, vaikka emme vieläkään tiedä oikeata mekanismia sen takana.


Älä maalaa sitä siniseksi tai maalaa siniseksi?
 • Kun tiedät, että värit vaikuttavat mielialaan erittäin dramaattisesti, ihminen voi hämmentyä loputtomista mahdollisuuksista valita värejä, jotka hänellä on, ja voi siten olla vaikeaa, mitä väriä kannattaa valita.

 • Monet ajattelevat nyt, että heidän on luettava koko teksti väripsykologian yli päättääkseen, minkä värin heidän pelihuoneensa maalata?

 • Mutta se ei ole niin kovaa, sillä värikoodien yleistäminen voi olla kovaa tutkijoille, mutta se ei ole meille vaikeaa. Lähes kaikilla meillä on tiettyjä mieltymyksiä väreihin. Voimme olla kuin punainen tai sininen tai mikä tahansa muu väri tosiasiassa. Lisäksi tiettyihin väreihin reagoimme eri tavalla.

 • Yleensä on kuitenkin havaittu, että punainen herättää voimakkaita tunteita, kun taas valkoinen synnyttää puhtauden ja rauhan tunteen. Musta tuottaa hienostuneisuutta ja pelkoa, kun taas keltainen edistää osaamista ja onnellisuutta. Vihreä herättää kateutta ja hyvää makua, kun taas sininen edistää yrityksen maskuliinista käyttäytymistä ja korkeaa laatua.

 • Joten jos päätät maalata pelihuoneesi siniseksi, se sopii hyvin, mutta on parempi selvittää, toimiiko se sinulle vai ei.


Täydellinen väri
 • Voi olla vaikea päättää, mihin väriin haluat maalata seinät. Mutta entä jos maalasit sen siniseksi ja haluat nyt muuttaa väriä? Tietenkin se tarkoittaisi, että menemme koko tuskalle jälleen.

 • Joten on parasta päättää hyvissä ajoin. Kokeile tiettyjä värejä (voi olla, että vietät joskus erilaisia ​​alueesi baareja ja ravintoloita), ja selvitä mikä sopii sinulle parhaiten.

 • Ennen seinien maalaamista muista valita väri sen mukaan, mikä on sinun tarkoitus luoda pelihuone taloon. Jos loit sen rentoutumiseksi, se saattaa olla vihreä tai sininen toimii parhaiten. Jos haluat pelata tiettyjä pelejä, kuten pöytätennis voi olla valkoinen tai vaaleankeltainen, mikä antaa sinulle tarvittavaa ylimääräistä keskittymistä.

 • Voi jopa olla, että tiettyjen värien yhdistelmä toimii parhaiten sinulle. Voisit olla kuin maalaat katot valkoisiksi ja seinät vaaleankeltaisiksi, sinisiksi tai vihreiksi.

 • Suurimmalle osalle ihmisistä sininen toimii parhaiten. Se auttaa heitä rentoutumaan ja ajattelemaan luovasti samalla.

 • Seinien maalaaminen valkoiseksi ja tiettyjen sävyjen antaminen mielialasta riippuen voi kuitenkin tehdä ihmeitä.


Ole avoin kokeilulle


Ihmisen on tunnettava itsensä paremmin, ja luultavasti se on ainoa asia, jota jatkamme sivuuttamatta. Talon suunnittelussa ja värien päättämisessä palkitsemme jonkun tekemään tämän työn meille. He kysyvät ehdotuksiltamme ja ottavat palautetta ennen tehtävän suorittamista.

Sisustussuunnittelija voi ehdottaa sinulle niin ja niin väri näyttää ja houkuttelee parhaiten. Voit sitten päättää yhdistelmästä itse tai antaa hänen tehdä tämän työn puolestasi. Mutta kummassakaan tapauksessa sinulle parhainta ei voida selvittää, sillä vaikka päätitkin värit, tiesitkö mikä väri herättää, mitkä tunteet sinussa ovat.

Tätä varten on tärkeää kokeilla ensin värejä, ja seinien värin vaihtaminen joka kuukausi näyttää pahimmalta vaihtoehdolta. Eikö olekin?

Hehkulampunpitinten johdotus ja paikka voidaan kuitenkin suunnitella valaisemaan niiden seinät ja katot sen sijaan. He voivat sitten käyttää erivärisiä polttimoita ja valoja antamaan seinilleen eri sävyt. Tätä varten on parasta maalata seinät valkoiseksi ja käyttää värillisiä sipuleita.

Sinisten sipulien käyttäminen huoneessa antaa siniselle sävylle, ja himmeän keltaisen käyttö tekee siitä saman. Tälläkin on kuitenkin tiettyjä rajoituksia, ja on valvottava ja ymmärrettävä näiden valojen vaikutusta hänen mielialaansa, mutta silti on helppo kokeilla ja pitää vaihtoehdot auki.

Kokeile vaikuttaa


Mitä teemme katsomalla elokuvaa televisioidemme yli aurinkoisena päivänä? Tietenkin sammutamme kaikki valot ja suljemme ikkunaverhot. Eikö olekin?

Täsmälleen samaa voidaan käyttää tuottamaan tiettyjä vaikutteita pelihuoneessasi. Vihreiden tai sinisten verhojen käyttäminen ikkunoihin antaa näiden valojen päästä sisään ja ylläpitää siten huoneen esteettistä tunnetta ehjänä.

Seiniin voidaan kuitenkin käyttää suuria erivärisiä verhoja, jotka voidaan myös helposti vaihtaa. Tämä antaa sinulle vapauden muuttaa huoneesi valojen vaikutuksia ja kokeilla sitä samanaikaisesti.

Kun on kyse lopullisen järjestelyn tekemisestä suosikki pelihuoneestasi, on aina parasta valita asiat henkilökohtaisen maun mukaan. Joten jatka kokeilua. Voi olla sisustusprosessissa pelihuoneesi, saatat löytää itsesikin.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita