Pelihuoneesi hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla

Toisinaan käy niin, että suunnittelemme asiat, sisällytämme ne ja sitten yhtäkkiä huomaat, että emme ole siirtymässä kohti asettamiamme päämäärää. Se tietysti johtaisi katastrofiin, sillä silloin emme olisi tyytyväisiä tekemiemme tai suunnitelliemme asioihin.

Joten kokeilun aikana on pakko suunnitella asiat etukäteen ja pitää vaihtoehdot saatavilla. Pelihuoneesi suunnittelussa tulee silloin välttämättömäksi, että suunnittelemme sen selkein tavoittein, pidämme sen monipuolisena, tilavana ja tarvittaessa helppo uudistaa.

Näiden lisäksi on tärkeätä muistaa, että pelihuone on käytännössä henkilökohtainen huoneesi - paikka, jossa voit olla itsesi, rentoutua ja ilmetä kaikki nuorennetut ja raikkaat.

Joten, ennen kuin alat suunnitella, muista, että suunnittelet huoneen, jossa voit olla tuottava ja rentoutua samanaikaisesti.

On korkea aika kokeilla sitä ja hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tiedät mitä haluat
Tietäminen, mitä haluat pelihuoneestasi, heti alusta alkaen, ja työskentelemällä sen saavuttamiseksi, on yksi parhaista tavoista estää katastrofi tapahtuvan. Jos pääset juuri konseptiin menemällä jonkun toisen pelihuoneeseen ja suunnittelemalla asioita sen mukaan, sinulle saattaa ilmetä ajan myötä, että se ei tunnu makuasetuksesi sijainnilta.

Tavanomainen tapa on pitää suunnittelija kätevässä laatiessasi suunnitelmaa pelihuoneellesi - yksityiselle kapeallesi. Lisäksi pelihuoneen käsite on vain luoda paikka, jossa voit yhdessä perheen kanssa tai vain rentoutua toisinaan. Tämä ei kuitenkaan myöskään voi olla paras määritelmä.

Voi olla, että haluat jonkin verran tilaa päivittäisiin tarpeisiisi, mutta et pääse niihin läheisyydessäsi, tai haluat ehkä, että oma kuntosali tekee joitain harjoituksia puristuaksesi suosikki farkkuihisi.

Temppu on prioriteettien selkeä määrittely ja sitten uusien ja parempien tapojen saavuttaminen.

Saa mitä haluat
Kun päätät selkeästi tavoitteesi, muut asiat tulevat helpoiksi.

Jos työskentelet yrityksessä ja sinulla on tiukat aikataulut, ajaminen tällä ylimääräisellä maililla päästäksesi kuntosalille ei ehkä sovi sinulle. Joten, ehkä haluat oman kuntosalin.

Jos suunnittelet pelitilasi etukäteen, ja jos se on riittävän tilava, miksi et asentaisi juoksumattoa tai joitain painonostimia. Jos sinulla on koskaan ollut intohimo nyrkkeilyyn, mutta et ole saanut aikaa koskaan hemmotella sitä, saatat olla, että nyrkkeilytyynyn hankinta yhdessä nyrkkeilyhansikkaparin kanssa tekee ihmeitä.

Ehkä lapsesi haluaa erillisen tilan opiskellessaan, eikä sinulla ole erillistä tutkimusta. Tällöin voit helposti tehdä tarvittavat järjestelyt lapsesi opiskelua varten; huone ei ole käytössä. Jos aiot rentoutua pelihuoneessasi joka ilta ja rakastat lukemista, pitämällä suosikkikirjojasi nurkassa sopivilla istuma- ja opiskelujärjestelyillä, se voi tehdä ihmeitä sinulle.

Tekemällä asioita, jotka olet aina halunnut tehdä, autat sinua saamaan yhteyden tietoisuuteesi. Tämä puolestaan ​​auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi, pysymään onnellisena ja henkisesti terveenä.

Tee siitä grand
Roomaa ei rakennettu päivässä, mutta siinä oli ehdottomasti potentiaalista laajentumista ja kehitystä siemeniä ensimmäisestä päivästä lähtien, tai muuten siitä ei olisi voinut tulla Rooma.

Siksi on välttämätöntä olla kärsivällinen ja aloittaa pienten askelten tekeminen. Kun olet rakentanut huoneesi, voit päivittää sen myöhemmin tarvitsemiesi asioiden kanssa. Mutta yritä aina tehdä siitä suurempi.

Yritä mahtua mahdollisimman moniin peleihin, koska lapset rakastavat pelata. Kokeile lisätä mini-koripalloja, snookerpöytä, videopelisetti ja tietysti erilainen pöytäsarja muiden pelien pelaamiseen, kuten shakki ja kiinalainen tammi.

Yhteinen pöytä voidaan sijoittaa huoneen keskelle, kun haluat tavata ystäviäsi kortteja pelatessa, tai voit sijoittaa nurkkaan television edessä, jotta voit katsella suosikkielokuvasi tai tulla lukemaan öisin.

Pelihuoneesi pitäminen tilavana ja monipuolisena varmistaa, että se rentouttaa sinua todellisessa mielessä. Eikö ole ärsyttävää löytää korttejasi, kun haluat pelata koko ajan? Joten muista aina määrittää asianmukaiset ja kiinteät paikat asioiden säilyttämistä varten ja varmistaa, että ne pidetään takaisin niille osoitettuihin paikkoihin käytön jälkeen. Tämä säästää sekä aikaa että ei pilaa mielialaasi ennen pelin aloittamista.

Pelihuoneesi, joka on henkilökohtainen tila, on muututtava tarpeidesi kasvaessa tai muuttuessa. Jos yrityksesi antoi tehtäväksesi suunnitella tai tehdä joitain tutkimuksia ja tarvitset tietokoneen tutkia sitä liian usein, mutta kuten videopelien pelaamisessa tauon aikana, miksi et siirrä sitä tietokonetta pelihuoneeseen?

Mutta sitä varten sinulla on oltava riittävästi tilaa kaiken tarvittavan majoittamiseksi. Siksi on suositeltavaa, että jotakin tilaa pidätetään. Voit pitää kulman tarkoitukseen, joka voidaan helposti vaihtaa tarpeiden mukaan. Moniin tarkoituksiin käytettävien kokoontaitettavien tuolien käyttäminen saattaa tehdä tempun ja säästää ylimääräistä tilaa, joka sinun on pidettävä ulottuvillasi mielialan ja vaatimustesi mukaan.

Tietäminen mikä tekee sinusta todella onnelliseksi


Voi olla, että työskentelet parhaiten kuunnellessasi musiikkia, tai ehkä sinä ja puolisosi rakastavat katsomassa lapsia yhdessä heidän leikkiessään. Mitä se voi olla; oltava valmis tekemään tarvittavat järjestelyt sen toteuttamiseksi ensisijaisesti.

Jos rakastat pehmeän musiikin kuuntelua, asenna äänijärjestelmä ja päivitä suosikkiraidasi kuunneltavaksi toiston aikana. Perheen ja erityisesti lasten tarpeiden täyttäminen auttaa sinua pysymään yhteydessä muihin jäseniin.

Lisäksi se antaa sinulle henkilökohtaisen tyytyväisyyden ja pitää sinut onnelliseksi. Joten kuuntele aina itseäsi ja rakkaitasi ja käytä pelaamistasi yhteyden muodostamiseen. Pelihuoneesi on oltava yhteinen perheen markkinarako, vain silloin se palvelee todellista tarkoitustaan.

 

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita