Xbox One S arvostelu - Asettaa Uuden Korkean Pisteen Konsolin Kehittämisessä

Päivitys: Microsoft on mennyt askeleen eteenpäin pelikonsolien kehityksessä julkaisemalla Xbox One S All-Digital Edition -järjestelmän, järjestelmän ilman levykelkkaa, joka voi toistaa vain ladattuja pelejä Xbox Live -kaupasta. All-Digital on saatavana nyt ja on noin 50 dollaria halvempi kuin tavallinen Xbox One S.

Xbox One S saapui kolme vuotta myöhemmin alkuperäisestä Xbox One -sarjasta. Tarjoaa pienemmän, hiljaisemman ja laadukkaamman peliautomaatin, joka osoittaa, mitä nykyinen konsolin sukupolvi voi tehdä. Se on nyt tosiasiallinen Xbox-järjestelmä.

Vaikka pieni osa meistä oli surullinen nähdä alkuperäisen Xbox One -purjehduksen auringonlaskuun, Xbox One S toi joukon teknisiä parannuksia, jolloin siirtyminen HD: stä Ultra HD: hen (alias 4K) ja vie paljon vähemmän hyllyä tilaa myös.

Tätä varten pelit skaalataan uudelle, korkeammalle resoluutiolle - vaikka se ei olekaan aivan "alkuperäisen" 4K: n tasolla, mitä Xbox One X tarjoaa - mutta elokuvat ja TV-ohjelmat antavat onneksi kaiken hyödyn ylimääräisistä pikseleistä , suoratoistatko 4K Netflixiä vai toistatko Ultra HD Blu-ray -sovellusta.

4K: n lisäksi HDR: n lisääminen on myös loistava lisäys konsoliin. Se on tehokkaampi kuin se oli, kun järjestelmä tuli ulos kolme vuotta sitten, ja tilavampi suurempien 2TB kiintolevyjen ansiosta, jotka löytyvät monista konsolin erikoispainoksista.

Puhumattakaan Amazonin Alexa-älykäs avustajan lisätuesta, jonka avulla voit hallita virtaa, äänenvoimakkuutta ja toistoominaisuuksia kytkettyjen Alexa-laitteiden kautta

Vaikka Microsoft on sittemmin julkaissut Xbox One X: n - tehokkaamman version Xbox One -sovelluksesta, joka pystyy pelaamaan pelejä alkuperäisessä 4K-resoluutiossa ilman suurennuskerrointa - uskomme edelleen, että Xbox One S on parempi valinta, jos vain koska se on huomattavasti halvempaa (ja tarvitset todella vakavasti isoa TV-näyttöä huomataksesi 4K joka tapauksessa).Toinen huomioitava asia on, että nyt Xbox-käyttäjän tietokanta on hiukan pirstoutunut. Pelaajat, jotka omistavat Xbox One S: n tai Xbox One X: n, pelaavat Xbox-yksinoikeudella, kuten Gears of War 4 ja Forza Horizon 3 HDR: ssä, kun taas alkuperäisen laitteiston omistajat näkevät ne vain standardivärialueella.

Tämä tarkoittaa eroa keskusteluissa siitä, mitkä pelit ovat kauniita, tai (ehkä pelottavammin) kuinka pelit käsittelevät latausaikoja ja viiveitä.

Microsoft sanoi alun perin, että Xbox One S: n laitteiston ja alkuperäisen konsolin välillä ei ollut todellista eroa, mutta konsolin käynnistyksen jälkeen suoritetut suorituskykyanalyysit ovat osoittaneet, että tietyt pelit toimivat hiukan sujuvammin uudessa konsolissa.

Xbox One S on kuitenkin melko helposti paras järjestelmä, laitteistopohjainen, onko järjestelmien välinen ristiriita Microsoftin kannalta vai kirous, koska Xbox 360 Elite, jonka Microsoft julkaisi vuonna 2007.

>>> Tarkista Xbox One S se Amazon.de


>>> Tarkista Xbox One S se Amazon UK>>> Tarkista Xbox One S se Amazon US


Tämä on erityisen totta, kun tarkastellaan sen hintaa: 399 dollaria (349 puntaa / 549 dollaria) 2TB-versiosta, joka tuli ensimmäisen kerran myyntiin elokuun 2017 alussa, 349 dollaria (299 puntaa / AU 499 dollaria) 1TB-versiosta ja 299 dollaria (£ 249 / AU $ 399) 500 Gt: n malli, joka sijaitsee useimmissa myymälöissä.

Kehittynyt sähkötekniikka. Mooren laki. Ihme. Kutsu sitä mihin tahansa haluat, mutta Xbox One S uhmaa mitä ajattelimme olevan mahdollista, integroimalla massiivisen virtalähteen ja laajan 2TB kiintolevyn runkoon, joka on kaksi viidesosaa alkuperäisen kokoisesta - 17 x 11,4 x 4,4 tuumaa (L x L x D) jos haluat tietää yksityiskohtia.

Kuinka Microsoft veti sen pois, emme koskaan tiedä.

No ... oikeastaan voisimme. Jotain kertoo sen olevan tekemistä huokoisen sivuraideen kanssa, joka mahdollistaa paremman ilmavirran. Tiheämpi muotoilu mahdollistaisi Microsoftin käyttää pienempää tuuletinta, kun taas kiintolevy sijoitetaan suoraan levykelkan taakse - oikean takakulman sijasta - jättäisi paljon ylimääräistä tilaa, jonka Microsoft voisi vain leikata laatikosta kokonaan.

Sitten Microsoft voisi siirtää kiintolevyä ja antaa virrankulutustilan (lähinnä virtalähdeyksikön, jonka löytäisit pöytätietokoneelta) sijoittaa konsolin sisälle sen sijaan, että istuisi sen vieressä. Luo vähemmän tarpeetonta sotkua viihdehyllyllesi. .

Vaikka komponentit ovat siirtyneet laatikon sisäpuolelle, järjestelmän kuori on käynyt läpi oman muutoksen.Kapasitiivisten kosketuspainikkeiden sijasta on kaksi fyysistä nappia virran kytkemiseksi ja poistamiseksi konsolin edessä, ja synkronointi- ja USB 3.0 -portit on viety laitteen sivulta etusivun alaosaan.

Takana on HDMI In -portti, jonka avulla voit viedä kaapelirasian, HDMI Out, joka on HDMI 2.0a / HDCP 2.2, kaksi Super Speed ​​USB -porttia ja S / PDIF- ja Ethernet-portit. Konsolin etuosassa on infrapunapuhallin, jonka avulla voit kytkeä päälle muita laitteita, kuten television, ääni- / videovastaanottimen ja kaapeli- / satelliittirasian.

Ainoa puuttuva asia on Kinectin vakioportti.

Lisäksi, jos pidät konsolistasi äänekkäät värimaailmat - tai jotain muuta kuin valkoista -, sinulla ei ole onnea. Microsoftin Xbox Design Lab -ohjelman avulla voit mukauttaa vain ohjainten väriä, joten itse konsolin ollessa rajoittunut valkoiseen (ellet valitse yhtä julkaistujen erityispainosten osuudesta eri pelien kanssa) ).Vaikka Microsoft on sanonut, että piirisarja on pysynyt täsmälleen samana, se on vaihtanut tavallisen Blu-ray-levyaseman 4K: n HDR-yhteensopivalle levylle, joka pystyy lukemaan Ultra HD Blu-säteet, seuraavan fyysisen median sukupolven.

Xbox One S on hieno ottelu Ultra HD -televisioon, vaikka sillä ei ole aivan täydellistä reunaa Sonyn PS4 Prossa.

Suurin päivitys on graafinen - 4K: n resoluutio. Xbox One S voi joko skaalata kaiken sisällön arvoon 3 840 x 2160 puolestasi, tai voit jättää sen televisioon.

Meillä oli huolta siitä, että tämän sisällön lataaminen ja puskurointi vievät aikoja, ja silti näyttää siltä, että sisältö latautuu täällä nopeammin jopa suuremmalla resoluutiolla kuin alkuperäisessä Xbox One -laitteessa normaalissa teräväpiirto.

Toistaiseksi Netflix, Amazon Video, YouTube ja Yhdysvalloissa toimivilla Vuduilla ja Hululla on kaikilla Xbox One -kaupassa saatavana 4K-versio sovelluksistaan, joiden pitäisi kattaa suurin osa streaming-tarpeistasi.

Niiden sovellusten osalta, joita ei vielä tueta, Microsoftin Universal Windows -sovellukset lupaavat täyttää paljon tyhjiä asioita helpottamalla kehittäjien tukea sekä Xbox One S että Windows 10 yhdellä sovelluksella.

Muussa tapauksessa, jos et ole 4K-suoratoistopalvelun tilaaja, on aina mahdollisuus poptaa 4K Ultra HD Blu-ray Xbox One S -sovellukseen.

>>> Tarkista Xbox One S se Amazon.de


>>> Tarkista Xbox One S se Amazon UK>>> Tarkista Xbox One S se Amazon US


Blu-ray-soittimena Xbox One S toimii yhtä hyvin kuin useimmat muut konsolit. Mukana on valinnainen mediakaukosäädin, joka myydään erikseen, jos haluat käyttää perinteisempiä kaukosäädintä. Muutoin käytät tavallista peliohjainta elokuvien toiston ohjaamiseen.

Olimme vaikuttuneita, kun käytimme Xbox One S: tä UHD-Blu-ray-soittimena. Kuvat näyttävät sopivasti upeilta, ja käyttöliittymä oli yksinkertainen ja helppo navigoida.

Omistetun soittimen valitseminen saattaa antaa sinulle enemmän premium-ominaisuuksia, kuten toinen HDMI-portti, jolla ääni toistetaan erillisenä videona, mutta löysimme konsolin enemmän kuin vastaamme tarpeisiimme.


Entä pelit?


Kuten saatat kuvitella, pelit näyttävät paremmalta 4K: n resoluutiolla - vaikka se saavutettaisiin ylösmuuntamisella, ei alkuperäisen 4K: n lukemisen sijasta.

Tätä tarkastelua varten varattuun aikaan tarkistimme kaksi peliä: Fallout 4 ja Rise of Tomb Raider.

Aloituspelit kestivät tavalliset 15-20 sekuntia odottelua, mutta kun ne alkoivat, näyttivät yleensä pelavan - ja ilmeisesti - paremmin Xbox One S: llä.

Esimerkiksi Fallout 4: n Diamond Cityn kaduilla huomasimme stadionin salaman ensimmäistä kertaa. Sen pintaheijastukset lisäsivät kohtaan melkein yhtä paljon kuin hahmon mallit itse.

Tai Rise of Tomb Raider -pelissä, täyden liikkeen sieppaussarjoilla oli heille terävä kiilto. Se oli kuin katsot 4K-elokuvaa sen sijaan, että katsotisi peliä, joka esitettiin 1080p: ssä.Nämä olivat kaksi rajallista kokemusta, eivätkä välttämättä tarkoita koko kokemusta. Mutta kaikesta, mitä olemme tähän mennessä nähneet, pelit ovat täällä tasaisempia, nopeampia ja näyttävämpiä kuin alkuperäisessä Xbox One -laitteessa.

Tärkeää on huomata, että Microsoft ei tee pelejä erityisesti Xbox One S.: lle. Toki joillakin peleillä on ylimääräisiä HDR-ominaisuuksia Microsoftin viimeisimmässä konsolissa, mutta 343: n kehittäjät eivät tee peliä Halossa. franchising Xbox One S yksinoikeudella millään tavalla.

Mutta pelataksesi tarvitset ohjaimen. Ja tätä varten Microsoft on tuonut markkinoille uuden peliohjaimen, uuden järjestelmän rinnalla.

Xbox One S -ohjain on suurelta osin lähes tarkka kopio alkuperäisestä Xbox One -ohjaimesta pienillä, mutta tehokkailla parannuksilla.Ensimmäinen on, että Xbox One S -ohjain on Microsoftin ensimmäinen, joka tukee natiivisti Bluetoothia. Tämä tarkoittaa, että jos haluat käyttää sitä tietokoneesi ohjaimena, sinun ei tarvitse omaa Xbox One -laitteen USB-vastaanotinta kytkettynä.

Vaikka reaalimaailman testaus on teoriassa suurta, se on ollut vähemmän positiivista. Voit kytkeä vain yhden ohjaimen kerrallaan tietokoneeseen. Et voi saada ääntä sen 3,5 mm: n liittimen kautta Bluetoothin kautta, ja silloinkin voi olla onnekas, jos saat ohjaimen toimimaan ollenkaan.

>>> Tarkista Xbox One S se Amazon.de


>>> Tarkista Xbox One S se Amazon UK>>> Tarkista Xbox One S se Amazon US


Kaksi muuta muutosta ovat teksturoitu ote, joka helpottaa ohjaimen pitämistä pidempään ajanjaksona, ja erityisen tehokas langaton antenni, jonka avulla pelaajat voivat istua kauempana näytöstä.

Vaihtaminen Xbox One -sovelluksesta Xbox One S: hen olisi ollut täydellinen aika korvata ohjaimen virtalähde paristoista ladattavaan litium-ioni-akkuun, mitä valitettavasti ei ollut korteilla tällä kertaa.

Jos sinulla on jo joukko alkuperäisiä Xbox One -ohjaimia makaamassa, onneksi sinun ei tarvitse korvata niitä uusilla ohjaimilla: ne toimivat hienosti uudessa konsolissa.

Xbox alustana


Jos olet vasta liittymässä PlayStation Nation -ympäristön vihreään joukkueeseen tai rento pelaamisen kaukaa, olet onnekas. Xbox alustana on paras, mitä se on koskaan ollut. App Store on edelleen paljain luiden verrattuna oikeisiin Windows 10 -laitteisiin, mutta kaiken kaikkiaan se on parantunut huomattavasti siitä, missä se oli, kun alusta käynnistyi lähes kolme vuotta sitten.

Samoin navigointi paranee pienillä parannuksilla - kuten Omien sovellusten ja Pelien siirtäminen aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa -, jotka tekevät käyttöliittymästä eksponentiaalisesti helpomman päästä paikasta toiseen eksymättä.Xbox Live tuntuu edelleen premium-palvelulta, etenkin jatkuvasti parantavan Games with Gold -ohjelman ansiosta, jonka avulla voit pitää pelisi myös Live-tilauksesi umpeuduttua (toisin kuin PS Plus).

Kuitenkin 60 dollaria (39,99 dollaria / AU 79,95 dollaria) vuodessa voi tuntua hiukan jyrkältä, jos et pelaa verkossa peliä ystäväryhmän kanssa päivittäin.

Viimeinen mainitsemisen arvoinen ominaisuus on Cortana, ominaisuus, joka toimii samoin kuin Siri iOS: ssä, tvOS: ssä ja OSX: ssä tai Google Assistant Android -laitteissa. Cortana voi kentällä komentoja, kuten "Kutsu ystäväni Dave juhliin" tai "Vedä saavutukseni".

Cortanan käyttäminen on intuitiivisempi tapa hallita ja navigoida Xbox One -laitetta, ja se on merkittävä askel eteenpäin aikaisemmista vain Kinect-pelkistä äänikomennoista.

Mutta nämä ovat vain tärkeimpiä Xbox One S: n pelissä olevia järjestelmiä.

Niiden takana on GameDVR, suoratoisto, SmartGlass-toiminnot, EA Access, Xbox OneGuide, Snap, Game Streaming Windows 10: ssä, Xbox 360 -yhteensopivuus ja Microsoftin oma elokuvakauppa, jotka ovat syytä syvemmälle näyttää - ja niitä voidaan tutkia perusteellisesti alkuperäinen Xbox One -arvostelu.

Xbox One S on älykäs päivitys Microsoftin Xbox One -järjestelmään, mutta haluatko tehdä päivityksen, on hieman monimutkaisempi kysymys.

Jos olet harkinnut Xbox One -sovelluksen ostamista jo, Xbox One S on ei-brainer.

Mutta jos omistat jo Xbox One -sovelluksen, päätökselläsi on todennäköisesti enemmän tekemistä sen kanssa, omistatko HDR-yhteensopivan 4K-television.

Pidin


Lyhyesti sanottuna Microsoftin suunnittelutiimi ansaitsee pysyvän kunnianosoituksen. Kondensoidaan kaikki alkuperäisen Xbox One -laitteen sisällä - samoin kuin massiivinen voimatila - runkoon, joka on 40% koosta.

Ja vaikka kaikki pelaajat eivät kykene arvostamaan Xbox One S: tä kaikessa 4K Ultra-HD, High Dynamic Range -julkaisussaan, niitä, joita voidaan ehdottomasti korostaa nopeudella, jolla sisältö latautuu kohtuudella nopeilla yhteyksillä, ja kuinka pudottaa- kuolleet upeat pelit näyttävät, kun ne ovat 3 840 pikseliä leveitä ja 2160 pikseliä korkeita.

En pitänyt


Vaikka ei ole koskaan hienoa paljastaa pienempää, tehokkaampaa järjestelmää henkilölle, joka on juuri ostanut yhden toisen tason alkuperäisistä konsoleista, Microsoftin alkuperäinen ajoitus näytti kyseenalaiselta.

Kinect-portin kokonaan ohittaminen oli viimeinen osoitus siitä, että Microsoftin liikeohjain on hyvin ja todella kuollut. Se on viimeinen viimeinen isku kasvoille kaikille pelaajille, jotka pakotettiin ostamaan oheislaitteita kaksi ja puoli vuotta sitten.

>>> Tarkista Xbox One S se Amazon.de


>>> Tarkista Xbox One S se Amazon UK>>> Tarkista Xbox One S se Amazon US


Microsoftin uusi konsoli aiheuttaa ongelman pirstoutuneen yleisön muodossa. Vaikka jotkut pelaajat näkevät pelejä kirkkaammilla väreillä, jotka ovat kirkkaampia ja joilla on suurempi kontrasti kuin ensimmäisessä Xbox One -sovelluksessa, toiset pitävät kiinni alkuperäisen konsolin ominaisuuksista.

Tarkoittaako se, että sinun ei pitäisi ostaa Xbox One S: tä? Luultavasti ei. Mutta se saattaa tarkoittaa sitä, että tutkitaan, miltä peli näyttää ja miten se toimii sinun Xbox One -mallillasi, ennen kuin ryöstät rahat rahaa viimeisimmälle julkaisulle.


Xbox One S Usein kysyttyä: vastataan nopeasti kysymyksiin


Voiko Xbox One S tehdä 4K? Tällainen kyllä. Niille, jotka eivät tiedä, 4K on resoluutio televisioosi. Se on pakattu neljä kertaa niin monta pikseliä kuin 1080p HDTV, mikä tekee kuvan terävämmäksi ja paljon yksityiskohtaisemmaksi. 4K: n ja videotekniikan HDR: n katseluun tarvitaan 4K-televisio ja Xbox One X tai Xbox One S.

Jos asetat konsolin tarkkuudeksi 4K UHD, jotkut konsolin asiat, kuten Koti ja sovellukset, näkyvät 4K: n tarkkuudella. Mutta pelit ovat hiukan erilaisia. Xbox One S: n pelit ovat skaalautuneita 4K: iin. Mitä tämä tarkoittaa, on se, että vaikka kuva on yleensä sileämpi ja yksityiskohtaisempi kuin natiivi 720p tai 1080p, korostettu 4K ei ole yhtä rikas tai yksityiskohtainen kuin alkuperäinen 4K.

Tarvitsetko 4K-television Xbox One S: lle? Ei. Voit käyttää mitä tahansa nykyaikaista televisiota Xbox One S -konsolillasi, kaikki tarvitsemasi HDMI-kaapelin avulla. Mutta 4K-elementtien ja 4K-pelien skaalauksen hyödyntämiseksi tarvitset 4K-television.

Mitä eroa on Xbox One- ja Xbox One S -sovelluksissa? Xbox One S on ohuempi kuin Xbox One ja toimii hiljaisemmin. Mutta tärkein ero on, että XBos One S tarjoaa HDR- ja 4K-blu-ray-tukea. Tarvitset 4KTV: n käyttääksesi näitä ominaisuuksia.

Mikä on parempi Xbox One S tai PS4? Lyhyt vastaus on: se riippuu täysin. Molemmilla laitteistoilla on vahvuutensa, ja mikä konsoli lopulta on sinulle sopiva, päätyy siihen, mikä vastaa sinun tarpeitasi. PS4 Pron pelit näyttävät paremmalta, mutta Xbox One S on paremmin varustettu mediasoitin.

Onko Fortnite ilmainen Xbox One S: llä? Joo. Paitsi, että se on ilmainen, myös Fortnite on yksi harvoista peleistä, joiden sisäpiiriohjelman pelaajat voivat käyttää myös erityisiä Xbox One -laitteita, näppäimistö ja hiiri mukaan lukien.

Mikä on All-Digital Xbox One S? All-Digital Xbox One S on Microsoftin uusi levykelkkaton konsoli. Se pelaa kaikkia samoja pelejä kuin Xbox One, One S ja One X, mutta voi pelata vain pelejä, jotka on ladattu Xbox Live Storen kautta. Vaikka samat tiedot ovatkin, se on halvempaa kuin tavallinen Xbox One S noin noin 50 dollarilla.

Lopullinen tuomio


Mutta kaiken tämän huomioon ottaen on vaikea löytää mitään konkreettisia, joista pidä Xbox One S: stä nykyisessä muodossaan. Kaiken kaikkiaan se on ohuempi, tyylikäs ja seksikkäämpi konsoli kuin Xbox-konsoli, jota meillä on ollut kaappeissamme viimeisen kahden ja puolen vuoden ajan.

Mutta kaikkien edistysaskelten perusteella on vaikea kuvitella kuinka Microsoft aikoo myydä sen samaan hintaan kuin nykyinen laitteisto.

Tietenkin selvä haittapuoli on, että jokaisella, joka osti äskettäin Xbox One -sovelluksen, on nyt vaikea ja kallis päätös: onko päivitetyn suorituskyvyn, 4K HDR -suoratoiston ja 2 kt tallennustilan arvoinen järjestelmän ostaminen uudelleen?

Jos omistat 4K HDR -televisiota tai sinulla on loppumassa tila kyseisellä 500 Gt: n kiintolevyllä, vastaus on korostava kyllä. Jos pystyt pitämään vielä 12 kuukautta kauempana, matkalla on vielä tehokkaampi järjestelmä, joka räjäyttää tämän vedestä.

>>> Tarkista Xbox One S se Amazon.de


>>> Tarkista Xbox One S se Amazon UK>>> Tarkista Xbox One S se Amazon US

Comments

Popular posts from this blog

Paras Tietokonehiiri Pelaamiseen

Kuinka palauttaa pelin höyryssä 7 helpossa vaiheessa tänään

Vinkkejä Pelaamaan Parempia Tietokoneita