Täydellinen valaistus

Epäilemättä on oikea aika, kun olemme huomanneet, kuinka tärkeää on viettää laadukasta aikaa perheidemme kanssa. Joten miten voimme sivuuttaa sijainnin, joka osoittaa arvonsa nykypäivän talossa? Yksinkertaisesti suunniteltu ja riittävän etäisyydellä sijaitseva sijainti, joka tietää vain asettaa mielialasi oikealle.

Pelihuoneen suunnittelu


Paras pelihuoneen suunnittelussa on se, että se on räätälöity suunnittelusta sisustamiseen juuri niin kuin haluat.Valaistuksella on sama merkitys pelihuoneilla, kuin itse pelihuoneilla on elämässämme. Täydellisten valojen asettaminen on helppoa, mutta se voi olla hankala. Joten se on yhtä välttämätöntä kuin oikeiden pelien hakeminen.

Laitteista huonekaluihin ja seinistä lattiaan, kun istut perheesi kanssa suunnitellessasi ja päättäessäsi pelihuoneen asioita, muista, että on yhtä tärkeää tai tärkeätä päättää myös salamasta. Valot vaikuttavat mielialaan, joten muista päättää, kuinka paljon suurimpaan valoon haluat ja kuinka paljon vähimmäisvaloon, jota sinulla on varaa olla.

Kuten sanottiin, on jopa tärkeämpää päättää tästä huoneen osasta, kun tiedät, että salamalla on suora yhteys ihmisten mielialaan ja yhtä tärkeää on maksimoida pelihuoneesi hyödyllisyys.

Salama ei vain auta sinua luomaan ainutlaatuisen ympäristön tietyn pelin ainutlaatuiselle kokemukselle, vaan myös asettaa sinut ja perheesi tietylle tunnelmalle. Esimerkiksi voimakkaasti valaistu huone on välttämätöntä lasten leikkiä varten. Mutta se ei ole tuskin romanttinen.

Jos asianmukainen valaistus voi tehdä erittäin hyvin suunnitelluista ja suunnitelluista huoneista näyttäviä hankalilta, se voi myös auttaa tuomaan elämää siihen. Joten kun pieni harkinta ja uudelleensuunnittelu voi antaa sinulle miellyttävän ja täydellisen tunnelman, tee se.

Pelihuoneasetukset
Seinävalaisimet ovat loistava vaihtoehto. Käy lähimmässä jälleenmyyjässä, joka myy seinävalaisimia, ja tiedät laajan ja suuren valikoiman vaihtoehtoja. Ne eivät vain tarjoa valoa, vaan lisäävät myös koristekappaleen seiniin.

Jos sinulla on baaripöytä huoneen yhdessä kulmassa tai aamiaispöytä, riipusvalo on toinen mielenkiintoinen valinta, jonka voit lisätä luetteloon. Nämä valaisimet ripustetaan katosta ketjulla tai sauvalla, jonka avulla voit valaista vain kyseisen huoneen osan, kun et tunne valon vaatimusta missään muussa osassa.

Perinteiset putkivalaisimet ovat kuitenkin jo poissa trendistä, mutta jos niitä on silti pelihuoneesi sijainnissa, poista ne. Ensinnäkin, ne näyttävät huonoilta, eivätkä ne missään tapauksessa sovi teemaasi. Kaksi, heidän valkoinen valo on vain spoileri.

Mainstream, jos olet myös ajatellut biljardipöydän asentamista pelihuoneeseesi. Älä ainakaan tee siitä näyttää perinteiseltä. Täydellinen uima-allaspeli ei tapahdu vain. Se vaatii tunnelmaa. Se ei voi olla niin matala kuin pimeä, ettet voi edes potata uima-allasta, eikä sen pitäisi olla liian kirkas. Kun pelaat uima-allasta, valon tulisi olla vain riittävä valaisemaan biljardipöytäsi.

Tässäkin tapauksessa ripustettavat tai ripustetut valot ovat vain biljardipöydän trendi. Ne voidaan ripustaa katosta monin tavoin ja ne lisäävät ylimmän kauneuden huoneeseen, jossa on baareja vähän himmeässä tai tummemmassa ympäristössä.

Sinun tulisi myös huomata, että joissakin tai monissa tapauksissa valojen asentaminen voi olla päänsärky. Saatat tarvita teknistä ja arkkitehtonista tukea, jos olet tekemässä erityistä paikkaa talossa tai muuntamassa jotain muuta pelihuoneeksi. Tai yksinkertaisesti ottamalla apua sähköasentajalta voi myös olla apua. Se ei edes maksaisi sinulle paljon.

Se on kiinnostavaa. Joten saatat mennä hulluksi valot asennuksen kanssa. Muista vain, että salaman tulisi olla tasaisesti jakautuneena huoneessa. Kun tarvitset täydellistä valaistusta, ei pitäisi tapahtua, että toinen puoli palaa enemmän kuin toiset.

Seuraavat tekijät voivat auttaa sinua päättämään salaman hiukan paremmin.

  • Utility / hyödyllisyys.

  • Jos ajatus isojen seinäpeilien sijoittamisesta tuli kerran mieleesi, toteuta se. Peilit auttavat heijastamaan elämää ja valoa. Pieni valaistus voi näyttää olevan paljon enemmän peilien heijastamisessa.Nyt kun puhumme salamasta ja valaistuksesta, kuinka unohdamme kynttilät?

  • Menevät ovat ajat, jolloin kynttilöitä käytettiin vain heille sähkö meni pois. Kynttilöitä käytetään nykyään laajempaan joukkoon, ja ne eivät tee vähemmän tarjoamaan täydellistä tunnelmaa.

  • Kynttiläillalliset ovat vain välttämättömiä romanttisissa suhteissa. Nyt kun sinulla on täydellinen sijainti niin lähellä kuin talosi vieressä, sinun ei tarvitse edes viettää omaisuuspaikkaa kynttiläillallisilla. Itse asiassa huoneesi voi tarjota sinulle ainutlaatuisimman yllätön, jonka voit suunnitella kumppanillesi. Aseta vain jonkun kynttilän ympärille huoneessa, sokea taita kumppanisi ja bham! Yllätys.


Kynttilät tuovat täydellisen romanttisen salaman myös tuoksun. Lisäksi kynttilöitä on saatavana monenlaisissa väreissä ja malleissa.

Valaistus on yksi laaja kenttä. Tee oikeita päätöksiä ja huomioita. Aivan täydellinen salama voi tehdä paljon eroa.

 

 

 

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita