Vauva vaiheet teemapohjaisen pelihuoneen luomiseen ja ylläpitämiseen

Olet ehkä löytänyt monen tyyppisiä pelihuoneita elämässäsi. Saatat olla myös oma pelihuone lapsena. Mutta oletko koskaan ajatellut sille, kuinka voit käyttää virkistysideoita muuntamalla talosi yleistä lähestymistapaa. Tänään minusta on ilo kertoa sinulle siitä, kuinka voit pukeutua huoneeseesi tietyn teeman perusteella. Voit tehdä huoneen tyttövauvalle tai poikavauvalle, molemmilla on etuja ja voit hyödyntää näitä etuja ja suunnitella täydellisen teeman.

Sanoisin myös, että pelihuoneet voisivat olla täydellinen juhlatila lapsillesi. Viime vuonna yksi ystäväni suunnitteli ja suunnitteli huoneen tyttövauvalle ja esitteli sen hänelle syntymäpäivänä. Haluaisin ottaa sivun ystäväni pelitilan ulkoasusta ja välittää sen lukijoilleni. On monia upeita tapoja, joilla voidaan pelata ulkonäkö pelihuoneessa, ja teemapohjaiset pelihuoneet ovat aina lumoavia.Ennen kuin jatkat eteenpäin, haluaisin ensin kertoa sinulle joihinkin teemapohjaisen leikkihuoneen suunnittelun haitoista:

Nämä ovat lyhytaikaisia, kun kyllästyy tiettyyn teemaan, ja saatat joutua hankkimaan sen kunnostuksen kokonaan.
Teemapohjaiset huoneet ovat suhteellisen korkeampia hintoja. Erät ovat aina kalliita, ja joskus joudut hankkimaan kiinnitykset räätälöitynä.

Se tulee olemaan jopa kallista, kun saat huoneesi mukaan räätälöityjä tuotteita.
Huoneessa käytettyjä huonekaluja ja muita asioita ei voi kunnostaa. On suositeltavaa käyttää taustakuvia ja irrotettavia tavaroita, jotka voidaan jakaa alustaan helposti.

Ideoiden aarre


No, siirrytään nyt kohti ideoita -osaa. Tarkastelemme täällä Barbie-prinsessa -teeman idean esittelyä. Sinun on luotava mini Barbie-linna tyttöllesi.

Teemapohjainen seinämaalaus:


Kun tutkit markkinoita, törmäät moniin Barbie-seinätaiteisiin, kuten teemapapereihin, jotka on liimattu seiniin. Voit myös saada nuken kuvakkeet ja hänen seuralaisensa maalaamaan seinälle. Tällainen on näiden nuken karisma, että pieni prinsessasi rakastuu heti huoneeseen heti, kun hän avaa portin.

Barbie-nukketalo:


Koska me kaikki tunnemme sen tosiasian, että Barbie on erittäin tunnettu tyttöjen lelulelu, pienestä nukkekodista tulee pakollinen tarve. Tätä tarkoitusta varten joudut ehkä käyttämään ylimääräistä rahaa, koska kauniit Barbie-talot ovat parasta saada käsityönä kuin ostamalla ne kaupoista.

Se ei ehkä riitä, koska joudut sitten työskentelemään nukketeoksen sisustuksessa. Paljon nukkeja on lisättävä taloon, ja sinun on ehkä ostettava heidän mekkonsa, sänkynsä, peilipöydänsä ja kaikki muut asiat, joita prinsessasi saattaa tarvita sivuttaiskäyttöön.

Värivalo:


Seuraava tärkeä huomioitava kohta on huoneen valaistus. Koska Barbie-nukkejen väri on vaaleanpunainen, voit asentaa vaaleanpunaisen ja valkoisen valaistuksen pelihuoneen kimaltelemiseksi. Teeman täydellisen ilmeen perustelemiseksi on tärkeää lisätä valoja, jotka kestävät sen kanssa täydellisesti. Siksi sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, mihin valo asennetaan ja mikä on väri.

Samankaltaiset huonekalut ja kiinnikkeet:


Tämä osio maksaa sinulle enemmän kuin mikään muu tässä teemassa määritetty osa. Kun tutkit markkinoita, et todellakaan löydä Barbie-huonekaluja juuri niin. Nämä ovat teemoja, joita on käsiteltävä. Sinun on saatava huonekalut muotoilluksi. Saatat tarvita vaaleanpunaisia ​​jakkarat tai sohvat. Barbie-papulaukut voivat toimia myös huoneen ulkoasun kanssa. Taulukoiden on oltava vaaleanpunaisia ​​ja niin kuin kaappeja. Tämän lisäksi saatat tarvita vaaleanpunaisia ​​lattiavärejä. Mukauttaessasi Barbie-linnan kokonaiskuvaa, saatat joutua käyttämään valtavia taalaa. Ja tämä voisi olla paras lahja pienelle enkelellesi.

Lisätarvikkeet:


Jotta huone olisi viimeinen, sinun on lisättävä Barbie-lisävarusteita, kuten hänen musiikkijärjestelmänsä, verhot, vastaavat lelut ja paljon muuta. Tämä voi olla sinun talon sisäinen Barbie-maa, jossa kaikki prinsessasi liittyvät tytöt voivat rentoutua ja leikkiä.

Teemapohjainen pelihuone saattaa olla kallista, mutta heillä on silmäyksensä, jota ei koskaan voi unohtaa. Tällaisen mahtava idean toteuttamisen jälkeen voit varmasti tulla inspiraationa muille vanhemmille.

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita