Pelihuoneen Valaistus Vinkkejä

Pelihuoneen valaistuksen valitseminen ei ole vain täydellisen ilmapiirin kannalta, mutta myös sen tekemiseksi vetovoimaiseksi jokaiselle perheenjäsenelle. Tämä on yhtä tärkeää kuin oikean tyyppisten pelien valitseminen ja huoneeseen oikeiden valintojen tekeminen.

Huoneen valaistus päättää pelaamiesi pelien luonteen. Valaistus muodostaa välttämättömän osan koko pelihuoneesta, koska se vaikuttaa huoneen ympäristöön ja ilmapiiriin.

On monia tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon päättäessäsi pelihuoneellesi sopivasta valaistuksesta:

Monimuotoisuus


Koska pelihuone on monitoiminen ja moniulotteinen, on erittäin tärkeää käyttää erilaista valaistusta koko huoneessa.
Tämä varmistaa tasaisesti valaistun huoneen ja ehkä erityisen huomion huoneen tietyille alueille ja pystyy käsittelemään erilaisia peliasemia ja -alueita.

On ihanteellista, jos huone on jaettu eri pelialueisiin, jotta varmistetaan asianmukainen valaistus jokaisella alueella.Esimerkiksi roikkuva valo biljardipöydän yli tai mukava lamppuvalo shakkipöydän vieressä lisäävät huoneeseen hyvän klassisen tunnelman ja valaisevat koko huoneen samanaikaisesti.

On tärkeää pitää mielessä kaikki huoneen piirteet, jotta mikään alue ei ole himmeästi valaistu ja jokainen huoneosa saa riittävän valaistuksen. Esimerkiksi pokeria pelaavat ihmiset tarvitsevat runsaasti valoa, jotta silmät eivät rasitu.
Toinen näkökohta, joka on pidettävä mielessä, on huonekalu ja seinärakenne huoneessa valon päättäessä. Jos seinät ovat heijastavia, on suositeltavaa olla käyttämättä erittäin voimakasta valaistusta.

Jos seinämaala on himmeä ja mattapintainen himmeä valo ei aivan toimisi, ja maalin väriä parantavia valoja voidaan harkita. Olisi viisasta ottaa asiasta yhteyttä sisustusarkkitehtiin valintaa valittaessa.

Sijainti


On erittäin tärkeää strategiaa valaistuksesi sijainti, koska liiallinen keskittyminen tietylle pelialueelle voi aiheuttaa ei-toivottua häikäisyä ja aiheuttaa silmään epämiellyttävän rasituksen, joka ei ole ihanteellinen.

Valonlähteen tulisi olla erilainen huoneen eri alueilla.On parempi, että erilliset valaistuspalat sijaitsevat eri pelikeskuksien vieressä, jotta huoneen asianmukainen valaistus sallitaan.

Ajattele, minkä tyylisen teeman haluat koko huoneessa, ja valitse valaistus sen täydentämiseksi. Esimerkiksi biljardipöydästä tuleva suora valo saattaa heijastua ja haitata peliä.

Jos valaisimet ovat pysyviä, suosittelen asettamaan pelipöydät valaisimien ympärille.
Jos ei, yritä analysoida huonekalut, joihin voit laittaa huonekalut niin, että ne on korostettu riittävästi oikealla valaistuksella.

Kalusteiden ei tulisi estää liikkeitä, ja liikkumisen tulisi olla helppoa pisteestä toiseen.

Syömis- ja välipalaliitoksen tulisi olla helposti saatavilla kaikista osista, ja sen tulisi myös olla riittävän valaistu. Valaistuksen tulisi täydentää huonekalujen sijoittelua, jotta kaikki asettuu mukavasti paikalleen ja kaikki valaistaan ​​kauniisti ja koristeellisesti.

Tärkeää on ensin päättää huonekalujen sijainti ja sitten täydentää niitä oikealla valaistuksella huoneen erilaisten mielialojen korostamiseksi.

Apuohjelma


Pelihuoneen tulisi olla sellainen, että se aloittaa keskustelun ihmisten keskuudessa ja on hyvä huone seurustella kaikkien kanssa.

Valaistuksen ei tulisi olla liian häiritsevää tai ärsyttävää keskustelun estämiseksi - tällaisten alueiden tulee olla himmeästi valaistuja ja olla liian silmättömiä. Kirkasta valoa voidaan käyttää muilla alueilla, joilla pidetään ruokaa ja välipaloja, jos ihmiset eivät kokoontu puhumaan paljon.

Ihmiset valitsevat yhä enemmän pelihuoneita, joissa he voivat tavata ja seurata ja ottaa hyvän tauon kiireisestä aikataulustaan.

Lapset haluavat valaista pitkän koulupäivän jälkeen ja leikkiä ystäviensä kanssa, joten valaistuksen tulisi olla ystävällistä myös lasten silmille.

Valaistus voidaan kauko-ohjata muuttaakseen sen eri sävyt sopimaan erilaisiin sosiaalisiin olosuhteisiin - hämäräksi juhliin, äänekäs teini-ikäisten kokoonpanoon ja niin edelleen.

Valaistuksesta päättäessäsi pidä mielessä, millaiset pelivarusteet tarvitsevat valaistusta ja valitse ne, jotka sopivat parhaiten peliin ja millaista peliä pelataan.

Shakkipeleissä erittäin voimakas valaistus häiritsisi, koska peli vaatii paljon keskittymistä ja pokeri- tai korttipeleissä heikko valaistus estäisi hyvää peliä.

Peli, jossa lapset leikkivät, vaativat oikeanlaista valoa, jotta silmät eivät rasitu.

Jos pelihuone on myös mediakeskus, valon ei tulisi olla liian voimakasta, koska ne heijastuvat televisiopaneelin läpi eivätkä ne saa olla suoraan television kautta.

Koska televisio heittää oman valonsa, on tärkeää pitää himmeä valo, jotta ne molemmat täydentävät valaistusta yhdessä.

Oikeanlainen valaistus voi tehdä kaikesta eri tylsän ja tylsän pelitilan välillä siihen, joka tippuu jännityksellä ja hauskaa.

Sen pitäisi tarjota tyytyväisyys pelikokemukseesi ja tuoda se elämään jännityksellä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että pelihuoneen valaistuksella on erittäin tärkeä vaikutus koko pelikokemukseen, eikä sitä voida sivuuttaa tai sivuuttaa. Jos huone on risti loungebaarin ja pubityylisen huoneen välillä, voidaan muunlainen valaistus sekoittaa ja sovittaa yhteen halutun vaikutelman saavuttamiseksi.

Ole päivän lopussa vain luova ja innovatiivinen ja pelaa ympäriinsä erilaisilla vaaleilla kuvioilla, vaaleilla väreillä ja vaaleilla sävyillä löytääksesi täydellinen ottelu, joka tekee huoneestasi hienostuneen ja kuninkaallisen mutta silti vilkkaan jännityksellä ja toiminnalla. Joten kaikilla näillä ideoilla voit sekoita ja sovi ja laita oma mielikuvitus ja tee pelaamishuoneesi eloon.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita