Vauvojen Videopelien Viisi Parhainta Valintaamme

Ei vain aikuiset ja teini-ikäiset voivat nauttia videopelien pelaamisesta. Voi ei! Nuoremmalla sukupolvella on myös omat ideansa siitä, mitkä pelit heille sopivat, ja tulet hämmästymään siitä, mitkä niistä ovat.

Nämä eivät ole pelkästään pelejä, nämä pelit stimuloivat, kehittävät ja auttavat lapsiasi kasvamaan, opettamalla heille uusia sanoja, uusia merkityksiä, uusia kuvia ja paljon muuta, kun ne etenevät nuorempien vuosien aikana.

Päivän artikkelissa halusimme näyttää sinulle viisi suosituinta valintaa, joten hyppäämme eteenpäin katsomaan mitä siellä on.

Eläintarhan maailma
Ensinnäkin, jokaisen pienen suosikki paikka olla, eläintarha. Tämä simulaattori tarjoaa paljon, kun on kyse lapsesi mielikuvituksen sieppaamisesta ja heidän luovuuden tilaa laajentamisesta.

Paitsi että voit muuttaa eläinten värejä ja kuvioita, myös lapset voivat todella syventyä muotoihin ja kokoihin muokkaamalla kaikkea korvista, hännistä, nenistä, jalista, päästä ja kaikkea mitä voit melko ajatella.

Yleensä tätä peliä käytetään PC: llä, mutta voit löytää muitakin versioita, jotka ovat samanlaisia myös konsolipeleissä, kuten Wii.

ItzaBitza


Kyllä, tämä peli on suurta sanottavaa ja vaikuttaa siltä, ​​että vauva on nimennyt sen, mutta tämä on jälleen vallankumouksellinen peli, joka on suunniteltu auttamaan testaamaan ja parantamaan kaikkea lukemisesta kirjoitustaitoon, mikä on ensiarvoisen tärkeää niin nuorena. .

Lapset voivat piirtää jotain ja sitten valmistuttuaan piirustus herää eloon ja pelin sisäiset merkit ovat sitten vuorovaikutuksessa lapsesi piirustuksen kanssa. Pelkästään tämä tuo hämmästystä ja kunnioitusta lapsesi kasvoihin, mutta sinulla on myös pieniä sivuvieraita, joiden avulla lapset voivat edistyä tarinan läpi.

Jos haluat auttaa lisäämään lapsesi sanastoa, tämä voisi olla peli sinulle.

Pikku lemmikkikauppa


Tämä on peli, josta olet todennäköisesti kuullut aiemmin heidän tekemiensä suurten markkinointikampanjoiden takia. Peli on halpa ja iloinen ja antaa vauvallesi mahdollisuuden oppia huolehtimaan eläimistä virtuaalisessa tyylillisessä lemmikkikaupassa.Yli 32 lemmikkieläintä maineessa lapsesi osallistuu arvoituksiin, minipeleihin, jotka auttavat heitä voittamaan muut tarvikkeet ja leikkikalut. Se on täydellinen peli, joka pitää lapsesi viihdyttävänä, mutta antaa heidän huolehtia ja oppia samaan aikaan.

Oma SIMS


Olemme kaikki rakastaneet tämän pelin suosittua aikuisversiota, SIMS: ää, mutta nyt kaupungissa on vielä viileämpi peli. Uusi peli menee nimellä My SIMS ja on täydellinen nuoremmalle pelaajien sukupolvelle keskuudessamme. Kyllä, siellä on tavallinen moninpeli, mutta koska tämä peli on suunnattu lapsille, EA on onnistunut toteuttamaan joitain hienoja turvaominaisuuksia, kuten vain kutsu-järjestelmä, jonka avulla pelaaja voi lisätä vain ystäviä.

Pelaat peliä samalla tavalla kuin normaalissa SIMS-pelissä, joten voit elää päivittäisiä skenaarioita ja rakentaa omia perheitäsi. Ainoa ero on, että tämä peli on paljon lapsiystävällisempi ja edistää monia tämän näkökohtia koko pelin ajan, ei pelkästään se, että se on valtava turvallisuusominaisuus, joka on jokaisen vanhemman unelma.


Tavoite tai ei tavoitetta!


Viimeinkin, meillä on peli, joka sopii kaiken ikäisille ja saa koko perheen mukaan. Olitpa alle 5-vuotias tai yli 50-vuotias tavoitepeli tai ei tavoitepeli tarjoaa sinulle paljon hauskaa, ja on niin monia erilaisia ​​asioita, joita voit tehdä pelatessasi tätä peliä. Pelaa sitten poika tyttäriäsi tai ansaitset Tähtipisteitä hahmotaidosi kehittämiseksi. Tämä pirteä pieni peli saa kaikki nauramaan ja hauskanpitoon.

Emme ole vielä sanoneet teille tämän pelin parasta osaa, ja se on, että peliä voi pelata ilmaiseksi. On totta, että luet oikein, tavoite tai ei tavoite ole vain loistava oppiaksesi lapsillesi kommunikaatiota ja silmästä käteen -sovittamistaitoja, mutta se ei myöskään maksa sinulle pelaamista. Jotka nykypäivän kalliiden lelujen ja pelien maailmassa ovat erittäin hyödyllisiä vanhemmille, jotka etsivät kaikkia pelejä, joita he aikovat ostaa pienille lapsilleen ja vauvoilleen.

Yhteenveto


Nykyään markkinoilla on monia pelejä ja alustoja, mutta kun kyse on lapsista, haluat heidän hyötyvän videopelistä tavalla, joka auttaa parantamaan heidän viestintäänsä ja yleisiä oppimiskykyään. Haluat myös etsiä pelejä, joissa on upeat turvallisuusominaisuudet, jos moninpeliset vaihtoehdot ovat osa pelin ydinominaisuuksia. Tämä kaikki antaa sinulle vanhempana mielenrauhan, että teet sen oikein.

 

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita