Perheviihde pelihuoneessa - segregaatio ja seurakunta

Menevät ovat päivät, jolloin ihmiset viettivät määrää ja laatuaikaa perheenjäsenten kanssa. Nykyajan nykymaailmassa elämäntahti on niin kiireistä, että perheet, työ ja aika ovat muuttuneet valtavasti. Työ on laajentunut, aika on vähentynyt ja perheet ovat muuttaneet merta - yhteisperheistä ydinperheiksi ja ydinperheissä - kolmesta / neljästä lapsesta yhteen lapsiin tai kahteen. Perheillä ei ole aikaa istua ja nauttia yhdessä. Ihmiset ovat niin innostuneita päivittäisestä toiminnastaan. Iloitsemisen ja hauskanpidon aika on sivua näinä kiireisinä aikoina. Sinun on todella pidettävä hauskoja aktiviteetteja mielialan nostamiseksi ja hauskat aktiviteetit voivat olla mahdollisia pelihuoneessa.Vuorovaikutusta tuhoava toiminta - esimerkki
 • Nykyään emme näe lapsia leikkimässä kentällä tai hikoilemassa sitä ulkoilma-aktiviteettien, kuten kriketin, jalkapallo, sukkula tai jopa yksinkertaisen piilopaikan, avulla. He ovat riippuvaisia videopelistä, joka harjoittaa todennäköisesti vain heidän peukaliaan ja sormea. Tämä on todella huono tapa nauttia lapsille, koska tämä on ehdottoman epäterveellistä viihdettä.

 • Tällaiset pelaajat pysyvät yleensä eristettyinä ja pysyvät kuviteltuina televisioissaan, mutta pelaaminen perheen kanssa pelihuoneessa poistaa eristyksen negatiiviset vaikutukset, kuten tunnelmuuden, synkkyyden, uneliaisuuden ja introversion.

 • Mikä tahansa yhteisesti suoritettu toiminta parantaa sitoutumista. Yleensä teini-ikäiset nauttivat pelaamisesta ja niin pelaamisesta perheen kanssa on välttämätöntä luoda elinikäinen side. Perhepelaaminen auttaa meitä seuraamaan teini-ikäisiä ja saamaan myös heidän luottamuksensa.

 • Tämä estää heitä tarpeettomasta vuorovaikutuksesta tuntemattomien pelaajien ja henkilöiden kanssa, joilla voi olla kielteinen vaikutus heihin.

 • Milloin olet viimeksi nauttinut hauskasta toiminnasta perheesi kanssa? Ajatella! Ajatella! Mietitkö edelleen? Se osoittaa, että on ollut todella kauan!


Esitän sinulle nyt kaksi skenaariota.

Skenaario 1


Kolmen perheen perheessä isä tykkää ratkaista ristisanatehtäviä katsellessaan ottelua televisiossa, äiti rakastaa maalaamista ja lapsi tykkää videopelien pelaamisesta. Joten jokainen niistä katoaa erillisiin huoneisiin tehdäkseen mitä haluavat. Joten missä on vuorovaikutus täällä?

Skenaario 2


Kolmen perheen perheessä isä tykkää ratkaista ristisanatehtäviä katsellessaan ottelua televisiossa, äiti tykkää maalaamisesta ja lapsi tykkää videopelien pelaamisesta. He kaikki kävelevät yhteen huoneeseen, jota kutsutaan aktiviteettihuoneeksi.

Isä, kynä ja paperi kädessä, uppoaa mukavaan nahkasohvaan, joka on sijoitettu yhteen nurkkaan. Se on seinään, johon televisio on asennettu. Äiti siirtyy kohti toista nurkkaa, jossa hän on asettanut kankaansa maalausvärille.
Lapsi suuntautuu kohti pelitietokonetta. Vaikka he kaikki harjoittavat omaa toimintaansa, niiden välillä on vuorovaikutusta. Kumpikin auttaa toisiaan ja luomuksen tunne syntyy.

Joten paras tapa viettää laadukasta aikaa perheen kanssa on nauttia peleistä ja aktiviteeteista, jotka perustuvat jokaisen ihmisen mieltymyksiin ja etuihin, mutta kaikki yhdessä huoneessa. Tämä vaatii nykyisen huoneen muokkaamista, joka vaatii suunnittelua ja koko perheen osallistumista.

Suunnitellaan siis aktiviteettitila, jonka avulla voit luoda ikivihreitä muistoja ja pitää hauskaa. Tämän aion esitellä sinulle tämänpäiväisessä artikkelissa.

Mistä aloitat?
Hyvin aloitettu on puoliksi tehty. Noudata näitä yksinkertaisia ​​vaiheita ja toimintapohjainen perhehuoneesi tulee mielestäsi ja muuttuu konkreettiseksi rakenteeksi.

 • Tärkein vaihe on istua alas ja keskustella kaikkien kanssa. Pyydä heitä luettelemaan toiveensa ja harrastuksensa

 • Tee luettelo näistä

 • Tee luettelo huonekaluista, peleistä, laitteista ja muista sellaisista asioista, jotka edistävät halua tai harrastusta

 • Suunnittele budjetti

 • Muista, että valaistuksella ja ilmanvaihdolla on tärkeä rooli tällaisessa pelihuoneessa

 • Ergonomialla on tärkeä rooli. Joten etsiä huonekaluja, jotka ovat mukavia ja ryhtiystävällisiä. Valitse ne, jotka eivät myöskään ole liian raskaita, jotta voit helposti muuttaa niitä toiveidesi mukaan

 • Haluat huoneen olevan iloinen. Keskity siis väreihin, joilla haluat maalata seinät, jotta ne näyttävät elävältä ja eloisalta. Seos lämpimiä värejä, kuten oranssi ja punainen, voidaan sovittaa viileisiin väreihin, kuten sininen ja vihreä, ripauksella auringonpaistetta keltaista mielialan nostamiseksi.

 • Voit myös laittaa julisteita suosikkimaalari, pelaaja, urheilija tai kenelle tahansa, jolle katsot. Voit jopa laittaa joitain lainauksia tai sananlaskuja, jotka inspiroivat sinua


Nyt kun huoneesi on valmis, voit rentoutua ja tarkastella perheen kanssa vietetyn ajan etuja:

 • Liittäminen: Toimintojen eriyttäminen on tärkeää, mutta tärkeämpää on perheenjäsenten seurakunta.

 • Molemmat saavutetaan yhteisessä aktiviteettitilassa. Tämä rakentaa suhteita perheenjäsenten keskuudessa

 • Antaa meille mahdollisuuden oppia paremmin toistensa kiinnostuksista

 • Antaa meille mahdollisuuden hankkia asiantuntemusta monista peleistä tai kehittää uusia etuja muiden vaikutuksesta

 • Auttaa jakamaan kevyempiä hetkiä jokaiselle perheenjäsenelle

 • Toimii stressinvaimentimena. Me kaikki tiedämme, että nauru on paras lääke. Tällainen ryhmätoiminta auttaa luomaan kevyempiä hetkiä vähentäen siten stressiä


Olemme kaikki tuttuja lausunnossa: ”Yhdessä syövä perhe pysyy yhdessä.” Mutta nykypäivän nopeatempoiseen maailmaan, jossa meidän on vietettävä aikaa vuorovaikutukseen, sopii mielestäni paremmin muuttaa se ”perheeksi, joka soittaa yhdessä, pysyy yhdessä. ”

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita