Viisi yksinkertaista vaihetta urheiluaiheisen pelihuoneen saamiseen

Pelihuoneen tunnelma on yksi ratkaisevista tekijöistä, jotka tekevät pelihuoneestasi parhaan virkistyspaikan, johon voit käydä. Kuvittele tätä: Käyt baarissa, jossa ei ole musiikkia, tarjoilijoita, baarimikoja eikä ylenmääriä juomia! Ilmeisesti tällä baarilla ei ole syytä mennä sinne uudestaan. Samanlainen tilanne on pelihuoneissa. Sinulla on oltava oikea ympäristö täydelliseen pelihuoneeseen.

Tämä on tärkeää, koska tämä on paikka, jossa voit vetäytyä pitkän stressaavan päivän jälkeen. Jos tämän paikan ympäristö ja tunnelma eivät ole hauskanpitoa varten, siitä ei ole paljon apua. Ratkaisu tähän on melko yksinkertainen - urheiluaiheisen pelihuoneen tarjoaminen.

Se on paras tapa palauttaa stadionin ilmapiiri, jossa elävä peli saattaa olla käynnissä. Kuinka jatkat?

Suunnitellessasi urheilu-teemaista pelihuonetta sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin huoneen näkökohtiin:

  • Accessorizing

  • Huonekalujen kiinnitys

  • Virkistysvälineet

  • lattianpäällyste

  • Valaistus


Accessorizing  • Aloitetaan ensimmäisestä näkökohdasta. Huoneeseen pääsy edellyttää jokaisen yksityiskohdan lisäämistä, jotta se sopii teemaan. Se sisältää koristeiden kiinnittämisen, kuten joukkuekellot, lasiesineiden ostamisen joukkuelogoilla, urheilu muistoesineiden seinillä, joukkuekellon kiinnittämisen seinälle jne. Esimerkiksi jalkapallon muotoisten mukien käyttäminen tavallisten sijasta sopii tähän luokkaan. Pelihuoneet toimivat stressitilanteissa.

  • On tärkeää, että ne ovat visuaalisesti ja esteettisesti houkuttelevia. Kun päätät tehdä siitä urheiluaiheisen pelihuoneen, velvollisuus vain kasvaa. Urheilumerkkien ja julisteiden lisääminen on myös pitkä matka urheiluaiheisen pelihuoneen lisävarusteisiin. Yksi erittäin tärkeä asia muistaa ei ole kiirehtiä koristeiden kanssa. Ota kaikki vapaa-aika, joka tarvitset löytääksesi ne erityiset henkilökohtaiset kappaleet, jotka auttavat lisäämään oikean maun suosikkihuoneeseesi.
  • Kirpputorit ja verkkohuutokauppasivustot ovat parhaat paikat etsimään näitä. Mutta sinun on oltava hyvin varovainen. Ylilaitaan meneminen koristeineen on erittäin helppoa ja tämä tekee huoneesta sotkuisen. Tämän seurauksena sisustusta ei arvosteta, eikä ratkaista tarkoitusta, joka koskee yksinomaan rentouttavaa tilaa.


Urheiluaiheinen pelihuone


Kun päätetään urheiluaiheisen pelihuoneen huonekaluista, inspiraatio voidaan ottaa urheilubaareista. On paljon parempi käydä funky-huonekaluvälineissä, kuten papusäkeissä, sen sijaan, että ostaisit surkeat säännölliset sohvat.

Pelaajille on oltava huonekalut, jotka ovat oikealla korkeudella pelipöydille. Esimerkiksi puisten / muovisten ulosteiden pitäminen pelipöydän ympärillä on järkevämpää kuin tuolille meneminen.Elintarvikkeiden pitämistä varten tulisi olla myös muutama varapöytä, ja niitä voi aina käyttää lautapeleihin. Olisi varmistettava, että huonekalut eivät sotkea tilaa. Siellä pitäisi olla tarpeeksi tilaa kävellä.

Jälleen, kirpputorit ja verkkokaupat ovat sopivia paikkoja ostaa huonekaluja. On suositeltavaa pidättäytyä ostamasta raskaita huonekaluja, joita on vaikea siirtää. Taitettavat pöydät ja tuolit ovat fiksu valinta.

Virkistysvälineet


Virkistysvälineisiin kuuluvat mm. Minijääkaapit, jääpalakone, popcorn-koneet, langattomat reitittimet jne. Ne lisäävät tehokkaasti pysyvää tunnelmaa pelihuoneeseen. On järkevää, että popcorn ja juomat ovat pakollisia pelin aikana. Siten, jos haluat palauttaa pelihuoneesi stadionin ilmapiirin, silloin näiden koneiden käytöstä on suurta apua.

Trendikkäät virkistysvälineet ovat molemmat erittäin hyödyllisiä ja näyttävät erittäin säröiltä lisääen huoneen sisustusarvon. Nämä lisäosat pelihuoneeseesi tekevät siitä lähes vastustamattoman. Kuvittele, että sinun ei tarvitse poistua huoneesta saada suosikkioluttasi pelatessasi snookeria tai kun odotat omaa popcornia, kun olet keskellä intensiivistä karomipeliä!Jääkaapista juomien jäähdyttämiseksi tulee väistämätöntä. On muistettava, että nämä ovat kertaluonteisia sijoituksia, joten ei pitäisi epäröi maksaa vähän ylimääräistä. Voit esimerkiksi sijoittaa vähän enemmän ja hankkia itsellesi ammattitason jääkaappin, joka on täysin katettu virallisesti lisensoiduilla joukkuelogoilla.

Kotiteatterijärjestelmän lisääminen huoneeseen auttaa myös merkittävästi luomaan erittäin stadionimaisen ilmapiirin. Ah, surround-äänen taikuutta!

lattianpäällyste


Lattianpäällyste on yksi osa pelihuonetta, jonka ihmiset yleensä unohtaa. Se on surullinen, koska se voi olla niin hyödyllinen antamalla urheiluteemaiselle pelihuoneellesi reunan. Annan sinulle muutamia vinkkejä:

Voit korjata huoneeseen maton, joka näyttää nurmikolta. Tämä voi olla yksi niistä muovimatoista. Tämä on kätevä pestä myös likaantuneena ja on ystävällinen taskussa.Voit maalata lattian myös shakkilaudan tai muun lautapelin avulla. Tämä on ainutlaatuinen ja helppo tapa tehdä huoneesi sopivaksi urheiluteemaan.

Voit myös kiinnittää teemapohjaisia ​​mattoja lattialle. Suurien teemapohjaisten mattojen etuna on kaksi. Ensinnäkin, jos tahattomia vuotoja esiintyy, matot auttavat piilottamaan jälkiä. Tummanväristen mattojen ottaminen auttaa siten. Toiseksi ne lisäävät huoneeseen sisustusarvon erittäin tehokkaasti.

Huoneen luova valaistus voi olla janoinen työ, mutta se on vaivan arvoista. Säännöllisten CFL-lamppujen ja lamppujen pitäminen pelihuoneessa voi olla räjähdysmäinen. Pelihuoneen valaistuksella voi olla paljon hauskaa. Pelipohjaiset lamput, neon-kyltit ovat muutamia vaihtoehtoja, joita voit käyttää.

Joten näet, että muutaman yksinkertaisen vaiheen noudattaminen auttaa sinua muuttamaan tavallisen tylsän pelihuoneen houkuttelevaksi urheiluaiheiseksi pelihuoneeksi. Nämä vaiheet ovat helppoja ja erittäin tehokkaita luomalla sinulle sopivan ympäristön unohtaaksesi kaikki päivän huolet omassa talossa!

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita