Robas Lund OH/FD01/NR DX Racer 1 Gaming arvostelu - Niin tyytyväinen, ei selkäkipuja

Minun täytyi uudistaa pc-tuoli ja etsin jotain vankkaa dx-kilpailijaa. Ennen ostoa minulla oli tilaisuus istua kilpailijan näytteestä ja olin heti vakuuttunut. Istuin on kuin urheiluistuin autossa. Yksinkertaisesti loistava pidempään työhön. Istuimen sijainti voidaan säätää hyvin. Käsittely on todella vakuuttavaa. Ainoa haitallinen on korkeus. Se voi olla jotain muuta. Vaikka korkeudelle on muitakin hydraulisia elementtejä, voin käsitellä sitä. Olen 1,82m pitkä ja 67k massaa.Miksi sinun pitäisi ostaa pääpäiväpäivänä niin kalliita tuolia? Ajattelin niin myös ennenkin, kunnes istuin sitten huonekaluliikkeessä sellaisena ajankohtana, mutta siellä oli yli 200 ¬: n nahkaversio. Nyt ostin tarjouksesta kangasversion ja kokeilin myös. Ehdottoman mukava, uskomattoman mukavuus.


Hintaan ei kuulu tuolia. Älä myöskään jäljittele nonamea, älä koskaan koskaan osta itseäsi 99 ¬ dx-kilpamatkailijalle, minulla on tuolloin myös ne, jotka ovat vielä epämiellyttävämpiä kuin useimmat 50 ¬: n työtuolit. Mutta alkuperäinen dx-kilpailija on täällä lyömätön mukavuuden suhteen. Positiivinen on myös sävellys. Voidaan asentaa helposti ja nopeasti itse, vaikka et olisikaankaan lahjakas käsityötaito. Voin suositella tuolia kenellekään, kuten totesin erittäin mukavaa ja erittäin hyvää käsittelyä. Älä hukkaa hintaa, vaan saat myös kaiken mitä tarvitset.


>>> Tarkista se Amazon.DE


Minulla on puheenjohtaja nyt kaksi vuotta ja minun on sanottava, että olen siitä täysin tyytyväinen. Se on mukava ja tarjoaa monia säätömahdollisuuksia käsinojien korkeudesta, selkänojasta ja tuolin korkeudesta. Hän ei ole istunut kahden vuoden kuluttua, eikä hänellä ole vielä heikkouksia.

Valmistus on erittäin hyvä ja rakentaminen erittäin yksinkertainen. Joten kokoa 180-185 sanoisin erittäin hyvin. Tähtivähennys johtuu vain siitä, että alempi selkätyyny liukuu aina alas eikä pidä paikassa, jossa liukasat. Tämä ei ole niin traagista, mutta hieman ärsyttävää, jos se eksy joka kerta kun nouset nopeasti. Ostaisin sen kaikille uudelleen.

Olen omistanut tämän tuolin noin vuoden ja se näyttää silti yhtä hyvältä kuin uusi. Koska minulla oli selkäongelmia vanhan tuolini kautta, tilasin tutkimuksen jälkeen tätä täältä. Toimitus oli nopea ja oli aika rakentaa. Tuoli on erittäin helppo koota ja käyttövalmis neljänneksen tunnin sisällä. Materiaalit ovat erittäin korkealaatuisia ja vastaavasti hintaluokan.

Edes pitkän tuolilla istumisen jälkeen hän ei tule olemaan epämukava. Niska- ja lannetyynyt auttavat todella pitämään ergonomisen asennon. Ne voidaan myös poistaa tarvittaessa. Ainoa ongelma, joka minulla on oikean käsinojan ruuveilla. Ne liukenevat säännöllisesti ja on kiinnitettävä uudelleen.

Hei, tämä on ensimmäinen pelituolini. Olet nähnyt kaverin ja istunut sen päälle eikä koskaan halunnut mennä alas. Joten mene kotiin ja katso ympärillesi ja löysi tämän hyvän. Tunnettu tiedän, on myös ja jo vuosien ajan erittäin tyytyväinen tuoliin. Rakentaminen --- se on täysin yksinkertaista ja melko yksinkertaista, siellä on jopa video-opetusohjelma.

En tarvinnut sitä, ja jopa lainana olin alle 10 minuuttia rakennuksen ollessa valmis :-) laatu --- istuin on tehty hyvin ja sopii perseeseen: -erittäin hyvä, selkänoja on erittäin vakaa ja jättää mukava alkaen: pirun istuen aina siihen asti, että silmäni suljetaan :-) erittäin kätevä mainita, että se on 5 metalliselle tukille, johon roolit kiinnitetään. Yläosissa on edelleen 5 punaista raitaa, joiden avulla on mahdotonta käyttää niitä kokonaan ylöspäin, kun laitat jalkasi sille ja saat enemmän vakautta ja vakautta.

Seuraavassa kuvassa tunnistaaksesi: -spezifiges manko mitä minun piti määrittää ensimmäisenä päivänä on, että se on melko alhainen enimmäisistuinkorkeuden ollessa 49 cm. Toinen tuoli oli keskimääräinen, noin 2–4 cm korkeampi. Mutta jopa se on vain tapa tottua.

Olen niin tyytyväinen päätökseen, että olen ostanut tämän tuotteen. Ennen sitä ostin uuden tuolin noin joka vuosi, koska istuin paljon tietokoneella ja söin sen melko nopeasti. Mikä todella erottuu on kaulan suojus ja ristiselän suoja. Käsinojat ovat säädettävissä aivan kuten takakehyksen kaltevuus, voit nousta tuolin hyvin kaukana, enkä ole edes maa: -d. Jos jotain menee pieleen, voit vaihtaa viallisen osan eikä sinun tarvitse ostaa kokonaan uutta tuolia erittäin positiivisena.

>>> Tarkista se Amazon.DEEdut ja haitat


Hyötyjä • DX Racer

 • Erittäin mukava

 • Ehdottomasti ylä, paras tuoli, jos haluat istua mukavasti


Haitat • Ei sovellu päivittäiseen käyttöön

 • Päivitys: ajattele se hyvin! 👎

 • 2 vuoden jälkeen arvostelu


Toimeen johtava tuoli DX-Racer 1 tekee vaikutuksen korkealla istuinmukavuudella, urheilullisella ilmeellä ja korkealaatuisilla materiaaleilla. Säädä kilpailija toiveidesi mukaan. Ergonomiselle istuimelle kotitoimistossasi tai mukavalle istuimelle pelaamisen aikana. DX-kilpailija voidaan helposti mukauttaa henkilökohtaisiin tarpeisiisi.

Tekniset yksityiskohdat • Selkänoja kallistuu jopa 135 °

 • Istuinkuori kallistustoiminnolla

 • Korkeussäädettävät käsinojat

 • Päällystemateriaali: polyesteri

 • Maksimi kuormitettavuus: 100 kgMukava ja muokattavissa


Rentouttaen välillä ?:

 • Selkänoja voidaan kallistaa korkeintaan 135 °

 • Istuinkuorella on keinutoimintoKäsinojat säätö


Korkeussäädettävät käsinojat räätälöivät istuintasi.


Nailon kääntyvä


Erinomainen käsittely ja urheilullinen ilme.

Huomiota yksityiskohtiin


Kaksi mukana olevaa tyynyä tarjoavat mukavan ja ergonomisen istuimen.

Yksityiskohdat, kuten selkänojan väriyhteensopivat kontrastisaumat, korostavat kilpailijasi korkealaatuista ja urheilullista ulkonäköä.

>>> Tarkista se Amazon.DE

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita