Ongelma Päättäessä Pelihuoneesi Huonekaluista?

Aiotko kiinnittää elämäsi arjen raskaaseen työhön, takaisin kotiin, ruokailla ja nukkua? Etkö ole varovainen viettämään jonkin aikaa, itse asiassa hyvää - iloista aikaa perheesi kanssa päivän lopussa?

Yrität varmasti todistaa itsesi olevansa paras vanhempi. Eikö sinä?

Lasten pelit


Videopelejä ja tilaa videopelien pelaamiseen ei tarvitse enää vain lapsesi. myös vanhemmina on tullut sinun vaatimuksesi tarjota lapsillesi pelihuone.

Pelihuone, jossa ei vain lapsesi pelaa pelejä, vaan myös missä suunnittelet rentoutumista väsyttävän päivän jälkeen.

Pelihuone, jossa töitä ja stressiä seuraavan päivän jälkeen aiot jakaa drinkin kumppanisi kanssa, puhua päiväsi toiminnoista ja seuraavan päivän suunnitelmista.

Joten jos olet löytänyt itsellesi sijainnin leikkialueelle, kaikki mitä sinun on seurattava, on vain parin tunnin suunnittelu perheen kanssa.

Istu heidän kanssaan ja päätä asioista ja kalusteista, jotka jokaisen perheenjäsenesi mielestä pelihuoneellasi pitäisi olla.

Kaikkien sellaisten asioiden välillä, jotka joudut päättämään pelitilasta, jos suunnitelmasi eivät ole pelin pelaamista, vaan myös rentoutumista, huonekaluista päättäminen tulee olemaan erittäin tärkeä näkökohta.
Koska silloin se ei tule olemaan vain papu laukku tai pelituoli, joka toimisi. Myös baarituolien ja mukavan sohvan on oltava tilaa prioriteettien ja budjettien luettelossa.

Pelihuoneen budjetti
Kun tiedät, että tässä huoneessa on paljon toimintaa, et voi päättää huonekaluista, jotka saavat vanhanaikaisia ​​pian. On paljon tärkeitä tekijöitä, jotka sinun on pidettävä mielessä ennen huonekalukauppaan suuntautumista.

Budjetti: Budjetin on oltava luettelon kärjessä. Et voi ostaa puolta asioista ja odottaa sitten pari vuotta ostaa loput. Päätä, kuinka paljon taskussa ja säästöissäsi voit viettää ja ampua. Liian kalliit laitteet, kuten biljardipöytä, jotka saattavat maksaa sinulle omaisuuden, voivat odottaa.

Tyyli: Et voi antaa pelihuoneesi huonekalun näyttää tylsältä. Sen on oltava kutsuva, riemukas ja nuorekas. Sinun ei erityisesti tarvitse pysyä kiinni perinteisissä puisissa sävyissä, vaan valita värikkäät papulaukut ja eri sävyt sohvillesi ja tuoleihisi.

Suunnittelu: Sen ei tarvitse olla sisustussuunnittelijasi tai huonekalukaupan ihmisiä, jotka päättävät pelihuoneesi huonekalut. Voit viettää aikaa perheen kanssa, selata Internetiä ja suunnitella henkilökohtaisesti ja päättää, millaiset huonekalut haluat laittaa. Jälleen kerran sen ei pitäisi näyttää yksitoikkoiselta.

Monipuolisuus: Etkö ole kokenut aikoja, jolloin lasten ystäväsi tehostetun pelaamisen jälkeen nukkuvat kotonaan? Tai ehkä omat ystäväsi parin juoman jälkeen? No, jos sinulla ei ole, valmistaudu. Ja päättäkää kalusteesta, jonka avulla on helppo majoittaa pari ihmistä nukkumaan pelihuoneessasi.

Pelihuonekalusteet
Lisäksi monipuolisuus tarkoittaa myös sitä, että päättämäsi huonekalut eivät ole vain istumaan ja pelaamaan, vaan myös tarpeeksi mukavat, jotta voit rentoutua.

Käytännöllinen: Pelihuoneet tarkoittavat lapsiasi ja tietysti heidän tuhmaisia ​​ystäviä, ystäviäsi ja tietysti heidän juopumisaikojaan. Mikä puolestaan ​​tekee siitä ilmeisen juomien, ruoan ja mahdollisesti värien, joita joskus jätetään huomiotta tai joita ei puhdisteta välittömästi, roiskeita. Perinteisesti suunnitellut huonekalut ovat tällaisissa tapauksissa päänsärky. Sen sijaan päätä huonekaluista, jotka auttavat sinua siivoamaan helposti. Niiden materiaali ja väri jättävät välittömän tahroja, vaikka ne jäisivätkin hetkeksi huomiotta. Nahka tai vinyyli ja ei-kovin kirkkaat värit auttavat.

Kestävyys: Pelihuoneessa tarvitset tietysti huonekalua, jonka avulla voit istua tuntikausia mukavasti, vääristämättä itseäsi. Siksi sinun pitäisi etsiä huonekaluja, jotka tarjoavat sinulle pidemmän elämän kuormittamatta sinua vielä kerran lyhyessä ajassa.

Käynnistämällä pelejä, kuten Xbox 360, Play Station, Nintendo Wii ja muut pelikonsolit, jotka todella edellyttävät nousemista sohvalta ja liikkumista pelaamisen aikana, ajat ovat muuttuneet. Gone ovat aikoja, jolloin ihmiset käyttivät lähtöä vain taukoille. Joten nyt tarvitset joko suuren määrän tilaa huoneessasi tai sohvan / sohvan, jonka voi siirtää sivuun helposti, kun pelaavat ihmiset kirjaimellisesti hyppäävät näytön edessä.

Toinen hyvä valinta olisi huonekaluille, joissa on säilytyskapasiteettia ja joiden avulla videopelit, lisäohjaimet ja lisävarusteet voidaan helposti sijoittaa näkyviin, kun niitä ei käytetä. Tämä käännös auttaisi sinua luomaan monikäyttöisen huoneen, ei vain leikkiä varten, vaan myös sosiaalisiin tapaamisiin, perheen hauskanpitoon ja romanttisiin elokuva-iltoihin.

Pelihuone voi tehdä loistavan lisäyksen kotiisi. Varmista vain, että teet tutkimusta ennen kuin päätät miten huoneesi tulisi asettaa. Katso ympärillesi Internetiä tai joitain vähittäiskauppoja ja päätä, mitä sinä ja perheesi haluat pelihuoneessasi.

Pelihuonekalusteet ovat välttämättömiä, jotta sinulla olisi täydellinen kodin pelihuoneen kokoonpano, jota olet aina halunnut perheellesi. Ilman huonekaluja, sinulla voi olla pelihalli tai biljardipöytä. Ja pidät kiinni ideasta pelitilasta pelien pelaamiseksi. Pelihuoneesi motiivisi on oltava 'vapaa-aika'. Ja olkoon "Virkistys" ainoa syy sisustaa ja sisustaa pelihuoneesi ja idea tämän huoneen olemassaolosta.

Onnea!

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita