Romanssin lisääminen pelialueelle!

Jokainen perheen henkilö on koko perheen ainoa edustaja. He kohtelevat yhteiskuntaa samalla tavalla kuin heitä kohdellaan perheessä. Samat tottumukset ovat siemenneet ja samat käytöstavat kulkevat pitkän matkan koko elämän. Siksi se on erittäin tärkeä lasten tehokkaan hoitamisen kannalta.

Nykypäivän perheet ovat yleensä työperheitä, joissa vanhemmilla on vain aikaa lapsilleen. Ja lapsenvahti? Älä unohda, he ovat MAKSET TYÖNTEKIJÄT.

Leikkihuoneilla on tärkeä rooli
Leikkihuoneiden on todettu olevan erittäin tärkeä rooli perheiden muotoilussa täydellisinä.

Kokonaisidea kotisi määrittämisestä sijaintiin on muuttunut laajasta pelkän lapsille leikkimis- ja kasvatuspaikan tarjoamisesta laadukkaan ajan viettämiseen perheen kanssa.

Tule kotiin väsyneenä töitä ja stressiä täynnä vietetyn päivän jälkeen, syödä päivällistä ja nukkua, ja on lopettanut sen, että ihmisillä on paljon järkeä.

Sen sijaan, että etsit resursseja rentoutuakseen väsyttävän päivän jälkeen, chit-chat ja tehdä muistoja, on asettumassa trendi.

Leikkihuoneet tai pelihuoneet


Leikkihuoneissa tai pelihuoneissa on vain yksi motiivi - VAPAA. Olipa kyse lapsista tai heidän vanhempistaan, virkistys ei tyydy vähempään.

Lasten kohdalla se asettuu soittamalla ystäviä syntymäpäiväkohteille joka vuosi, aikuisilla se vie hieman enemmän.
Aikuiset saattavat haluta soittaa ystävilleen joka viikonloppu tai kahden viikon välein tapaamiseksi, jossa he juovat, tanssivat ja nauttivat, tai pari haluaa vain haluavansa jonkin aikaa istuakseen pukeutuneena toistensa kanssa pullolla viiniä ja heidän loputon romanssi.

Romanssi on välttämätöntä elämälleRomanssi on tärkeä osa jokaisen ihmisen elämää. Kyse ei ole vain tekijän tyytyväisyydestä, vaan myös gainerin autuudesta.

Romantiikka ei ole vain viiden tähden hotellien kynttiläillallisia tai lomia, jotka saattavat maksaa sinulle omaisuuden.
Romanssi on pienissä asioissa, joita pari tekee toisilleen ja yhdessä.

Kukkien ostamisesta tähtiä maistellen romanssi asettaa sen paikoilleen. Joten, mikä voi olla helpompaa jokaiselle nuorekkaalle romanttiselle pariskunnalle kuin sijainti niin lähellä talon toista huonetta?

Ja kun romantiikan idea yhdistetään pelihuoneen ajatukseen, se luo sinulle täydellisen sijainnin omassa paikassa.

Kuten sanottiin, romanssi on yksinkertaista. Aloitetaan.

Sinun ei tarvitse tehdä koko tilaa uudelleen.

Sinun ei myöskään tarvitse kuluttaa paljon rahaa.

Ihmiset yleensä jättävät huomioimatta asioita päättäessään yksinkertaisissa kosketuksissa.

Vain muutama hyvä sisustusidea ja vähän persoonallisuutta.

Värit vaikuttavat mielialaan. Päätä värit huolellisesti seinistä mihin tahansa, mitä voit tuoda leikkihuoneeseesi.

Lämpimät ja maanläheiset värit menevät paremmin ja pitkällä tavalla kuin persoonattomat valinnat.

Seuraava valinta, se seikka, joka tulisi laittaa seiniin, tarvitsee hieman enemmän pohdintaa. Vaikka eläimen voimakas maalaus voi olla hyvä, se ei tuskin romanttinen. Valitse pehmeämpiä teemoja, taiteellisia ja eksoottisia kehyksiä.

Peilit lisäävät myös ihanan unenomaisen vaikutelman, mikä lisää huoneen romanttista vaikutusta.
Salama on erittäin tärkeä tekijä, joka vaikuttaa romanssiin. Romanssi vaatii lämmintä, pehmeää ja hiljaista salamaa.

Vaikka olet asentanut huoneeseesi isot valot ajatellessasi lasiesi silmiä, varmista, että ne voidaan korvata muilla, jotka valitset vastaamaan romanttista teemaasi.

Kulma- ja pöytävalaisimet lisäävät myös makua.

Huonekalut, vaikka idea on rentoutua, baarituolit tai pelituolit yksin eivät auta.

Mukava sohva huoneen toisella puolella on välttämätöntä, jotta voit rentoutua ja istua pukeutuneena kumppanisi kanssa.

Baaripöytä. Huoneen toiseen nurkkaan sijoitettu baaripöytä, koristeltu viinipulloilla ja skottilla, lisäisi varmasti yleistä romanttista teemaa.

Et todellakaan halua, että lasten lelut tai videopelit häiritsevät romanssin ydintä. Katso huonekaluja, joissa on säilytystyynyjä, tai aseta kaappiin, joka vastaa teemaasi.

Lisää mattoja, mattoja, kampasimpukoita ja korkeita verhoja.

Harkitse pehmeiden heittotyynyjen ja tyynyjen lisäämistä.

Takka, toimiva tai väärennös, saattaa kuulostaa vähän-liian paljon pelialueeltasi. Mutta jos sinulla on tarpeeksi tilaa, se lisää paljon romanttiseen tunnelmaan.

Älä unohda, sinulla on ollut myös aikoja, jolloin sinä ja kumppanisi voi olla liian väsynyt tai humalassa kiipeämään takaisin makuuhuoneeseesi. Ajattele, että sinulla on tarpeeksi resursseja viettääksesi huoneessasi hyvää yötä ainoana romanssin ytimenä. Aamiaispöytä, johon mahtuu kaksi, ei myöskään vie paljon tilaa, olisi harkittava. Joka herättää varhain seuraavana aamuna, voi tarjota aamiaisen toiselle henkilölle siellä itse.

Ja sitten jonain päivänä kun tulit kotiin ennen kuin kumppanisi on palannut, sinulla olisi täydellinen paikka yllättää hänet. Aseta kynttilät huoneen ympärille koriin sopiviin pidikkeisiin. Polta suitsukkeita tai aseta potirourimukit romanttisen huoneesi ympärille, jotka näyttävät kauniilta, raikkauttavat ja romantiikkaavat huoneesi ja tuovat tuoksun romantiikan mieleen.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita