Suunnittelet erityisen pelihuone perheellesi

Nykyään teknologiavetoisessa maailmassa ihmiset menettävät kiinnostuksensa pelin pelaamiseen, kun Internet ja sosiaalinen media ovat hallinneet elämäämme. Tässä yksinäisessä elämässä hauskanpitoa tai väriä lisäämällä ei vaurioiteta sinua, ja se on hieno tapa liittyä perheeseen yhdessä. Olisi hienoa kokoontua ja parantaa perheenjäsenten osallistumista.

Talon pelihuoneelle oikean makean paikan löytäminen on välttämätöntä. Sinun on pidettävä mielessä tietyt asiat:

  • Minkä tyyppinen peli sinua kiinnostaisi pelaamisesta?

  • Millaisia laitteita tarvitset?

  • Jos tarvitset jotain suurta biljardipöydäksi, missä voit helpottaa sitä?

  • Millaisia lisäkalusteita tarvitset?


Jos pidät joitain asioita mielessä, se auttaa huoneen sisustusta. Monet ihmiset tekevät kellaristaan pelihuoneen, nykyään virtuaalisilla peleillä, ja voit tehdä mediahuoneestasi pelihuoneen.

Biljardipöydät tarvitsevat vähintään 17 × 14 tilaa, ja jos tällaiseen paikkaan ei pääse, voit kokeilla muita pelejä, jotka tarvitsevat vähemmän tilaa, kuten lautapeli, palapelit jne.

Tärkeät elementit huoneessa
Jos pidät korttipeleistä, kuten pokerista, blackjackista, Snapista jne., Mukava pokeripöytä voi olla kätevä. Vielä yksi mukava temppu voi olla kääntyvän pöydällä varustetun pöydän pitäminen lautapeleihin pelaamiseen sekä ruoan ja välipalojen tarjoamiseen.

Lattialla voi olla mukava oleskelualue palapelien ratkaisemiseksi tai interaktiivisten lautapelejen pelaamiseksi, kuten Cookie Island jne.

Neljälle voi olla vielä yksi istuinjärjestely, jossa voidaan pelata lautapelejä, kuten Monopoly, Ludo, Picnic jne., Joissa voi mukavasti istua neljä ihmistä.

Voit sisustaa huoneesi mukavilla videopeleillä, kuten Hoganin Alley, ampumalla ankkapelillä, joka toimii mukavana vetovoimapaikkana. Jos haluat jatkaa funky-baarityylistä teemaa, voit lisätä tikkataulun yhdelle seinästä.

Vielä yksi luova idea olisi maalata lattialle hopscotch-levy, jota voit pelata milloin tahansa. Hieno sekoitus olisi, jos pystyt hyödyntämään televisiota ja lisättyjä äänilaitteita lisäämään virtuaalisen pelaamisen hauskaa Playstationin ja Wii: n alkaessa.

Vielä yksi asia, jonka ei tarvitse olla sivussa, on se, että ruoan ja välipaloja on oltava saatavilla ja tämä tekee ilmapiiristä hauskaa ja täynnä. Sinulla voi olla kaappi välipaloja ja juomia varten lapsille sekä jotkut oluet teini-ikäisille tai vanhuksille, jotta he tuntevat koko paikan.

Jos tilaa sallii, voit myös asettaa pienen keilakaistan, koska se voi sopia hyvin kaikille ja tehdä pelaamisjuhlista vilkkaan.

Sinun kiinnostuksesi ja nautimasi aktiviteettityypit tekevät päätöksen sinulle sopivasta pelihuoneesta.

Palapelin kappaleiden tekeminen toisiinsa
Kun teet päätöksen, että tarvitset pelihuoneen, ja päätät sen sijainnin, on tärkeää suunnitella, mihin huonekaluosa ja pelaaminen menee, koska tämä voi vaikuttaa huoneen kokonaiseen sisustukseen ja siihen, kuinka kaikki ovat vuorovaikutuksessa. Yksi nurkka on pidettävä välipaloja varten, ja myös juomia voi nauttia.

On välttämätöntä päättää, mitkä huoneesi tärkeimmät kohokohdat ovat - shakkipöydät, snookerpöytä jne. Ja kaikki asiat on sisustettu tässä.

Tärkeää on myös tehdä päätös lattian tekstuurista, joka ei ole liukas ja ei karkea leikkiä varten. Jos se on erittäin liukas, se voi johtaa onnettomuuksiin ja on karkea, se voi aiheuttaa kitkaa tyypillisesti pallopeleissä. Oikeat lattiatyypit ovat tärkeitä.

Seuraava mahdollinen vaihe on valaistus. Koko huoneen valaistamiseksi on oltava runsaasti valoa. Voidaan tarvita voimakasta valoa, jotta voidaan korostaa tärkeintä vetovoimaasi, joka voi olla biljardipöytä tai snookerpöytä tai shakkipöytä.

Siellä on myös sisustuksen ja seinien näkökulma. Jos pelkäät huonoista onnettomuuksista etkä halua käyttää kuvia ja maalauksia, voit saada seinillesi maalattuja huonoja merkkejä tai hienoja kuvia eeppisistä elokuvista, joissa näytetään peliä, esimerkiksi Lord of the rings tai Avengers. Nämä voivat liittyä myös toisiinsa.

Jos peli on enemmän lapsille, voit käyttää Mario-kaltaisia ​​hahmoja innostumaan. Tämä riippuu budjetistasi ja siitä, kuinka haluat hallita huonetta. Voit jatkaa liikkumista pelivarusteiden asetusten ja sijaintien avulla, kunnes olet tyytyväinen järjestelyyn.

Päätöksen tekeminen perheenä


Pelin yön on tarkoitus olla koko perheen kanssa käydyn vuorovaikutuksen istunto, ja on ensiarvoisen tärkeää ottaa ideoita tiliisi ja työskennellä yhdessä pelaamaan huoneeseen täynnä vilkkautta. Jos sinulla on lapsia, on tärkeää suunnitella huone siten, että lapsilla on myös hauskaa ja aikuiset voivat tulla myös leikkimään.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita