Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita

Kun kyse on raahasta suorituskyvystä, kannettavat tietokoneet ovat aina jääneet jälkeen työpöytäkoneisiin verrattuna. Ne ovat kuitenkin suosittuja siirrettävyytensä vuoksi. Kaikki ihmiset eivät haluaisivat olevan kiinnittyneitä työpöydälle pelatessaan. Lisäksi, jos haluat kantaa tietokonetta pelaamaan moninpelejä ystävien kanssa, pelaaminen kannettava tietokone on paras tapa saada se tapahtumaan!

Näiden pelaamista varten tarkoitettujen kannettavien tietokoneiden päivittäminen ei ole oikeastaan helppoa. Mutta jos haluat improvisoida kannettavan tietokoneen pelien suorituskyvyn, sinun on yleensä oltava riippuvainen tiettyjen ohjelmistojen parannuksista. Tämä rajoittaa mitä pystyt tekemään. On kuitenkin muutamia työkaluja ja muutamia vinkkejä, jotka voivat parantaa kannettavan tietokoneen pelien suorituskykyä.

Paranna kannettavan tietokoneen pelitehoa


Pidä uusimmat ohjaimet asennettuna kannettavaan tietokoneeseen
Ohjaimet, jotka saadaan suurimmalla osalla laitteistoa, ovat vain staattisia. Siellä olisi vähän pieniä päivityksiä, jotka sinun on tehtävä aina silloin tällöin. Uuden ohjaimen, esimerkiksi Ethernet-ohjaimen, asentamisella ei kuitenkaan olisi todellisia välittömiä vaikutuksia kannettavien tietokoneiden pelitehoon. Näytönohjaimen ohjaimet ovat kuitenkin erilaisia.

Suurimmat näytönohjainten valmistajat ATI ja Nvidia taistelevat jatkuvasti paremman suorituskyvyn hallitsemiseksi. Tämä ei tarkoita vain uusien korttien julkaisuja, vaan myös päivityksiä ohjaimille, jotka parantavat markkinoilla jo olevien näytönohjainten suorituskykyä. Jos onnistut kiinnittämään huomiota näytönohjainten arvosteluihin, huomaat yleensä, että vastaavat näytönohjaimet tuottavat paremman suorituskyvyn ajan myötä. Se on kuljettajien parannuksia työssä.

Jos käytät kannettavaa tietokonetta, varmista, että olet asentanut uusimmat ohjaimet, on paras tapa saavuttaa suurin mahdollinen suorituskyky, jos et ole päivittänyt ajureita kannettavan tietokoneesi hankkimispäivästä lähtien, uusimpien versioiden asentaminen auttaisi parantamaan suorituskykyä noin 20%.

CPU: n on oltava ylikellotettu
GPU: n ylikellotuksen suhteen kannettavalle tietokoneelle on enemmän rajoituksia verrattuna työasemiin. CPU: n napsauttaminen ei ole todella mahdollista, mutta harvat mallit sallivat GPU: n ylikellotuksen. Sekä ATI: lla että Nvidialla on tällä hetkellä ohjelmistopaketteihinsa rakennettuja apuohjelmia, jotka mahdollistavat GPU: n ylikellotuksen.

Nämä ovat pohjimmiltaan pari asetusta, joista sinun on huolehdittava. Muistikello ja ydinkello. Muistikello on periaatteessa muistinopeutta, jota käytetään puskuroimaan videon tietoja, kun taas ydinkello on käytännössä GPU: lla olevien tosiasiallisten käsittelyydinten nopeus. Jokaisella ytimellä on ainutlaatuinen ylikellotustoleranssi, joten joudut kokeilemaan, jos joudut valitsemaan maksimivakaa asetus. Sinun on otettava yksi askel kerrallaan etkä yritä ylikellottaa noin 20% alusta alkaen.

Sen sijaan voit vaeltaa sitä vain viidellä prosentilla kerralla. Saatat myös antaa muuttaa järjestelmän tuulettimen nopeutta, jos GPU: lle on omistettu yksi. Jos tämä asetus hallitaan sinulle, älä epäröi kasvattaa tuulettimen nopeutta. Tämä aiheuttaisi varmasti ylimääräistä melua, mutta ylimääräinen jäähdytys tekisi suuremmasta ylikuumenemisesta uskottavaa.

Valitse virta-asetukset
Toisin kuin pöytätietokoneet, kannettavia tietokoneita on tarkoitus käyttää usein kaukana virtalähteestä. Tämä tarkoittaa, että sen virranhallinta on välttämätöntä. PC: ssä voit asettaa virranhallinnan siten, että voit parantaa suorituskykyä, mutta kannettavat tietokoneet yleensä vaihtavat virranhallinnan eri esiasetusten välillä.

Toisinaan kannettavat tietokoneet vaihtavat virranhallinta-asetuksiin, joiden tarkoituksena on säästää virtaa, eivätkä vaihda takaisin haluamaasi aikaan. Tai olisit muuttanut vain virranhallinnan asetukset itse ja myöhemmin sivuuttanut niiden muuttamisen uudelleen. Kummassakin tapauksessa on ehdottomasti varmistettava, että kannettava tietokone käyttää tehokkaan tehoprofiilia pelaamisen aikana.

Lisäksi muutamissa uusimmissa kannettavissa tietokoneissa on jotain kutsuttua grafiikoiksi, jotka ovat kytkettävissä. Tämä tarkoittaa, että kannettavan tietokoneen hienovarainen GPU on kytkettävä itse päälle tarvittaessa ja sammutettava myöhemmin, kun sitä ei tarvita. Jos pelissäsi on huono suorituskyky epätavallisesti, tarkista GPU: n asetukset ja varmista, että vaihdettava grafiikka toimii oikein kuin ne on tarkoitettu.

Poista varjostimen ja rakenteen yksityiskohdat


Toisinaan pelaamista varten tarkoitettuja kannettavia tietokoneita rajoittaa videon laatu ja muistin määrä. Videoautojen käytettävissä oleva muisti on erittäin välttämätön, koska se toimii valtatienä GPU: n ja näytön välillä. Jos se on avaruudesta poissa, liikenne muodostuu ja kehyksenopeudet alkavat laskea.

Paras tapa pelata peliä parempana meille yksinkertaisesti pienentämällä resoluutiota. Ennen kuin voit tehdä sen, on kuitenkin suositeltavaa tarkistaa pelin rakenne ja myös varjo- tai varjostimen asetukset. Korkean resoluution tekstuurit, kun peli on niiden saatavina, voivat kuluttaa paljon muistia. Monimutkaiset varjot tai varjostimet myös osoittaisivat saman tuloksen.

Vaikka kaikilla peleihin kohdistuvilla grafiikan vaikutuksilla voi olla tietty vaikutus suorituskykyyn, nämä ovat asetukset, jotka todennäköisesti parantavat kannettavan tietokoneen pelien suorituskykyä, kun videomuisti sattuu olemaan kannettavan tietokoneen pullonkaula.

Taustasovellukset on sammutettava
Viimeisenä yrittäessäsi parantaa kannettavan tietokoneen pelitoimintoa, voit yrittää sammuttaa järjestelmälokeron sovellukset. Ihannetapauksessa ei saa olla, että paljon sellaisia sovelluksia on käynnissä ollenkaan. Ajan kuluessa ja erilaiset ohjelmat on kuitenkin patched, asennettu tai poistettu, joudut lopulta suurten apuohjelmien kokoelmiin järjestelmälokerossa. Kannettavat tietokoneet eivät ole yhtä tehokkaita kuin pöytätietokoneet, ja pelikannettava tietokone on alttiimpi näiden ohjelmien vaikutuksille.

 

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään