Pelihuone, erityisesti lapsille!

Ihmisen aivot ovat monimutkaiset elimet, jotka toimivat koko ajan. Jopa nukkuneena, ihmisen aivot jatkavat joitain tahatonta toimintaa, joka jatkaa elämäämme.

Mutta onko aivot vain kone?

Eikö se tarvitse lepoa tai virkistäytymistä?

Todellakin.

On oikeutetusti sanottu, että "kaikki työ ja ei pelata, tekee tunkista tylsän pojan". Lapsen aivot ovat monimutkaisempia ja kiireisiä verrattuna keskimääräiseen aikuiseen. Ja olisi väärin jättää antamatta sille hyviä virkistyshetkiä. Mutta miten päätetään kuinka aivosi rentoutua?

No, on tutkittu ja uskotaan, että pelaamisen aikana kaikki aivojemme hermopäätteet osallistuvat viestien stimulointiin ja siirtoon. Pelaamisen aikana kehomme kaikkia osia ja jokaista tunnetta käytetään.

Pelaaminen tekee aivoistamme runsaasti happea ja verta, mikä jättää ne raikkaiksi ja kirkkaiksi.

Erittäin hellä-ikäisille lapsille aiheutuu opintoja ja muita paineita. Olisi mahtavaa, jos heille esitetään oma pelihuone.

Pelihuoneympäristö
Ympäristö talomme lähellä on erittäin dynaaminen ja vaarallinen. Monet vanhemmat eivät päästä lapsiaan ulos sairauksien ja muiden tartuntojen pelon vuoksi. Mutta eikö olisi hienoa luoda lapsellesi terveellinen ja onnellinen ympäristö, jossa hän voi leikkiä ja rentoutua ja myös olla turvallinen.

On aika välttää lapsesi olevan toinen Jack.

Leikki on jokaisen lapsen suosikki oppimismenetelmä. Pelaaminen parantaa mielen, kehon ja sielun. Joten miksi ei anna "leikkiä" olla täydellinen kasvuterapia lapsillesi?

Jos päätät leikkihuoneesta, kun vielä ei ole lapsia tai kun lapsesi ovat hyvin pieniä, sinun tulee huomata, että joudut rakentamaan monipuolisen ja monipuolisen pelihuoneen, koska et tiedä milloin heidän mielialansa muuttuu jotain, jota et ole sisällyttänyt pelihuoneeseesi, ja tietysti he kasvavat nuoremmiksi muuttuvien makujen ja tarpeiden mukaan. Et todellakaan halua antaa itsesi alas.

Muistettavat tekijät
Alla luetellaan muutamia tekijöitä, jotka voit pitää mielessä päättäessäsi ja suunnitellessasi pelihuoneesi lapsille:

Paikkakunta: Hyvin pienten lasten saaminen vaatii paljon valvontaa heitä kohtaan. Ne saattavat vain pudota tai lyödä itsensä jonnekin ja sattua. Voit etsiä sijainnin, joka on melko lähellä talosi keittiötä. Jos se on aivan seinän poikki, sinun kannattaa harkita seinän korvaamista lasi-ikkunalla, jotta äiti voi ruoanlaiton aikana myös katsoa lasten yli.

Mieluummin pelihuoneen keskipiste, varsinkin jos sinulla on hyvin pieniä lapsia, koska et varmasti halua jättää heitä yksin, vaikka sinulla voi olla tärkeä tehtävä talon toisessa nurkassa.

Varusteet: Hyvin pienille lapsille et tietenkään tarvitse Xbox 360: ta. Tarvitset vain paljon leluja. Kuka ei tiedä, kuinka paljon lapset rakastavat leikkimistä nallekarhun ja täytettyjen lelujen kanssa? Lisäksi täytetyt lelut eivät ole haitallisia.

Jos lapsi on pieni, voit suunnitella hänelle erillisen nurkan huoneeseen. Kulma, johon voit sijoittaa täytetyn patjan niin, että hän ei lyö itseään lattialle ja laittaa sitten kaikki lelut ja leikkimatkat sen päälle. Anna hänen olla siellä oma aikansa, kun vanhin voi nauttia.

Jos lapsesi ovat ikäryhmää 10–15, voit etsiä varusteita kuten ilmakiekko pöytä. Lapset eivät vain nautti näistä peleistä, vaan voit myös liittyä heihin joskus.

Sisustus: Kaikille saman ikäryhmän lapsillesi sinun ei tarvitse huolehtia paljon tästä osasta. Kaikki, mitä päätät, olisi toivottavasti heille hyväksyttävää. Mutta lasten kanssa, joilla on huomattava ikäero, sinun on päätettävä neutraaleista sisätiloista, jotta yksikään heistä ei olisi hankala siitä, etteivät he ole saaneet valintansa hyväksyttäväksi.

Kalusteista laitteisiin on kiinnitettävä huomiota asioihin, jotka kaikki voivat hyväksyä.

Varmista, että eristät huoneesi. Nyt eristyksellä tarkoitan eristämistä paitsi talosi muusta osasta, myös naapureidesi kanssa. Yksi, lapset melua itseään, huutaen ääniään.

Toiseksi heidän peliensä ääntä ei yleensä pidä kukaan muu kuin itse.

Saatat olla vanhoja ihmisiä omassa paikassa tai naapureissasi.

Nämä äänet voivat ärsyttää heitä ja viedä aggressiiviseen kiertueelle.

Kuka haluaa ihmisten tulevan ja valittavan?

Joten varmista vain, että jos naapurisi takapihalla on aivan pelihuoneen ikkunan vieressä, ikkunoissa on asianmukainen lukitus. Kumireunojen tarjoaminen ikkunoille voi olla suuri apu.

Kun päätät pelihuoneesi lapsillesi, tarvitset tietysti jotain tekemistä siellä, samalla kun pidät heitä silmällä. Laita yhteen nurkkaan, aamiaispöytä tai lukupöytä niin, että vaikka tehtävänäsi on seurata lapsiasi, sinulla on myös jotain käsillä tekemistä, kuten lukemista.

Päätä mukavat huonekalut pelihuoneelle, koska aviomiehen vaimo saattaa haluta vain rentoutua siellä kun lapsi yhtäkkiä menee nukkumaan. Muuten, hyvin pienelle lapselle voit myös pitää huoneessa kauniin kehon. Varmista, että varustaa huoneesi paljon mattoja, mattoja ja tyynyjä, kun pelihuone on tarkoitettu pienelle lapselle.

Lapset tulevat jumalan lahjana, ja heille lahjoittaminen pelihuoneella tässä elämänvaiheessa on vertaansa vailla mitään. He eivät vain tarjoa itselleen täydellistä kasvavaa ilmapiiriä, vaan myös tekevät vanhemmista ylpeitä siitä, että ovat antaneet lapsilleen upean syntymäpäivän.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita