Pelihuoneen Suunnittelu Perheellesi

Nykypäivän teknologiavetoisessa maailmassa ihmiset menettävät kiinnostuksensa pelien pelaamiseen, kun sosiaalinen media ja Internet ovat vallanneet elämämme. Tässä arkipäiväisessä elämässä hauskanpitoa tai väriä lisäämällä ei vahingoiteta sinua - se on itse asiassa hyvä tapa tuoda perhe yhteen ja pitää ehkä “peliyö” joka viikko. Olisi hyvä tapaaminen ja lisätä perheenjäsenten osallistumista.

Oikea oikea piste


Talon pelihuoneelle sopivan makean paikan löytäminen on välttämätöntä. Ensinnäkin sinun on pidettävä mielessä muutama asia:Millaisia pelejä sinä olet kiinnostunut pelaamaan?

Millaisia laitteita tarvitset?

Jos tarvitset jotain yhtä suurta kuin biljardipöytä, mihin voit majoittaa sen?

Millaisia lisäkalusteita tarvitset?

Tällaisten kohtien pitäminen mielessä on avainta, koska se auttaa huoneen sisustuksessa. Suurin osa ihmisistä muuntaa kellarinsa pelihuoneeksi, mutta nykypäivän virtuaalisten pelien saapuessa voit myös muuntaa mediahuoneesi pelihuoneeksi. Biljardipöydät vaativat vähintään 17 × 14 tilaa ja jos tämäntyyppisiä paikkoja ei ole käytettävissä, kokeile majoitusta muihin peleihin, jotka vaativat vähemmän tilaa, kuten lautapelejä, arvoituksia jne.

Huoneen keskeiset elementit


Jos pidät korttipeleistä, kuten Poker, Black Jack, Snap jne., Hyvä pokeripöytä voi olla hyödyllinen. Toinen siisti temppu voi olla kääntyvällä pöydällä varustettu pöytä, joka voi toimia lautapeleissä sekä ruuan ja välipalojen tarjoamisessa.  • Lattialla voi olla mukava oleskelualue palapelien ratkaisemiseksi tai muiden interaktiivisten lautapelejen, kuten Cookie Island jne. Pelaamiseksi.

  • Siellä voi olla toinen neljän hengen istuinjärjestely, jossa voidaan pelata lautapelejä, kuten Monopoly, Ludo, Picnic jne., Joissa ainakin neljä ihmistä voi istua mukavasti.

  • Voit myös sisustaa huoneesi joillakin vanhoilla videopeleillä, kuten Hoganin Alley, tai Shooting Duck -pelillä, joka on varmasti hyvä vetovoima.

  • Jos haluat löytää funky-baarityylisen teeman, voit lisätä tikkataulun yhdelle seinästä.

  • Toinen innovatiivinen idea olisi maalata lattialle hopscotch-levy, jota voit pelata milloin tahansa.

  • Hyvä yhdistäminen olisi, jos voit käyttää televisiota ja lisättyä äänilaitetta parantaaksesi virtuaalista pelikokemustasi PlayStationin ja Wii: n myötä.

  • Toinen tekijä, jota ei pidä unohtaa, on se, että ruoan ja välipaloja on aina oltava saatavilla, koska se pitää ympäristön elävänä ja aktiivisena. Voit säilyttää kaapin erityisesti välipaloja ja juomia varten lapsille ja ehkä olutta olutta teini-ikäisille tai vanhemmille ihmisille, jotta todella tuntea olosi koko paikkaan.

  • Jos tila sallii, voit lisätä myös pienen keilakaistan, koska se olisi osuma kaikkien keskuudessa ja saat pelaamisjuhlat elämään.


Päivän lopussa sinun kiinnostuksesi ja millaisia ​​aktiviteettejasi päättävät, millainen pelihuone merkitsee sinua

Palajen koottaminen


Kun olet päättänyt, haluatko pelihuoneen ja päätät sen sijainnin, on ehdottomasti suunniteltava, mihin huonekalut ja pelaaminen menee, koska tämä vaikuttaa koko huoneen sisustukseen ja siihen, kuinka kaikki ovat vuorovaikutuksessa. Yksi kulma, kuten mainittiin, tulisi pitää välipaloja ja juomia varten, jotka voidaan helposti täydentää.On tärkeää päättää, mikä huoneesi tärkein kohokohta on shakkipöytä, snookerpöytä jne., Koska kaikki muu on sisustettu tämän ympärillä.

On tärkeää päättää lattiakuvio, joka ei ole liian liukas ja ei liian karkea leikkiäkseen. Jos se on liian liukas, se voi aiheuttaa onnettomuuksia ja jos se on liian karkea, se voi aiheuttaa kitkaa etenkin pallopeleissä. Siksi oikea lattia on välttämätöntä.

Seuraava askel on valaistus. Valon tulisi olla riittävästi koko huoneen valaistamiseksi, mutta päävahvuutesi korostamiseksi voidaan tarvita voimakkaampaa valoa, joka voi olla biljardipöytä tai snookerpöytä tai shakkipöytä.

Valaistuksen mukana tulee koristeita ja seiniä. Jos pelkäät ei-toivottuja onnettomuuksia etkä halua käyttää kuvia ja maalauksia, voit saada seinillesi tai mielenkiintoisia hahmoja maalata seinillesi tai kohtauksia eeppisistä elokuvista, jotka kuvaavat peliä, esimerkiksi kohtaus Lord of the Ringsistä tai Avengersista, joihin voit liittyä.

Jos peli on enemmän lapsille, voit käyttää Mario-kaltaisia ​​hahmoja innostumaan. Tämä riippuu kuitenkin täysin budjetistasi ja siitä, kuinka haluat hallita huonetta. Voit jatkaa pelaamista pelivarusteiden asetuksilla ja paikoilla, kunnes olet tyytyväinen järjestelyyn.

Päättäminen perheenä


Peliyön tarkoitetaan olevan vuorovaikutteinen istunto, joka kokoaa yhteen koko perheen, ja siksi on erittäin tärkeää ottaa kaikkien ideat huomioon ja työskennellä yhdessä pelaamishuoneen herättämiseksi. Jos sinulla on lapsia, on tärkeää suunnitella huone siten, että lapsilla on myös pieni nurkkaan ja aikuiset voivat tulla pelaamaan. Oikean sekoituksen tuominen huoneeseen vaatii mielikuvitussi hyvää yhdistämistä, joten se on yleisesti houkutteleva jokaiselle eri ikäluokan jäsenelle.

On tärkeää istua yhdessä perheenä ja päättää, mitä pelejä voidaan esitellä ja ostaa, koska tämä olisi pitkäaikainen sijoitus ja vaatii jonkin verran pohdintaa. Sinun tulisi myös ottaa yhteyttä sisustusarkkitehtiin, joka voi auttaa sinua antamaan ideoita huoneen suunnittelusta ja sisustamisesta.

Päivän lopussa huoneen päätarkoitus on tuoda kaikki kokonaisuutena ainakin yhdeksi hauskaaksi täytetyksi yöksi viikossa, joten mene eteenpäin ja pidä hauskaa sen kanssa, koska viime kädessä pelihuone on FUN-huoneesi.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita