Suunnittele jännittävä pelihuone

Mitä haluaisit tehdä, kun olet vapaa kotona? Katso T.V. tai soitatko ystävällesi jonkin aikaa? Tai muuten, nyt sinulla idea omasta pelihuoneestasi? Kyllä, tämä on sinun ajatuksesi, jonka kanssa et kyllästy koskaan. Mutta mitä kaiken kamaa ja pelejä pitäisi olla siellä pelihuoneessa? Tässä on joitain parhaita ideoita, jotka tekevät pelikokemuksesta elävämmän ja jännittävän !!!

Millaisia pelejä sinun tulisi pitää pelihuoneessasi?
Pelihuone on paikka, jossa henkilö haluaa jokaisen pelin olevan parasta ja sen tulisi olla täynnä jännitystä. Jokaisella ihmisellä on oma suosikkipeli, perheelläsi, ystävälläsi ja lapsillasi on myös omat valintansa, joten pidä mielessä kaikkien heidän huoneesi suunnittelussa tarvittavat valinnat

AIKUISET OSA


Biljardipöytä: Tämä on peli, joka on kaikkein tärkein. Koska suurin osa aikuisista rakastaa pelata tätä peliä. Ja tämän pelin pitäisi olla huoneen keskellä, mikä on järkevää, ja jopa sen yläosassa olisi oltava roikkuvavaloja, jotta siitä tulisi viileämpi kokemus kaikille.

Minigolf: Tämä on peli, jota voi nauttia, jos oikeat varusteet ovat olemassa ja vaikka niille onkin riittävästi tilaa. Joten ennen kuin valitset tämän pelin, varmista, että sinulla on siihen riittävästi tilaa.

Flipperi: Tämä peli on kaikkien mielestä, niin aikuisten kuin lastenkin. Pitämällä sitä on merkitystä, koska sitä on vähemmän ihmisillä, mutta kaikki haluavat soittaa sitä. Se ei vie paljon tilaa, joten sinulla on se helposti.

Tietokonepelit: Olipa lapsi tai mikä tahansa aikuinen, jokainen haluaa, että näytöllä pelataan pelejä, koska sinun on vain sijoitettava sivustoon ja pelattava niitä helposti. Tällaiset pelit ovat erittäin tärkeitä pitää.

KIDS PELIT
Pieni koripallovanne: Myös tämä peli ei vaadi paljon tilaa, mutta on hyödyllistä, koska lapset pitävät siitä. Pienen värikkään koripallon pitäminen houkuttelee heitä peliin. Lapset nauttivat tämän pelin pelaamisesta paljon, ja jos sinulla on se sisätiloissa, he tulevat ehdottomasti leikkimään.

Kori täynnä leluja: Jos pidät korin täynnä leluja, lapsilla on erilaisia pelata. Tytöt eivät pidä pääasiassa poikien pelaamista peleistä, joten tytöt voivat istua ja pelata haluamiaan pelejä.

Tietokonepelit: Lapset ovat kiinnostuneita pelaamaan tietokonepelejä, joissa he voivat ajaa autoja käytännössä näytöllä.

Millaisen ympäristön sinun täytyy luoda pelaajille?

Pelaamiseen osallistuvat ihmiset haluavat asioita, jotka saavat heidät tuntemaan, että tämä on haluamasi paikka. Joten pelien pitäminen ei vain toimi, vaan jopa sinun täytyy tehdä n = suuri osa työstä paikan sisäympäristössä .

Tehtävät


Huoneen valitseminen: Valitsemasi huoneen tulisi olla iso huone, koska pitämällä niin monta peliä jokaisessa pienessä huoneessa, saat sinut ja muut ihmiset ärtyneiksi. Joten valitse huone, jossa mielestäsi jokainen peli pelataan mukavasti. Kuten takapihahuone, joka on tyhjä niin kauan tai jopa kellarissasi, valinta on sinun.

Seinien maalien valinta: Huoneen seinien on oltava sen pelin mukaan, jota siellä pelataan. Jos sinulla on varaa lasten osastoon, voit laittaa sarjakuvien ja sarjakuvien kilpailijoiden kuvia seinille ja aikuisten osastoon voit laittaa värejä, jotka ovat kirkkaita ja houkuttelevia ihmisille, ja sinäkin sininen, oranssi ja punainen. Missä ihmiset pääsevät huoneeseen ja nauttivat paikan ympäristöstä.

Valojen valinta: Sinulla on oltava paljon valoja huoneessa, jotka ovat myös kirkkaita ja erittäin värikkäitä. Koska valot ovat tärkeässä asemassa ihmisen mielialan muodostamisessa. Jos sinulla on hämärät valot, ihmiset eivät nautti pelien pelaamisesta siellä.

Kulma: Pidä kulma juomille ja juomille, mikä on tärkeää, koska monet ihmiset haluavat nauttia toisistaan ​​samalla kun pelaavat tai rentoutuvat.

Kaikilla tällaisilla asioilla, jos pidetään mielessä, henkilöllä voi olla paras pelihuone vain omassa paikassa. Tee ensin luettelo asioista, jotka haluat olla pelihuoneessasi, käy läpi kuukausibudjetti (ei välttämätön) ja sitten vain käy sitä varten!!!

 

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita