Pelihuoneet: tasoittaa tietä parempiin suhteisiin

Pelihuoneiden käsite tarttuu nopeasti yhteiskuntaan. Tämän voidaan helposti selvittää suuntauksesta kasvaa ydinperheitä.

Pelitilasi, paikka, josta usein peruutat, voi auttaa täyttämään tämän aukon helposti.Jos suunnittelet omaa pelihuonetta, huolimatta siitä, että kiinnität huomiota sen sisustukseen, on myös tärkeää, että räätälöit sen puolisosi ja lapsesi maun mukaan. Pelihuone voi olla täydellinen paikka oleskella kaikille ihmisryhmille, joten pitämällä se mielessä suunnittelun aikana voi olla paras tapa aloittaa.

Jos puolisosi rakasti elokuvien katselua, kun molemmat alun perin päiväsitte toisiaan, olisi hyvä idea asentaa iso televisio, jolla on hyvä äänijärjestelmä pelihuoneeseesi. Eikö ole hyvä, että molemmat voivat viettää jonkin aikaa istuen yhdessä viihtyisällä sohvasarjalla, samalla halata tietysti ja katsella suosikkielokuviasi viikonloppuna, koko loppuelämäsi!

Jos lapsesi rakastaa shakkea kanssasi tai pyytää sinua pelaamaan videopelejä yhdessä, olisi taaskin parasta, jos pystyt edistämään hänen tarpeitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyväksy kaikkien sopimus
Ennen kuin päätät lisätä seuraavan taulukkojoukon tai suunnittelet vaihtamaan lattialaatat, on parasta pyytää perheenjäseniä auttamaan sinua päätöksenteossa. Tämä yksinkertainen tehtävä varmistaa, että kaikki tuntevat olevansa yhteydessä ideaan ja itse huoneeseen.

Kaikkien osallistuminen suunnitteluun yhdistää perheen ja luo hetket, jotka saattavat ajan kuluessa löytää paikan perheen ikimuistoisten hetkien luettelossa.

Suunnittele yllätykset ja ole valmis yllättämään
Pelihuone voi olla paras tapa ymmärtää itseäsi ja perheesi jäseniä.

Yksi parhaimmista tavoista tehdä tämä on omistaa tietyt viikonloput perheenjäsenelle ja pyytää häntä suunnittelemaan omalla tavallaan yllätystapahtuma tai peli muille perheenjäsenille.

Heidän yllätyksensä ja tapa, jolla he suunnittelevat tapahtumia, auttavat lopulta ymmärtämään heidän mieltään ja heidän ainutlaatuisia tapojaan tehdä asioita. Tämä auttaa sinua myös ymmärtämään, kuinka he katsovat sinuun.

Toisinaan se voi jopa hämmästyttää sitä, kuinka vähemmän tunnet lapsesi, tai saattaa antaa sinulle tunteen, että lapsi on nyt aikuinen. Lisäksi tämä auttaa sinua ymmärtämään, että miehet ja suhteet muuttuvat. Yhdessä viettäminen auttaa sinua muuttamaan asennettasi yhdessä heidän muuttuessaan, ja se toimii parhaiten parhaiten ymmärtääksesi lapsiasi heidän kasvaessaan.

Pysy yhteydessä toisiinsa


Yksi tapa pysyä yhteydessä jokaisen perheesi kanssa on tietää, mitä he tekevät elämässään. Työvaatimuksemme voivat johtaa tilanteisiin, joissa elämme eri aikavyöhykkeillä, vaikka elämme yhdessä saman katon alla. Voi olla mahdollista, että lapsesi voi nukkua, kun palaat takaisin toimistolta, ja poistua kouluunsa herättäessäsi.

Siitä voi tulla ajan myötä ongelma, jos lapsesi tai puolisosi tuntuu vieraantuneelta. Pelihuoneesi voi auttaa sinua kaikkia yhdistymään reaaliajassa, vaikka asutkin eri aikavyöhykkeellä saman katon alla.

Tämän voi helposti saavuttaa sijoittamalla pelihuoneeseen seinälehden tai yhteisen perhepäiväkirjan. Se voi olla paikka, jossa jätät viestin lapsillesi tai puolisollesi ja he lähettävät viestin takaisin.

Perhevalokuvien lisääminen tähän seinään, loman tai piknikin suunnittelu voi olla ruokaidea. Se ei vain auta teitä kaikkia pysymään yhdessä perheenä, vaan myös auttaa luomaan ikimuistoiset muistot, kun istutte yksin yötä.

Lisäksi se ei koskaan anna sinun tuntea olevani yksin. Lapset saattavat tuntea olevansa huolehtiva ja antavat parhaasi, vaikka ihmiset olisitkin yhdessä viikonloppuisin.

Älä koskaan unohda perimmäistä sääntöä  • Sanotaan, että lyhyin etäisyys kahden ihmisen välillä on hymy.

  • Pelien pelaaminen yhdessä auttaa sinua kaikkia nauramaan perheenä, ja mikä parempi paikka voi olla siitä, kuin pelihuone, jota yhdessä kasvatitte ja kehititte perheen seikkailuksi.

  • Voit omistaa tietyn ajan perheelle yhteisellä sopimuksella, kun kaikki perheen jäsenet voivat olla läsnä. Varmista, että kaikki ovat mukana yhdessä pelaamisessa. Vaikka se pelaa videopelejä ja olet siinä köyhä, anna lasten ja puolisosi vaatimukset. Pelit ovat aina uskomattomia, jos olet heikko alussa, kehität taitoja lopulta.


Voit jopa tehdä joitain yksinkertaisia sääntöjä, jotka voivat lisätä huoneen hyödyllisyyttä ja tuottavuutta. Yksinkertaisiin sääntöihin voi kuulua, että tällaisten kokoontumisten päivänä tunnustat kaikki toistensa roolit elämässään. Tätä voidaan jopa laajentaa luomalla foorumi terveitä perhekeskusteluja varten. Sillä hymy ja naura ovat tarttuvia.

Et voi auttaa itseäsi, mutta nauraa, kun kaikki huoneessa nauravat. Joten, ole valmis antamaan itsellesi nauttia pelihuonetoiminnoista täysimääräisesti.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita