PlayStation 4 Gold Wireless Headset- Jet Black arvostelu

PlayStation Gold -langattomat stereokuulokkeet - Jet Black on kiehtova gizmo, jonka olet koskaan kuvitellut. Se on siunaus kaikille PlayStation-ystäville, koska selkeys, jonka voit saada tällä kuulokkeella, on hämmästyttävä.

Uskokaa minua, olen erittäin kiusallinen ihminen, mutta tämä varmasti kiinnitti mielikuvitukseni tyylikkäällä ulkonäöllä. Sillä on syvyyttä ja se voi viedä pelaamisen toiselle tasolle. Tämä on suunniteltu erityisesti vain PlayStation-peleihin, mutta voi pitää sinut kiireisenä tuntikausia.Voit myös mukauttaa tyyppejäsi kuvaavia etulevyjä. Tämä kuulokemikrofoni voi olla pelinvaihdin oikeassa merkityksessä, ja siitä on tullut erittäin suosittu PlayStation-pelaajien keskuudessa.

Ominaisuudet PlayStation Gold Wireless Stereo Headset


Mitä muuta voidaan puhua Sony-tuotteesta? Nimi itsessään on riittävän pätevä myymään tuotetta kuten kuuma kakku markkinoilla. Siitä huolimatta myös tällä kertaa Sony on onnistuneesti luonut arvonsa arvoisen tuotteen. Joitakin tämän tuotteen merkittävistä ominaisuuksista ovat, mutta eivät rajoitu näihin, muutamiin osoittimiin:

Ääni - Tämä on tietysti tärkein osa kuulokkeita ja PlayStation Gold -langattomien stereokuulokemikrofonien tapauksessa Jet Black on melko ilmeinen tuote, jota odotan. Itse asiassa Sony-talon tuote ei tarvitse kuvausta, ja tämä kuuloke ei ole poikkeus tähän säännökseen. Siitä huolimatta totuus, että siinä on 7.1-virtuaalinen surround-ääni piilotetulla melunvaimennusmikrofonilla, tekee kaiken eron. Yksinkertaisin sanoin kyllä ​​odota, että ääntä parannetaan.

Langaton tekniikka - Langattomuus on nykyään mantra, ja myös tämä kuuloke noudattaa tätä sääntöä. Tämä auttaa innokkaita pelaajia kävelemään vapaasti ympäri pelaamalla suosikki PlayStation-palveluaan milloin tahansa ja missä tahansa. Lisäksi tämä voidaan kytkeä yksinkertaiseen kotitietokoneeseen, PS4, PS3 tai PS Vita -järjestelmään ja mihin tahansa muuhun mobiili gizmoon 3,5 mm audiokaapelilla ja nauttia resonanssista.Tietoja tuotteesta - Siinä on litiumioniakku, joka voi kestää ainakin 7 - 8 tuntia, jos se ladataan oikein. Punnitsee jotain noin 2 kiloa, mikä tekee pelaajille mukavan. Sen mitat ovat 5,28 tuumaa, leveys 9,06 tuumaa ja korkeus 9,45 tuumaa. Sen mukana toimitetaan langaton sovitin, mikro-USB-latauskaapeli ja 3,5 mm: n audiokaapeli, joka tekee siitä pakollisen kaikille kiinnostuneille pelaajille.

Asennus - Helppo asentaa Buddy App -sovelluksen avulla, jonka avulla voit ladata sovelluksen, kirjautua sisään ja aloittaa pelaamisen heti. Tämä tarkoittaa, että voit nyt mukauttaa sellaisen äänen, jonka haluat peleillesi yleensä. Tämä tarkoittaa varmasti parempaa pelikokemusta korotetulla äänellä.

Suunnittelu - Se on suunniteltu uusimmalla tekniikalla, jonka avulla pelaajien on helppo käyttää sitä. Sen tyylikäs ja ergonominen muotoilu tekevät siitä hienon vempaimen, jota pelaamalla suosikkipelejäsi verkossa pelaajien kanssa parhaalla mahdollisella tavalla.

Näyttää siltä - Sony ja hyvä ulkonäkö kulkevat käsi kädessä, joten kuulokkeita ei ole paljon kuvailtava aivan ilmeisesti. Tyylikäs musta väri tekee kuulokkeista houkuttelevat ja sopivat hyvin yhteen PS4- tai PS3-laitteen kanssa. Musta ja sininen yhdistelmä näyttää hyvältä kuulokkeissa epäilemättä. Lisäksi irrotettavat etulevyt auttavat sinua mukauttamaan tämän laitteen ulkoasua.

>>> Tarkista se Amazon DE


>> tai enemmän vaihtoehtoja Amazon UK tai Amazon USNäiden kuulokkeiden käytön edut pelaajille


Langattoman PlayStation Gold-stereokuulokemikrofonin - Jet Black - käyttäminen tarkoittaa, että teet suuret suositukset muille. Tämä johtuu siitä, että et enää häiritse toisiasi peliesi kovalla melulla. Tämä tarkoittaa, että loput talosta on rauhassa ja voit myös pelata matkan mukavuutta häiritsemättä muita. Tässä on vielä muutama osoitin, joka voi vaikuttaa vakuuttavammalta näistä kuulokkeista:

 • Antaa sinulle täydellisen yksityisyyden

 • Oikeat isot puomit, jotka tarjoavat mahtavaa selkeyttä

 • 1 virtuaalinen surround-ääni tuottaa yksityiskohtaisen äänen

 • Hiljaiset varoitukset, kuten kuiskaus

 • Helppo asentaa

 • Voit hyödyntää pelikokemustasi parhaalla mahdollisella tavalla

 • Helppo kytkeä muihin pelaajiin

 • Täydellinen melunpoisto

 • Keskusteleminen ystävien kanssa on helppoa mikrofonien avulla

 • Parannettu ääni

 • Langaton yhteys


>>> Tarkista se Amazon DE
>> tai enemmän vaihtoehtoja Amazon UK tai Amazon USPlussat


Ehdotan, että jos et halua venyttää budjettiasi, tämä on ratkaisu kaikkiin ongelmiin. Ei enää muiden valituksia (jotka saattavat todella häiritä) ja selkeät juttelutilat tekevät tästä pakollisen ostamisen ainakin innostuneille PlayStation-ystäville. Mitä vielä? Okei tässä on vielä joitain syitä:

 • Helppo taskussa

 • Hyvä akunkesto

 • Mukava kuulokemikrofoni

 • Toimii hyvin PlayStation 3: n ja PlayStation 4: n kanssa

 • Helposti taitettava

 • Mukana matkalaukku
Haittoja


Vaikka tämän tuotteen käyttäjien löytämiä ongelmia ei ehkä ole niin paljon, joitain puutteita ovat:

 • Keskusteluasetuksia on vaikea säätää

 • Bassot eivät ole selkeitä

 • Ei voida ladata ja pelata samanaikaisesti

 • Jotkut ominaisuudet eivät välttämättä toimi muissa yhteensopivissa laitteissa


>>> Tarkista se Amazon DE
>> tai enemmän vaihtoehtoja Amazon UK tai Amazon USMitä asiakkaat sanovat?


TIETTYT TÄMÄT SISÄLTÖT, MITTÄ TÄMÄN SIVUSTOON NÄYTETÄÄN AMAZON SERVICES LLC. TÄMÄ SISÄLTÖ TARJOA ”SELLAISENAAN”, JA TÄMÄN ALUSTEN MUUTTAMINEN TAI POISTAMINEN MITÄÄN AIKANA.

On huomattava, että tämä on melko edullinen Sony-kuuloke, joka toimii täysimääräisesti. Se ei vaadi audiofiilia, koska USB-donglen kytkeminen konsolin porttiin on enemmän kuin tarpeeksi, jotta se toimii. Pään yli kaari on melko tukeva ja voi liukua helposti ylös ja alas. Voit käyttää mykistyskytkintä tarvittaessa ja asettaa tasapainon myös moninpelien ja videopelien äänen välillä samanaikaisesti.

Lisäksi langattoman PlayStation Gold-stereokuulokemikrofonin - Jet Blackin - pidättävä kauneus tekee siitä entistä houkuttelevamman. Se on kahta väriä, joista toinen on jet musta (toisesta, josta puhumme) ja toinen on koskematon valkoinen. Tämä tarkoittaa, että voit valita kahden värin välillä. Vaikka suurin osa ihmisistä suosii mustaa, koska sitä on helppo ylläpitää, on myös valkoinen melko majesteettinen.

Lue asiakasarvostelut Amazon


>>> Tarkista se Amazon DE
>> tai enemmän vaihtoehtoja Amazon UK tai Amazon US


Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita