Pelihuoneen suunnittelun ABC

Kun ostat talon, suurin osa ihmisistä varaa kellarin pelihuonealueeksi. Mutta mitä yleensä tapahtuu, on, että kellari muuttuu nopeasti talon kaatopaikalle ja unelmat henkilökohtaisen virkistysalueemme saamisesta viemäriin.

Ainoa silloin, kun kohtaamme kesäbluesia tai kuolettavaa tylsää talvea on juuttunut talon sisälle, ajatus pelihuoneesta esiintyy uudelleen. Useimmat ihmiset ajattelevat, että pelihuone on varustettu parilla pelitaululla ja tuolilla, jotka heitetään tyhjään huoneeseen, mutta he huomaavat pian, että se ei ole, että tämä ei toimi. Joten mitä sinun täytyy tehdä?

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää suunnitellessasi pelihuonetta!

Valitse oikea sijainti.


Pelihuoneen sijainti riippuu yksinomaan siitä, minkälainen pelilaite halutaan asentaa.Yleensä kun ihmiset ajattelevat pelihuonetta, biljardipöydät tai jalkapallopöydät ovat pakollisia. Koska on tärkeää, että pelihuoneelle valittu sijainti on riittävän tilava.

Sekava pelihuone on turha pelihuone. Kellari on sopiva paikka tällaisten pelihuonelaitteiden asentamiseen.

Kaksi yhdessä -taulukot ovat älykäs vaihtoehto, jos tilaa ei ole tarpeeksi. Jos kuitenkin aiot pelata pelihuonetta, joissa on vain lautapelejä, kuten shakki ja carom, voit varata osan ruokasalistasi tai olohuoneestasi tätä tarkoitusta varten.

Oikeiden pelivarusteiden valinta.


Pelivarusteita valittaessa on vain yksi kysymys, joka sinun täytyy kysyä itseltäsi- Kuka käyttää tätä pelihuonetta?

Jos se on kaikkien ikäryhmien ihmisille tarkoitettu pelihuone, siinä tulisi olla erilaisia varusteita, jotta kaikki olisivat iloisia. Esimerkiksi yleensä jalkapallo- tai ilmakiekkopöytä tekee lapsista onnellinen ja lautapeleillä, kuten karomilla tai shakilla, vetoaa enemmän vanhempiin pelaajiin.Olisi pidettävä mielessä, että huone ei ole sotkea tässä prosessissa. Jotta tämä olisi mahdollista, on noudatettava joitain yksinkertaisia asioita, kuten;

a) Asennetaan taitettavat pelivarusteet, jotta ne voidaan taittaa ja pitää poissa, kun niitä ei käytetä

b) Pelilaitteiden tulisi palvella useita tarkoituksia. Esimerkiksi shakkilautapöytä voidaan peittää pöytäliinalla ja käyttää myös muissa riista-luontolevyissä.

Huonekalujen kiinnitys


On erittäin tärkeää, että pelihuone on varustettu oikeilla huonekaluilla. Esiin nouseva kysymys on, mikä on 'oikea huonekalu'?Pelihuoneen ihanteelliset huonekalut ovat mukavia ja sopivat peliin, johon ne on suunniteltu. Esimerkiksi suurista majesteettisista tuoleista tehdään hyödytön lautapeleissä, kuten carom, joissa ilmeisesti jakkarat ovat oikea valinta.

Pelihuoneen tarkoituksena on tarjota virkistystoimintaa, ja siksi mukavuus on avain. Minkälaisia huonekaluja ostatkin, varmista, että ne ovat mukavia. Siten sohvat ja papupussit ovat niin yleisiä pelihuoneissa.

Toinen osoitin, joka sinun on pidettävä mielessä ennen pelitilan huonekalujen asentamista, on se, että on parasta, jos raskaita huonekaluja ei käytetä, koska niiden siirtäminen on erittäin vaivalloista, kun huoneeseen tuodaan lisää varusteita tai kun sinun on tehtävä enemmän. tilaa.

Ottaa hyvin valaistu pelihuone.


On järkevää, että pelihuone on valaistu riittävästi. Et voi esimerkiksi pelata pingistä, kun et edes näe palloa lähestymässä.

Pelilaitteille tarkoitettu valaistus tulisi asentaa. Esimerkiksi biljardipöydässä on ehdottomasti oltava biljardipöytävalaisin kiinteästi pöydän yläosassa.

Lisäksi valot voivat pitää hauskaa antamalla pelihuoneelle funkierikkaamman ilmeen.

Voit esimerkiksi peittää tavalliset CFL-lamput värillisellä sellofaanipaperilla ja sinulla on henkilökohtainen neonvalaistu huone.

Seinien väri vaikuttaa myös huomattavasti huoneen valaistumiseen. Tummaksi maalatut huoneet absorboivat enemmän valoa kuin ne, jotka on maalattu vaaleammilla sävyillä.

Lisävarusteena huone.


Tämä vaihe seuraa muiden tärkeiden vaiheiden, kuten oikean sijainnin, laitteiden, huonekalujen jne. Valinnan jälkeen.

Ja vaikka tämä ei välttämättä kuulosta ratkaisevalta askelta pelihuoneen suunnittelussa, se on silti erittäin tärkeä. Huoneen lisävarusteisiin sisältyy erilaisia ​​asioita, kuten teemahuoneen valinnasta pelihuoneeseen, trendikkäiden pelihuonemerkkien lisäämiseen.

Pohjimmiltaan kaikki pelihuoneessa, paitsi pelivarusteet ja huonekalut, on pelihuoneen lisävaruste.

Ne ovat niin tärkeitä, koska ne lisäävät huomattavasti huoneen tunnelmaa. Voit esimerkiksi tehdä tekemistä tavallisilla mukilla, mutta jos sinulla on erityisiä jalkapallomaisia ​​mukeja jalkapallo-aiheisessa pelihuoneessa, se lisää huoneeseen erilaista charmia yhdessä.

Voit myös harkita muutamia mainitakseni seinäverhot, graffitilattia ja yksilölliset matot. Jos perheesi nauttii musiikista, älä unohda asentaa kaiuttimia!

Joten näet, pelihuoneen suunnittelu ei ole Herkulesta tehtävä. Noudata näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä, etten mene vikaan. Tehdään muiske prosessille:

L: Oikea sijainti valitaan
E: Pelivarusteiden asentaminen
F: Sopivan huonekalun valinta
L: Valaisee huone hyvin
V: Lisävarusteena

Viivästyminen ei koskaan tehnyt kenellekään hyvää ja suostui siihen, että ensimmäinen askel on aina vaikein; Kun aloitat, huomaat, että pelihuoneesi suunnittelu on paljon hauskempaa kuin muut arkipäivän kotityöt.

Lisäksi tällä kiireisellä 2000-luvun elämässä kenelläkään ei ole aikaa ulkona urheiluun ja tämä terveellisen virkistyskyvyn puute vie veron terveyteen. Pitkän päivän jälkeen kiinnitys televisioruutuun on yleisin ja valitettavasti epäterveellinen tapa nuorentaa itseään.

Henkilökohtaisesta virkistyspaikasta talossa on tässä tilanteessa erittäin tärkeää.

Oletko suunnitellut pelihuoneesi vielä? Ei? Mitä odotat, aloita tänään!

 

 

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita