Täydellinen pelihuone täydelliseen pelikokemukseen

Pelihuone mielestäsi

Muista päivät, jolloin koululaiset tulevat koulusta ja menevät sitten pelikauppoihin, tuhlaavat aikaa ja rahaa peleilleen ja vedovat suosittuihin peleihin, kuten Tekken 3. Ei vain koululaiset, mutta jopa aikuiset, jotka ovat intohimoisia pelaamiseen, käyivät tällaisissa pelihuoneissa.

Mutta nyt pelaamisskenaario on muuttunut yleisesti ja seisomalla ja pelaamalla pelejä TV-näytöillä tuhlaamaan paljon aikaa ja rahaa, voit nyt kutsua ystäväsi kotiisi ja pelata pelejä istuen mukavasti istuinalueella tai sohvalla ja pelaamalla viimeisintä Play Station 4 tai Nintendo Wii -peli 3D-televisiossa ja Dolby Surround -äänellä.

Koko pelikokemus on kääntynyt vuoroon ottaen peliesityksen 2D-televisiosta, stereoäänestä uuteen 3D-visuaaliseen ja surround-ääneen.

Alla on luettelo kaikista asioista, joita tarvitaan uuteen todelliseen pelikokemukseen:

Oikean huoneen valinta

Pelipeleissä sinun tulee valita huone, josta monet ihmiset eivät tule ja joka on hiukan eristyksissä, jotta häiriintyisit pelatessasi peliä.

Voit valita talosi kellarin tai ullakon tehdäksesi siitä oman pelihuoneesi.

Pelimukavuus varmistaa vähemmän rasitustaSohva, jossa istut ja pelaat peliä, on yhtä tärkeä kuin muut elektroniset laitteet, jotka auttavat sinua pelaamisessa. Varmista, että se on mukava eikä se ole kova eikä liian pehmeä, jotta sinä uppoaisit sinänsä.

Varmista myös, että se on oikein sijoitettuna televisiosta ja että aina istuessasi et stressaata lihastasi ja tunnet olosi rentoksi samalla aktiivisena ja nauttien peliä. Sen tulisi olla etäisyydellä, josta voit nähdä selvästi ilman, että silmiäsi rasitetaan.

Hyllyt tulee tehdä joko näytön alapuolelle tai yläpuolelle, jotta konsolit, subwoofer, virtalähde ja erilliset hyllyt sijoitettaisiin DVD-levyjen sijoittamiseen. Voit myös käyttää DVD-levypakkausta, jossa voit järjestää kaikki DVD-levyt samassa paikassa.

Yksi hyvistä suosituksista pelatussohvalle on 2 kpl Intex Ultra Lounge puhallettava tuoli / ottomaaninen sohva Dorm Gaming -tuoli.

Parannetut ääni- ja videolaitteet takaavat lopullisen kokemuksenNiiden on oltava hyvälaatuisia, eikä laadusta saa tehdä kompromisseja näiden laitteiden kanssa. Loppujen lopuksi kuka nauttii pelistä, jossa ei ole ääntä ja huonolaatuista videota.

Videon tulee olla selkeää, ei liian kirkasta eikä liian tylsää. Nykyään useimmissa näytöissä ja televisioissa on anturit, jotka säätävät kirkkautta automaattisesti huoneen valon mukaan.

Äänen tulee olla selkeää eikä sen pitäisi olla taipuvainen tai liian raskas. Voit käyttää surround-kaiuttimia 5.1 tai uudempaa äärimmäisen pelikokemuksen saamiseksi.

Ehdotukseni televisioon olisi Sony BRAVIA. Voit myös etsiä 3D-televisioita ja lasit, jotka sopivat budjettisi. Bose-kaiuttimet tarjoavat lopullisen surround-äänen, ei pelin pelaamista.

Laadukas pelivarustus ja vähemmän viiveitä

Käytä konsolit, kuten Playstation, Xbox-sarja Nitendo Wii, tai osta aina järjestelmäsi kanssa yhteensopiva peli, jotta vältetään tarpeettomia viiveitä pelaamisen aikana.

Laadukas ääni- ja näytönohjain, prosessorit ja keskeyttävä virtalähde ovat aina välttämättömiä.

Voit käyttää Microsoftin peliohjaimia mihin tahansa sodankäynnin peleihin ja Microsoftin ohjaukseen ja ohjaussauvoihin jännittävään kilpailukokemukseen.

Voit myös käyttää lisälaitteita, kuten kaukosäätimiä, subwooferia, langattomia reitittimiä, äänipalkkeja sujuvan pelikokemuksen saamiseksi.

Äänieristys ja johdotus häiriöiden vähentämiseksi

Koska äänitasot ovat korkeat, on mahdollista, että häiritset muita perheenjäseniäsi ja naapureitasi, joten aseta matot lattialle ja käytä vaahtoa paikoissa, joissa äänet yleensä poistuvat huoneesta.

Koska käytetään paljon laitteita, niin paljon johdoilla on taipumus sotkeutua, joten pidä johto aina maton alla ja sido ne siististi ja käytä korkealaatuista jatkojohtoa ja pistorasiaa kaikenlaisten vaurioiden välttämiseksi.

Voit kiinnittää johtimet yhteen paikkaan myös ankkateipillä.

Pelit, jotka sinun tulisi ehdottomasti kokeilla

Jos sinulla on maku autoista ja pidät nopeudesta, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa ”Need for Speed: Most Wanted”, jota voi pelata yksinpelinä ja myös moninpelinä verkossa. Jos olet taistelija ja halusit aina tietää mitä sotilaana on, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa ”Call of Duty: Black Ops”. Toisaalta, jos pidät suunnittelustrategiasta mihin tahansa taisteluun, sinun pitäisi mennä Age of Empires -tapahtumaan.

Koska suurin osa pelaajista on yleensä korkeakouluopiskelijoita, he voivat kokeilla peliä “Counterstrike”, jota voidaan pelata verkossa ja myös yliopiston paikallisessa verkossa. Ei vain tämä, jos sinusta tulee ammattipelaaja, on todennäköistä, että pystyt edustamaan korkeakoulua teknisissä festivaaleissa, joita järjestävät monet tekniset instituutiot ympäri maata.

Muista, että näiden pelien uudet versiot tulevat jatkuvasti ja ne vaativat päivitetyt laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset. Joten suositellaan ostamaan uusimmat ohjaimet ja ohjelmistot vastaamaan pelin vaatimuksia.

Muuten peli aiheuttaisi ongelmia, kuten ääni- ja videoviiveitä, keskeydy niiden välillä, joten on aina parempi ostaa uusimmat laitteistot ja ohjaimet näiden pelien sujuvan toiminnan kannalta.

Osta aina alkuperäisiä DVD-levyjä aitoilta jakelijoilta, ei laittomasti valmistetuilta, koska ne sisältävät todennäköisesti jonkinlaisen viruksen, joka voi vahingoittaa pelijärjestelmääsi. Voit tilata uusimmat nämä pelit verkkokaupasta tai ostaa lähimmästä DVD-kaupasta.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, varmista, että sinulla on intohimo peleihin ja jännitystä viimeistellä suosikkipelisi tulevat versiot. Hyvä pelikokemus kovan työpäivän ja stressin jälkeen saa sinut virkistämään ja latautumaan. Se voi toimia myös hyvänä menneisyyden aikaa, kun sinusta tuntuu kyllästynyt.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita