Pelihuoneen suunnittelu

Mikä on paras asia mitä voit tehdä kotona? Katsotko T.V., tai leikkiä lasten kanssa, tai nukkua? En usko, että pidät tosiasiallisesti mielenkiintoisina, koska ne eivät ole edes mielenkiintoisia. Sitten mikä on asia, joka voi saada sinut pudottamaan wow kotiisi? Onko se pelihuone?Itse asiassa kyllä, se on hyvin suunniteltu pelihuone, jonka voit itse tehdä itse noudattamalla joitain alla annettuja vinkkejä, sinun ei tarvitse soittaa kenellekään ammattilaiselle minkäänlaista apua. Ja osaa suunnitella pelihuoneen.

Ensinnäkin aloittaisimme päättämällä tarvitsemastasi ympäristöstä ja huonetilasta:

Huoneiden valinta: Pelihuone


Huoneen, jonka valitset, tulisi olla suuri huone ja jopa neljä peruskulmaa. Huone tulee erottaa muista huoneista, jotta perheen muut ihmiset eivät saisi häiritä mitään. Takapihan huonealueet voivat olla täydellinen valinta siihen tarkoitukseen.

Sisätilat:


Maalit:

Seinät tulee maalata siten, että saatat tuntemaan jännitystä ja jopa tehdä koko ympäristöstä iloisen myös muille ihmisille. Huone jaetaan kahteen osaan, jotka ovat lasten- ja aikuisten-osia. Lastenosasto voi sisältää värit, joilla on kirkkaat ja heille erittäin houkuttelevat. Ja aikuisen osio voidaan maalata vaaleilla ja sileillä väreillä.

Valot:

Mitä kirkkaampia värejä käytät pelihuoneessa, sitä enemmän huoneesi näyttää houkuttelevalta ja ihmiset haluaisivat tulla siihen. Perusvalot tai lamput on tärkeää pitää peleissä tai niiden lähellä, jotta ne keskittyvät pääosin heihin.Pelivalikoima:

Annamme sinulle myös joitain ehdotuksia pelin valintaa varten, mutta silti, jos haluat, voit jopa mennä pelien valintaan ottaen samalla ehdotuksia kumppaneiltasi, ystäviltäsi ja perheeltasi, tarkoittaen siellä, että aiomme olla siellä kanssasi pelihuoneessa niin monta kertaa kuin sinulla on ehdotuksia heiltä. Ja älä unohda kysyä talosi lapsia.

Sivukulma:

Sinun on pidettävä kulma ruokia varten, koska tästä on ihmisille erittäin mielenkiintoista saada virvoitusjuomia ja joitain ruokia, kun he pelaavat. Tee sivukulma, josta olisi saatavana joitain syömiskelpoisia juomia, muista, että millaisia ​​juomia ja syötäviä lapset pitävät ja millaisia ​​juomia ja syötäviä aikuiset pitävät.

Nyt tämän jälkeen on ehdotuksia tyypeille, joita voit pitää:

Lasten osasto: huone


Tämän pelihuoneen osan on oltava houkuttelevin osa pelihuonetta. Koska lapset eivät pidä tylsistä asioista, he rakastavat värejä ja jopa he haluavat olla parasta peleistä huoneessaan. Seuraavassa on joitain pelideoita, jotka houkuttelevat lapsia paljon:

Tietokonepelit:

Tällaiset pelit ovat lapsille houkuttelevimpia, he haluaisivat pelata tietokoneessa olevia pelejä, kilpapelejä, taistelupelejä ja monia muita, jotka voit asentaa tietokoneellesi, tällä hetkellä älä huoli rahat, koska voit ostaa käytettyjä tietokoneita Internetistä tai mistä tahansa muualta.

Koripallokori:

Lapset tietävät vain, miltä se tuntuu, kun vanhemmat eivät salli heidän leikkiä ulkona, koska he ovat huolissaan vammoista, joita lapset saavat, mutta täällä ei voi olla. Pieni koripallokehä, jolla lapset voivat leikkiä. Heidän mielestään se on erittäin mielenkiintoinen, koska heidän ei tarvitse koskaan lähteä pelaamaan suosikkipeliään. Voit myös pitää täytetyt pallot oikean koripallon sijasta, jotta kukaan ei saisi satuttaa itseään.

Pehmeät lelut korissa:

Tämä on jotain mitä sinulla on varaa pitää, ja lapset, jotka rakastavat leikkiä rauhallisessa ilmapiirissä, rakastavat tätä ideaasi sinun. Missä tätä ajatusta käytetään tytöille. Koska he eivät koskaan pidä toivosta ja pelaamisesta, he haluavat vain istua rauhallisesti ja leikkiä joidenkin lelujen kanssa.

Aikuisen osasto:


Tämä osa koostuu peleistä, jotka herättävät energiaa tai saavat aikuiset tuntemaan olonsa hyväksi ja vapaudeksi tuolloin olemassa.

Tietokonepelit:

Tämä pätee jopa aikuisiin, koska on monia aikuisia, jotka haluaisivat istua paikassa ja katsoa siellä olevia pelejä. Tässä tekniikan friikkimaailmassa kaikki haluavat pelata ja nauttia vain istuessaan, muista vain, millaisia ​​pelejä aikuiset haluaisivat tietokoneessa.

Carom board:

Tämä ei vaadi paljon rahaa, eikä edes tarvitse enemmän tilaa, voit pitää tämän pelivaihtoehdon ja tiedämme jopa, että tätä peliä pelaamalla kaikki aikuiset myös tuntevat olevansa vain lapsia. Ihmiset pääsevät neljän hengen ryhmiin ja pelaavat tätä peliä, kuinka siistiä se olisi.

Biljardipöytä:

Tämä vaatii tilaa, mutta tämä olisi paras peli nuorille aikuisille. He pitävät tätä peliä erittäin viileänä ja voivat pelata tätä peliä seisoessaan ja nauttia drinkistä tällä. Tämä peli voi olla mielesi rentoutumiseen paras.

Flipperi:

Pinball-koneen äänet tekevät pelihuoneesta erittäin mielenkiintoisen paikan sinulle. Tämä peli on periaatteessa paras ihmisille, jotka rakastavat keskittymistä asioihin ja pysyvät rauhallisena. Aikuisten enimmäismäärät ovat pelejä, joita pelataan vain pysymällä rauhallisina.

Nämä kaikki pelit ovat vain ehdotus sinulle, voit lisätä tai vähentää ja peleistä siitä. Joten älä vain ajattele paljon suunnitelmaa parasta pelihuonetta itsellesi ja ystävillesi.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita