Paras Pelinäppäimistö - Paras Vaihtoehto Sinulle

Paras 30 € näppäimistö - Sharkoon Skiller SGK4 Gaming Keyboard RGB, N-Key-Rollover

Luuletko, että alle 30 ¬: lle et saa paljon tarjouksia? Väärä ajatus! Sharkoon SGK4: n kanssa budjetinvalmistajalla on tarjolla todella hieno näppäimistö. Matalalla hinnalla saat mitä todella mahtavaa.

Näppäimistö ei ole ilman syytä Amazonin bestsellereiden joukossa, koska alhaisesta hinnasta huolimatta meillä on täällä koko valikoima pelitoimintoja!Mallissa on hihakaapeli, RGB-valaistus, tietysti 1000 Hz: n äänestysnopeus, haamumisenesto, N-näppäimen kaatuminen ja monia toimintonäppäimiä, mikä on aika kätevää. SGK4: ssä on myös sisäänrakennettu kämmentuki ja num-lohko (num block), jotka voivat olla varsin hyödyllisiä pelaajille. Toimintonäppäimet voidaan myös vapaasti osoittaa ja jopa ohjelmoida täydellisillä makroilla, jotka tallennetaan integroituun muistiin - joten liikut aina näppäimistön avulla!

Tietenkin et voi odottaa mekaanisia kytkimiä hintaan ja laitteisiin - tässä käytetään Rubberdome-tekniikkaa. Näppäimet on kuitenkin ehdottomasti korkealaatuisesti käsitelty ja pelaamisen näppäimistön pitäisi antaa pitkäaikainen ilo.

Puhtaan hintakehityksen suhteen tätä näppäimistöä on vaikea lyödä, ja siksi suosituin suositus!

>> Tarkista se Amazon.deParas 50 € näppäimistö - Sharkoon Skiller Mech SGK3 Mechanische Gaming Tastatur


Ja myös noin 50 - 60 € eurolla saat tällä hetkellä erittäin paljon rahaa! Koska iso veli, Sharkoon SGK3 -pelinäppäimistö on kaikkien aikojen parhaan hintatason laitteiden joukossa.

Se tarjoaa valittavana suuren mekaanisen Kailh-kytkimen, jonka värit ovat sininen, punainen tai ruskea. Sisältää alumiinista valmistetun kehyksen, holkkilangan ja pelitoiminnot, kuten 1000 Hz: n kyselynopeus, haamumisenesto, N-näppäimen kaatuminen jne.Lisäksi tämä malli sisältää täydellisen num-lohkon, joka on tärkeä monille ihmisille ja lisäksi erittäin tyylikäs ja täysin muokattava RGB-valaistus. Valaistusta ohjaa Sharkoon-ohjelmisto. Se tarjoaa lukemattomia tehosteita, profiileja ja vaihtoehtoja näppäimistön mukauttamiseksi täysin omaan makuusi. Lisäksi voimme ohjelmoida kaikki toimintonäppäimet itse ja tallettaa lukemattomia makroja.

Hinnalla mitattuna, täällä on liian paljon tarjottuja ominaisuuksia, ja muut valmistajat myyvät tällaisen näppäimistön kaksinkertaiseen hintaan. Ei ihme, että näppäimistö oli niin suihkussa palkintojen kanssa lehdissä!

>> Sharkoon Skiller Mech SGK3 Mechanische Gaming Tastatur päällä Amazon.deParas 80 € näppäimistö


Upouusi HyperX Alloy FPS RGB maksaa tällä hetkellä noin 80 - 90 euroa ja on yksi parhaimmista vastineille rahoille.

Se on erityisen mielenkiintoinen niille teistä, jotka haluavat saada viimeisen unssin pelitehoa pois pelistä, koska tässä käytetään Kailhin erittäin nopeita mekaanisia nopeuskytkimiä.Nämä painikkeet, jotka on erityisesti suunniteltu urheilualan ammattilaisille, toimivat erittäin nopeasti ylimääräisellä lyhyellä matkaetäisyydellä - ja näppäimistö on suunniteltu vastaamaan myös pelaajien tarpeita kaikella, mitä pelaajan sydän haluaa. 1000Hz kyselynopeus, N-Keyrollover anti-ghosting-ominaisuuksilla ja tietysti tyylikäs ja täysin muokattava RGB-valaistus, jossa kutakin painiketta voidaan hallita erikseen.

Kaiken kaikkiaan HyperX Alloy Elite FPS RGB on loistava näppäimistö ja hieno suositus niille, jotka haluavat pelata korkealla tasolla ja kiinnittää silti huomiota hintaan.

>> HyperX Alloy FPS RGB Gaming Tastatur Dunkelgrau päälle Amazon.deParas 100 € näppäimistö


Seuraava näppäimistö on HyperX Alloy Elite RGB - suunniteltu erityisesti urheilualueelle ja siitä on tullut todellinen kauppa. Tätä mallia käytetään laajalti ammattilaispelaajissa ja turnauksissa - ja tietenkään ilman syytä!Tämän mallin avulla saat 100 - 120 euroa halvimman pääsyn oikeaan premium-segmenttiin, koska täältä tulevat alkuperäiset Cherry MX -kytkimet punaisina, bluesina tai selaimina. Ja emme pidä näppäimistöä yhdestä ehdottomasta premium-mallista ilman syytä, koska rakenteen laatu ja materiaalit ovat yksinkertaisesti ensiluokkaisia.

Näppäimistö on teräsrunkoa ja painaa lähes puolitoista kiloa, mikä tekee niistä paitsi lähes tuhoutumattomia, mutta ennen kaikkea uskomattoman arvokkaita.

Meillä on käteviä toiminto- ja multimediapainikkeita, portaaton äänenvoimakkuuden säätöpyörä, USB-keskitin, irrotettava kämmentuki ja tietysti kaikki pelitoiminnot, kuten N-Key Rollover, Anti Ghosting ja 1000 Hz Poll Rate.

Lisäksi saamme myös täysivaltaisen RGB-valaistuksen, joka on täysin muokattavissa ja tarjoaa monia hienoja tehosteita, ja päällä olevan jatkuvan valopalkin ansiosta se on todellinen katseenvangitsija.

Alloy Elite RGB on nykyhintaan ehdoton alennus - muutama kuukausi sitten hinta oli vajaat 180 euroa!

>>>HyperX HX-KB2BL2-DE Alloy Elite RGB päälle Amazon.de 

Paras 150 € näppäimistö


Ja koska tietysti on myös kysymys kaikkien aikojen parhaasta pelinäppäimistöstä - Corsair K70 MK.2 Low Profile Rapidfire MX-Speed ​​-versiossa! Premier-luokan näppäimistö, joka ei jätä mitään toivomisen varaa.

Näppäimistö maksaa melkein 200 euroa paljon rahaa, mutta se on todella ehdoton huippumalli, eikä meidän ole valitettavaa yhtä asiaa - pitkäaikaisesta käytöstä huolimatta.Materiaalit ja rakennuslaatu ovat ensiluokkaisia, matalan profiilin (!) Cherry MX -kytkimet ovat nopeimpia ja luultavasti parhaimpia markkinoilla. RGB-valaistus ja ohjelmistototeutus ovat hienoja, ja näppäimistöllä on tietysti kaikki muut aluksella olevat ominaisuudet, joita voit odottaa pelinäppäimistöltä.

Meillä on myös useita multimedia-, toiminto- ja makropainikkeita, kätevä irrotettava kämmentuki, USB-keskitin ja jatkuvasti muuttuva äänenvoimakkuuspyörä.

Ja kyllä, näppäimistöt todella maksavat paljon rahaa, mutta saat kahdessa mallissa todella kaiken, mitä näppäimistö voi tarjota. Kuka ottaa rahaa tällaiseen osaan kädessä, se ei todellakaan tule katumaan.

>>> Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile Rapidfire päällä Amazon.deRoccat Vulcan 120 Aimo: Raikas ilme


Monet näppäimistöt näyttävät samanlaisilta, mutta Roccatin Vulcan 120 Aimo on aivan erilainen. Yksittäisten avainkytkimien asettamisen sijasta ne ovat valotettuina ja niissä on ohuet näppäinkannat. Tämän saavuttamiseksi yritys kehitti omat "Titan" -kytkimensä ajellakseen suurimman osan suunnittelusta. Titan-kytkimessä on tuntokykyinen 1,8 mm: n käyttöpiste, joka on alempi kuin vastaava Cherry MX Brown.Upea näyttää syrjään, sen suorituskyky on virheetön. Kirjoittamisesta pelaamiseen Vulcan 120 Aimo on nautinnollinen käyttö - siinä ei ole kompromisseja. Vulcan 120 -mallissa on muovinen rannetuki ja oikeassa yläkulmassa napsahtava tilavuuspyörä. Vulcan 100 on vähän halvempi ja sitä ei ole mukana, kun taas Vulcan 80 rajoittuu pelkästään sinisiin LEDeihin ja poistaa myös rannetuen. Ne maksavat vastaavasti 140 puntaa ja 120 puntaa.

>> Roccat Vulcan 120 Aimo päällä Amazon UKRazer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2: Paras Tenkeyless-näppäimistö
Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2 on melko suu, mutta tämä näppäimistö on kaikkea muuta kuin suurta. Ilman numeropainiketta Razer on näppäimistö, joka ei sisällä näppäimiä (TKL). Pakkauksen sisällä on irrotettava punottu kaapeli ja magneettinen rannetuki, joka tarjoaa erittäin mukavan tunteen.

Löydät myös, että Razer on käyttänyt omia keltaisia kytkimiään, jotka on valmistanut kiinalainen valmistaja Kailh. Se on lineaarinen ja hiljainen mekaaninen kytkin, joka vaatii 45 g voimaa toimimaan, joten se on verrattavissa Cherry MX Speed Silver -kytkimeen. Näppäimet ovat täysin RGB-valaistuja ja erittäin mukava pelata tai kirjoittaa.

>> Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2Logitech G613: Paras langattomiin peleihin


Logitech G613 on langaton mekaaninen pelinäppäimistö, jolla on vaikuttava 1 ms: n raporttinopeus verrattuna Logitechin omaan Lightspeed-langattomaan tekniikkaan. Tämä tarjoaa johdotetun kokemuksen muutamalle Logitech-tuotteelle, mukaan lukien G613.Logitech on sisällyttänyt kuusi ohjelmoitavaa näppäintä, jotka voidaan mukauttaa Logitech Gaming -ohjelmiston avulla. Oikealla puolella on erilliset mediaohjaimet ja pelitilan painike, joka lukitsee Windows-näppäimen. Akun keston osalta G613: n noteerattu akun kesto on 18 kuukautta, ja se vie kaksi AA-paristoa, jotka sisältyvät toimitukseen.

Näppäimistön vaikuttavin ominaisuus on sen langaton ja Bluetooth-yhteys. Voit siirtyä kahden tilan välillä yhdellä fyysisellä painikkeella. Suorituksen kannalta Romer-G-mekaaniset kytkimet ovat todellinen ilo kirjoittaa.

>> Logitech G613 Wireless Gaming Keyboard päällä Amazon UKFnatic Gear Rush: Täydellinen myöhäisillan pelaamiseen


Fnatic tunnetaan vientimaastossa taitavista pelitiimeistään, mutta yritys tekee myös pelioheislaitteita. Rush-näppäimistöillä on muutamia näppäinkytkimiä: tavalliset Cherry MX sininen, MX ruskea ja MX punainen maksavat 70 puntaa, kun taas 10 puntaa korkeampi Cherry MX Silent Red -kytkinmalli tarjoaa hiljaisemman kokemuksen. Hiljaisempi Cherry MX Silent -kytkin tarkoittaa, että voit pelata yöllä tarvitsematta häiritä ketään. Se on huomattavasti hiljaisempi ja tuntuu aivan kuin vanilja Cherry MX Red -kytkin - kaikille voitollinen.Riippumatta siitä, mitä avainkytkintä valitset, Rush-laitteessa on rannetuki, punaiset taustavalaisimet näppäimet, kumitettu musta viimeistely, media-näppäimet, Fnaticin ohjelmiston kautta ohjelmoitavat makrot ja USB-portti flash-asemille vasemmassa yläkulmassa.

>> Fnatic Gear Rush LED Backlit Mechanical Pro Gaming Keyboard päällä Amazon UKCorsair K55 RGB Membrane Gaming Keyboard


Haluatko päivittää näppäimistöä, mutta et halua kuluttaa liikaa? Sumvision Sonic Wave astuu tänne. Se tarjoaa alueellisen RGB-valaistuksen, mekaanisen tunnelman, käytettävät mediaavaimet Fn + F -yhdistelmän kautta ja integroidun rannetuen vajaa 23 puntaa kohti - mikä tekee siitä naurettavan hyvän vastineen rahalle. .Näppäimistöllä on jopa temppu koteloonsa: sen valaistus reagoi kaiuttimien kautta ääneen soitettuun musiikkiin - tästä syystä Sonic Wave -ääniin. Siinä on vähän näppäimistön taipumista, mutta plus-puolella näppäinlukot ovat hyvin tehtyjä ja näppäimet eivät heilu. Jos haluat kunnollisen pelinäppäimistön alle 25 puntaa, et todellakaan voi mennä pieleen.

>> Corsair K55 RGB Membrane Gaming Keyboard päällä Amazon UK 

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita