Pelihuone Ideat jännittävällä kierroksella

Koko pelikokemus on muuttunut vuosien varrella. Intohimo pelaamiseen on aina ollut suuri. Mutta nykyään se on todella saavuttanut innovatiivisen tason. Emmekö ole oppineet suunnittelemaan makuuhuoneitamme, toimistomme, lastenhuoneita ja tässä yhteydessä keittiöitämme? On aika alkaa miettiä pelitilan suunnittelua ja valitsemista - oma paikka rentoutua ja nauttia keskeytymättömästä onnellisuudesta.

Pelihuone ei ole vain pelitila; se on pyhin paikka kaikille peleille. Sitä voidaan käyttää myös moniin muihin asioihin, ja juuri tämä artikkeli selittää. Uusia ideoita, joiden avulla pelihuoneestasi tulee hauskempi paikka.

Perimmäinen ihmisen luola


Jos pelihuone on suunniteltu miesten ihmisille, on suositeltavaa tehdä siitä ansaitseva miesluola. Denni, jossa pojat voivat tavata vapaasti ja jakaa kevyitä juhlia. Sen tulisi olla tarkoituksenmukaisesti suunniteltu vangitsemaan rento maskuliininen ilmapiiri.

Pastellisävyjen käyttö tulisi rajoittaa minimiin, kun taas kontrastin tulisi olla etusijalla ajatukseen sovittaa kaikki yhteen. Jotta pelikokemuksesta tulisi täynnä jännittäviä kokemuksia, osta suurin mahdollinen taulutelevisio.

Korista tämä näyttö yhtä hienostuneella ja tyylikkäällä viihdeyksiköllä, jolla on moderni sisustus.

Pidä se kevyenä ja minimalistisena, mutta siinä on jotain, joka mahtuu koko klusteriin (johdot, tarvikkeet, kaiuttimet jne.), Joka tulee nykyään useimpien korkean teknologian pelikonsolien mukana.

Suosituimpia materiaaleja, joita käytetään tämän miehen luola cum-pelitilan tekemiseen, ovat puu, bambu, nahka ja vihjeet metalliosista.

Parhaan hyödyntäminen ruokasalista
Jos ruokasalia käytetään toisinaan, miksi tuhlaa se pitämällä sitä tyhjäkäynnillä. Sen on tarkoitus olla paikka, jossa vietät laatuaikaa perheen, lasten ja ystävien kanssa. Muunna se suureksi pelitilaksi toisinaan vajaakäyttöisestä tilasta.

Biljardipöytä voidaan helposti muuttaa ruokailupaikaksi milloin tahansa.

Loppuaikaa sitä voidaan käyttää paikaksi palloihin ja nauttia hyvästä keskustelusta lämpimän tapaamisen aikana.
Se ei ole vain biljardi, jos taitavasti suunniteltu; muita pelejä voidaan lisätä myös tekemättä ruokasalista liian järjestämätöntä.

Oman pelitilan löytäminen
Peliä varten tarkoitettu oma huone ei voi joskus olla toteutettavissa oleva idea, varsinkin jos talosi on liian pieni siihen.

Ei hätää, koska talossasi on piilotettuja paikkoja, jotka olet tosiasiallisesti jättänyt huomaamatta. Autotalli on yksi sellainen paikka.

Se on usein järjestäytymätöntä ja sotkuista. Pienellä DIY-pohjaisella uudistuksella voit tehdä siitä paikan, joka kannattaa myös palata takaisin.

Maalaa se kirkkaasti ja järjestä työkalut ja muut säilytysasiat. Luo mukava tila, kerää se ja nauti pelistä tai kahdesta rakkaitasi kanssa.

Viihtyisä olohuone


Perheen olohuoneessa jäsenet kokoontuvat jakamaan kauniita hetkiä.

Entä tämän paikan muuttaminen hauskaaksi alueeksi? Voit suunnitella strategisesti pelejä olohuoneessasi, jotta se olisi rento, mutta viihtyisä.

Pelitilan olohuoneen suurin etu on, että saat hyvän syyn pitää perhe yhdessä yhdessä paikassa.

Älykkäät huonejakajat, näytöt ja parempi toimivuus tekevät siitä loistavan paikan, jolla on jokaiselle jotakin.

Mennään ulos


Pelit olivat alun perin ulkona.

Jos sinulla on tilaa talosi ulkopuolella, miksi et muuntaa aitoksi ulkotilahuoneeksi.

Hyvin epätavanomainen, mutta ulkona pelattavista huoneista on nopeasti tulossa seuraavia suuria asioita.

Jos asiat muuttuvat hiukan äänekkäämmiksi tai pelien energia tekee siitä riukkaa muuten, sinulla ei ole mitään tällaista ulkona olevan pelihuoneen ongelmaa.

Lisäksi talon ulkopuolelle on helppo asentaa kiehtovia pelejä, kuten minijalkapallo, baseball, keilailu jne..

Sinulle annetaan myös lisärasitus puhdistaa pelialue, koska se ei ole talosi sisällä. Joten mikään näistä huolenaiheista ei häiritse sinua!

Paranna pelialueesi toimivuutta


Koko perheen sydän on keittiö.

Joten oikeutetusti pelihuone on paikka, josta löydät perheenjäsenet, jotka kokoontuivat suurimman osan ajasta.

Kun illallinen on ohi, ihmiset vetäytyvät ehdottomasti pelihuoneeseen lämmetäkseen.

Siksi on tärkeää pitää huoneen muotoilu hyvin varustettuna.

Pieni jääkaappi kaikkien suosikki juomiesi tallettamiseen, nopea välipala tai jälkiruokia ovat hienoja.

Bonus on mikroaaltouuni, jolla lämmitetään välipaloja nopeasti eikä menetä mitään pelin hetkeä. Juokseminen koko ajan keittiöön hakemaan asioita vähentää epäilemättä pelin pelaamisen iloa.

Nopeat muutokset pelataksesi pelihuoneen


Pelihuoneiden tulisi kutsua lämpimästi. Huoneet, joissa on puutteellinen valaistus ja huono lattiapäällyste, eivät ole ollenkaan tyytyväisiä. Tee huoneesta valoisa asianmukaisesti varustetuilla valaisimilla ja yhtä lailla suunniteltu lattia. Kyse on toiminnallisuudesta ja tyylistä. Mitä enemmän voit sekoittaa näitä kahta, sitä silmiinpistävämmästä pelihuoneestasi tulee. Muita asioita, jotka sinun tulee muistaa pelihuoneesi suunnittelussa, sisältyy: -

Sotkua vapaa, minimalismi sisustus. On tärkeää olla puhdas muotoilu, jotta huone ei näytä liian tungosta.

Liikennevirran huoneessa tulee olla sujuvaa ilman, että siihen sisältyy mitään mukavuuksia.

Pelikonsoleissa, sähkölaitteissa sekä ääni- ja videojärjestelmissä tulisi olla asianmukaiset pistorasiat mistä tahansa huoneen paikasta. Tämän ansiosta minkä tahansa laitteen siirtäminen ilman ongelmia on helppoa mihin tahansa huonepaikkaan.

Tee pelaamishuoneesta äänenkestävä, jotta se ei olisi helppoa muille perheenjäsenille.

Ole ehdottomasti erityinen siitä, millaisia ​​huonekaluja ostat pelitilaan. Se ei voi olla liian raskas tai tylsä. Sen pitäisi virkistää paikkaa eikä tehdä siitä synkkää.

Rakenna älykästä säilytystilaa, jotta huone ei muuttu liian siistiksi. Piilotettu paikka, joka siististi alkaa huoneen, tulee pelaamaan temppu.

 

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita