Pelihuone: tavallisen miehen näkökulma

Kuinka suunnitella oma pelihuone?


Onko käsite vieras?


Monet väittävät, että pelihuoneen käsite on suhteellisen uusi yhteiskunnassa. Voidaan kuitenkin väittää todistaakseen sen olevan ristiriidassa. Amerikkalaisella kotitaloudella oli aina omistettu paikkaan olla paikka perhejuhlia ja kokouksia. Jo aikaisemmalla aikakaudella se tunnetaan tavalliselle ihmiselle pelihuoneena tai hauskoja huoneina. Uuden aikakauden, jonka aikana asumme, kynnyksellä talomme alkoivat kuitenkin kasvaa pienemmiksi, ja sen myötä pelitila katosi jonnekin. Tämä loi pohjimmiltaan tietä pelihuoneille talomme sisällä.

Nykyinen skenaario


Menevät ovat päivät, jolloin pelihuone oli vain osa nykyaikaisia ​​englantilaisia ​​keskikouluja, pöydät järjestettiin pöytätennistä, porkkanaa, shakkia, kiinalaisia ​​tammipelejä varten ja voivat olla jopa sulkapalloa.

Amerikkalainen yhteiskunta kehittyy nyt nopeasti mukauttaakseen pelihuoneen yhteiseen talouteen. Uusissa rakennuksissa ja asuntoyhdistyksissä on nyt valmiina tilaa lasten leikkiä varten ja vanhimpien rentoutumista. Nämä pelihuoneet on usein rakennettu kellarissa tai erillisinä kerhoina rakennusyhteiskunnalle.

Ydinperheiden tulon myötä intialainen yhteiskunta ei ollut koskaan tuntenut tarvetta erilliselle pelihuoneelle - paikalle, joka on tarkoitettu vain rentoutumiseen.

Harkitsevat asiat ennen ensimmäisen askeleen ottamista:

Tärkein kysymys ennen minkään aloittamista on miettiä sen tarkoitusta, ja ennen kuin otat ensimmäisen tärkeän askeleen, on tärkeää kysyä: “Miksi?” Jos olet yksin, haluat ehkä, että haluat erillisen tilan viettää aikaa ystävien kanssa viikonloppuisin tai vain kuunnella musiikkia tai pelata videopelejä, kun olet yksin.

Jos olet naimisissa ja molemmat työskentelevät, saatat tarvita vain erillisen tilan viettää aikaa yhdessä tai ystävien kanssa. Ehkä et halua häiritä parempaa puolikkaasi, kun hän työskentelee, ja haluat viettää aikaa ystävien kanssa. Jos olet perhe, haluat ehkä antaa ystävällesi vähän vapaata tilaa varmistaen samalla, että hän on lähellä ja hyvässä seurassa.

Seuraava askel, eli koko huoneen suunnittelu, perustuu tähän tarpeeseen. Tarkoituksen selvittäminen auttaa palvelemaan näitä tarpeita paremmin, kun taas ilman suunnitelmaa rahaa, jonka pidit tarkoitukseen, voidaan kaikki tuhlata ilman asianmukaista käyttöä.

Mistä aloittaa?
Kun olet varma, miksi tarvitset erityistä huonettahuonetta, loput on helppoa. On parempi aloittaa tekemällä tarvittavat järjestelyt pelistä, jota rakastat pelata, tai toiminnasta, jota rakastat tehdä. Jos rakastat musiikin kuuntelua shakkia pelatessasi, sinun pitäisi etsiä halutun korkeuden pöytä ja sohvasetti tai nojatuoli sekä tietysti musiikkijärjestelmä.

Jos olet musiikin ystävä, haluat ehkä kuunnella vain musiikkia hämärässä. Tätä rauhoittavaa kokemusta varten, keinutuolin ostaminen ja hämärässä olevien ledien käyttäminen voi olla paras idea.

Jos suunnittelet pelihuonetta lapsillesi, on parempi tehdä joitain välttämättömiä järjestelyjä ja antaa sen kehittyä hitaasti lapsen tarpeiden mukaan. Perusjärjestelyihin sisältyy huoneen lattian suunnittelu. Voit harkita joidenkin yleisten sisäpelien laattojen käyttöä, joita lapset ja heidän ystävänsä voivat käyttää.

On aina hyvä idea kiinnittää löysät johdot ja käyttää tilaa parhaalla mahdollisella tavalla. Jopa seiniä voidaan tässä tapauksessa käyttää luovasti. Voit asettaa tikanheittoja, julisteita, televisiota jne., Jotta seinät elävät, ja herättää hämmästykseksi aina kun katsot sitä.

Seinäpostin käyttäminen samaan voi olla hyvä idea. Se voi auttaa sinua ja lapsia pitämään itsesi ajan tasalla, suunnittelemaan viikonloppuja ja paljon muuta. Jos tämä osoittautuu toimivan hyvin, pelihuoneesi lopulta kehittyy paikkaan, jossa pelaaminen ja oppiminen kulkevat käsi kädessä.

Parhaiden asioiden käyttäminen


Jokainen haluaa pysyä ajan tasalla ja käyttää parhaita asioita talon suunnittelussa. Kaikilla meillä ei kuitenkaan voi olla vapaa-aikaa niin paljon taalaa, että kaikki unelmat toteutuvat.

Ennen kuin lähdet ostoksille pelihuoneellesi, on suositeltavaa suunnitella budjetti ja tarvitsemasi asiat (tärkeysjärjestyksessä) etukäteen. Yhteiskunnassamme vallitsee yleinen villitys siitä, että kalliit asiat ovat parempia. On kuitenkin muistettava, että hintahyödykkeet riippuvat tarjonta- ja kysyntämallista ja muista markkinoita säätelevistä kysymyksistä.

Joten, ennen kuin ostat jotain pelihuoneisiisi, tiedustele asioista hyvin ja jos muita vaihtoehtoja on saatavana. Seuraavaksi muista, että pelihuoneen syrjäyttäminen ei ole hyvä idea. Paras on pitää tilaa sotkuvana, siistinä ja helposti saatavilla.

Osta kaappi säilyttääksesi asiat ja nimeä tietty paikka asioille, joita säilytät siinä. Tämä varmistaa, että sinun ei tarvitse koskaan etsiä sotilaita, kun olet halu pelata shakkia.

Tee siitä taideteos


Pelitilasi voi olla asia, jonka tarvitset esittelyyn ystävillesi, tai se voi olla vain paikka, jossa voit rentoutua tai tulla yhdessä perheen kanssa. Joka tapauksessa vain sinä hyödyt siitä. Joten suunnittele se aina omalla yksilöllisellä tavalla.

Paikan kokonaissuunnittelun ja saavutettavuuden lisäksi olisi yhtä tärkeää painottaa paikan esteettisen tunteen ylläpitämistä. Kasvien käyttäminen nurkkaan sijoitettavissa ruukuissa tai mielialaasi sopivat valot voivat olla paras tapa tehdä se.

Muistathan kuitenkin, että taiteen tavoin valitsemasi asiat ovat parhaita, sillä vain sinä tunnet itsesi parhaiten. Joten, kuule aina suolistasi suunnitelmasi erityinen pelihuone.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita